Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
socratesn έγραψε:Κ α ύ λ α Busso, μακάρι και το δικό μου να χε τα χιλιόμετρα που έχει το δικό σου να του έκανα τα ίδια :inlove:

:inlove:

Στα είχα πει. Άμα έχεις καλή βάση και γουστάρεις το "σπορ" αξίζει να τα κάνεις. Είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία... :iconcool:

dimik έγραψε:Πολύ μερακλιδικο.

Μου θυμίζει παράλληλα πόσο γέρασα γιατί πλέον ούτε θα μου περνούσαν από το μυαλό τέτοιες βελτιώσεις, εδώ σκέφτομαι να βγάλω και τις Bilstein B6 και να βάλω ΟΕΜ

:lol:
Μη νομίζεις, κι εγώ κάτι ξεχασμένα 20 περνάω :lipsealed:

Νίκος Παππάς έγραψε:Kαι μια παρατηρηση....Καλα ρε, οταν πλενεις το αμαξι το βαζεις σε 4κολωνο; Καθε φορα; Ενταξει η εξατμιση μολις μπηκε λογικο να αστραφτει, αλλα και οι ασπιδες αστραφτουν, το πατωμα ολοκληρο, τα ψαλιδια. Πηγες το αμαξι για εξατμιση και το εγλυψες; :omg:
Το ρεζερβουαρ σου ξεφυγε λιγο :oops: :lol:

Δεν το έχω βάλει ποτέ σε 4κόλωνο για αυτή τη δουλειά αλλά όντως καθαρίζω από κάτω με το πιεστικό (όσο μπορώ). Και εμένα αρκετά καθαρό μου φάνηκε...

George_Prix έγραψε:Μπουσε εισαι Α Π Α Ι Κ Τ Ο Σ :s_howdy

Κι εγω τον πεζω με το ποστ του Κρις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ε δεν έχει κι άδικο :lol:

bill33 έγραψε:Ο κολιές δεν θα έπρεπε να γυρίσει λίγο;Φοβάμαι ότι θα χτυπάει στην ασπίδα του τούνελ .
Κατά τα άλλα :metalo:

Βασίλη ούτε που μου πήγε το μυαλό. Δεν νομίζω πάντως. :hmmm:

dimviii έγραψε:καλοριζικη Μπουσε!
γκαυλα τα v band :metalo:
Μετρησεις δε βλεπω πριν και μετα :rtfm:

Δημήτρη, χθες το πήρα, θα δω τι κάνει έτσι πριν περάσω file stage2. Πάντως με κάθε επιφύλαξη γιατί ο ήχος επηρεάζει, το νιώθω λιγότερο σφιγμένο, αλλά δεν ξέρω πως μεταφράζεται σε επιδόσεις αυτό. Οπότε επιφυλάσσομαι να δω το P-Gear τι θα δείξει. Αλλά τώρα έχουμε 20 βαθμούς :slap:

Scotch έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Και εδώ ένα ηλεκτρικό αμάξι
https://youtube.com/shorts/YKfckV935TU?feature=share
ΥΓ: τον Μπέζο

+1

< >

κάτσε φρόνιμα εσύ :s_yummy
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#806135 Ωραιος ο Μπούσος. :metalo:
Μια χαρά οικογενειακό αμάξι. :shifty:

Αμορτισέρ πότε; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#806138 Εγώ θα (ξανα)πώ ότι αυτό το αυτοκίνητο ήταν, ειδικά στη χρονική στιγμή που αγοράστηκε, ο ορισμός της σωστής επιλογής, συνδυαστικά πάντα με την άψογη συμπεριφορά του Μπούσαρου απέναντί του.

Ουρολοιμώξεις σας ψάχνει ο Θρυλέοντας, το νου σας :iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
diplomat έγραψε:Ουρολοιμώξεις σας ψάχνει ο Θρυλέοντας, το νου σας :iconcool: :iconcool:

Τον πατάμε κάτω αν θέμε, χωρίς φρου-φρου και αρώματα :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Scotch έγραψε:
diplomat έγραψε:Ουρολοιμώξεις σας ψάχνει ο Θρυλέοντας, το νου σας :iconcool: :iconcool:

Και μαλιστα χωρις να ακουστει ΚΙΧ στους τριγυρω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#806156 Ακριβώς. Ήρεμα, άοσμα και πολιτισμένα. Καθαρά πράγματα :s_cool
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:

Εδω κανατε κοκοκο σε κοντρα με 130 ντιζελ αλογα, τα 300+ του Μπουσσου δεν θα τα δειτε ποτε. Θα φυγετε πρωτοι στο φαναρι και κατι εγινε, μετα; :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#806160 Για κόντρα μιλάμε ή για μετανάστευση;
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#806164 Πέρα από τη χαρά της βελτίωσης, μήπως έπρεπε εξαρχής να έχει πουληθεί και να έχει αγοραστεί Cupra ίδιας κατάστασης; Πώς είναι σε γκάζι κατ' σε στρίψιμο τώρα σε σχέση με τον μεγάλο αδελφό;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:Εδω κανατε κοκοκο σε κοντρα με 130 ντιζελ αλογα,

136 :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Εδω κανατε κοκοκο σε κοντρα με 130 ντιζελ αλογα,

136 :rtfm: :x

Να, κάτι τέτοια φοβάμαι. Ψευδή αρχικά δεδομένα και να βρεθούμε προ εκπλήξεως. Diesel gate και στις κόντρες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#806170 Με γεια στον GB, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος φαν των θορυβωδών εξατμίσεων, σε αυτοκίνητο ο θόρυβος είναι αφόρητος στ'αυτιά μου μετά από κάποια ώρα. Αν είδα καλά, έχει φύγει το μεσαίο καζανάκι εντελώς και υπάρχει μόνον το τελικό;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#806173 @dimsambas Ναι ίσως αλλά θυμάμαι ότι ο Γιάννης το είχε πάρει σε πολύ καλή τιμή ενώ μην ξεχνάμε ότι είναι και 1.8.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Dimsabas έγραψε:Πέρα από τη χαρά της βελτίωσης, μήπως έπρεπε εξαρχής να έχει πουληθεί και να έχει αγοραστεί Cupra ίδιας κατάστασης; Πώς είναι σε γκάζι κατ' σε στρίψιμο τώρα σε σχέση με τον μεγάλο αδελφό;

Νομίζω όταν πήρα το Leon αυτό, έπαιρνες με 28,5Κ το 300άρι Leon με χειροκίνητο σασμάν και με 31,5K αυτό με το DSG. Οι τιμές αυτές, ήταν επίσης εξαιρετικές αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη από αυτά που τελικά έδωσα και αν βάλεις 5 χρόνια μετά, θα είχα δώσει Φόρο Πολυτέλειας για τα 2000κεκ και ακριβότερα Τέλη Κυκλοφορίας.

Είπες όμως τη μαγική λέξη ----> ΒΕΛΤΙΩΣΗ
Μου μπήκε το μικρόβιο γιατί κατάλαβα τι "βάση" έχω στα χέρια μου. Από τη στιγμή ειδικά που έκανα μια γύρα και ψακτική στα 4 περίπου χρόνια, αν το δώσω, τι παίρνω, τότε πατήθηκε ο διακόπτης, αποφάσισα ότι θα το κρατήσω και άρχισα να του ρίχνω λεφτά. Ξαφνικά απέκτησα ένα χόμπι με το οποίο "βασανίζομαι" ευχάριστα.

Στο θέμα στριψίματος δεν ξέρω πως είναι συγκριτικά με το Cupra. Αλλά ξέρεις καλά πως πάνε αυτά. Μιλάμε για στρίψιμο σε δημόσιο δρόμο. Πως να κρίνεις;
Για να είμαι ειλικρινής έχω πολύ καιρό να στρίψω.

@HF
Ναι, σωστά βλέπεις. Κατήργησα το μεσαίο. Εξάλλου και τα νέα Golf R mk8 (ίσως και GTi νομίζω), είναι resonator deleted. Το αμάξι στο ρελαντί και ήπιο γκάζι, είναι ήσυχο και αυτό είναι δουλειά ενός καλού εξατμισά. Στο πάτημα όμως γίνεται κόλαση. ΕΘΙΣΜΟΣ.
Ταξίδι δεν έχω πάει προφανώς, είναι μόλις λίγες ώρες που έχω παραλάβει. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά εικάζω είναι ήσυχο όταν πας ήσυχα.
Και μιας και είπε ο Σάμπας για στρίψιμο, ανυπομονώ να πάω σε κάποιο σφιχτό κομμάτι ανάβασης, να παίζω με 2η-3η, να κατεβάζω παράθυρα, να ανοίξω ηλιοροφή και να παίζω πάτα-άσε...

Επίσης δεν σε κρίνω και ως χαρακτηριστικό παράδειγμα πια. Είσαι petrolhead εν αποστρατεία, έχεις γεράσει, έχεις μπει σε άλλα μονοπάτια, πες το όπως θες και είναι σεβαστό. Εγώ έχω καυλώσει άσχημα...

diplomat έγραψε:Εγώ θα (ξανα)πώ ότι αυτό το αυτοκίνητο ήταν, ειδικά στη χρονική στιγμή που αγοράστηκε, ο ορισμός της σωστής επιλογής, συνδυαστικά πάντα με την άψογη συμπεριφορά του Μπούσαρου απέναντί του.

Ουρολοιμώξεις σας ψάχνει ο Θρυλέοντας, το νου σας :iconcool: :iconcool:

Άσσος αύριο. Στα υπόλοιπα τα έχουμε πει.

saxon_747 έγραψε:Ωραιος ο Μπούσος. :metalo:
Μια χαρά οικογενειακό αμάξι. :shifty:

Αμορτισέρ πότε; :shifty:

Καλά εσύ θα περιμένεις πολύ να δεις και γάμους και απογόνους...
Εγώ είμαι κοσμάρα μου...

Αμορτισέρ παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:Μετρησεις δε βλεπω πριν και μετα :rtfm:

Βγήκα μια βόλτα αλλά δεν κατάφερα να κάνω ολοκληρωμένη δουλειά γιατί πρώτον είχα βγει να λογκάρω ένα big turbo A3 (του παιδιού που είχε σκάσει μύτη τότε στο πάρκινγκ), δεύτερον είχε κίνηση και τρίτον είχα ένα θέμα. Έχω κουμπώσει εδώ και 1 εβδομάδα περίπου κάτι πολλαπλασιαστές APR. Μόλις μπήκε η εξάτμιση μου έκανε κοψίματα, μιλάμε για έντονο γονάτισμα. Αυτό έγινε λίγα μόλις μέτρα αφού πήρα το αμάξι, ζέστανα και πάτησα λίγο. Λέω θέλει adapt η ECU.
Με τους εν λόγω πολλαπλασιαστές, το παλικάρι που μου το έδωσε είχε κι εκείνος misfires. Μου τους έδωσε να τους δοκιμάσω λοιπόν.
Λογκάρω εμένα με το VCDS και γράφει το παρακάτω.

Εικόνα

Χαμός από mis... :dizzy:

Κάνω μετά ένα σκανάρισμα, βγάζει κάποια σφάλματα, τα σβήνω και είμαι στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Πατάω και δεν έκοψε. Κατάφερα να μετρήσω τα παρακάτω με το P-gear και βάζω αντίστοιχα συγκριτικά με dragy που έχω, σε περίπου ίδιο σημείο.
Κατάφερα να κάνω απόψε μόνο ένα 60-160 και ένα 100-180. Δεν βρήκα καθαρό δρόμο.

Τα μπλε είναι με dragy, δηλαδή αμάξι stage1 και μαμά εξάτμιση. Τα μαύρα είναι τα αποψινά με stage1 και την ολόσωμη.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Το αμάξι έχει κερδίσει αρκετά ήδη, χωρίς να έχω βάλει το stage 2 file.

Σκέψου ότι οι μετρήσεις με dragy ήταν με κρύο και απόψε είναι 12-13 βαθμούς, υγρασία και σκόνη. Δεν έγραφες χρόνους.