socratesn έγραψε:Κ α ύ λ α Busso, μακάρι και το δικό μου να χε τα χιλιόμετρα που έχει το δικό σου να του έκανα τα ίδια
Στα είχα πει. Άμα έχεις καλή βάση και γουστάρεις το "σπορ" αξίζει να τα κάνεις. Είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία...
dimik έγραψε:Πολύ μερακλιδικο.
Μου θυμίζει παράλληλα πόσο γέρασα γιατί πλέον ούτε θα μου περνούσαν από το μυαλό τέτοιες βελτιώσεις, εδώ σκέφτομαι να βγάλω και τις Bilstein B6 και να βάλω ΟΕΜ
Μη νομίζεις, κι εγώ κάτι ξεχασμένα 20 περνάω
Νίκος Παππάς έγραψε:Kαι μια παρατηρηση....Καλα ρε, οταν πλενεις το αμαξι το βαζεις σε 4κολωνο; Καθε φορα; Ενταξει η εξατμιση μολις μπηκε λογικο να αστραφτει, αλλα και οι ασπιδες αστραφτουν, το πατωμα ολοκληρο, τα ψαλιδια. Πηγες το αμαξι για εξατμιση και το εγλυψες;![]()
Το ρεζερβουαρ σου ξεφυγε λιγο![]()
Δεν το έχω βάλει ποτέ σε 4κόλωνο για αυτή τη δουλειά αλλά όντως καθαρίζω από κάτω με το πιεστικό (όσο μπορώ). Και εμένα αρκετά καθαρό μου φάνηκε...
George_Prix έγραψε:Μπουσε εισαι Α Π Α Ι Κ Τ Ο Σ![]()
Κι εγω τον πεζω με το ποστ του Κρις![]()
![]()
![]()
![]()
Ε δεν έχει κι άδικο
bill33 έγραψε:Ο κολιές δεν θα έπρεπε να γυρίσει λίγο;Φοβάμαι ότι θα χτυπάει στην ασπίδα του τούνελ .
Κατά τα άλλα
Βασίλη ούτε που μου πήγε το μυαλό. Δεν νομίζω πάντως.
dimviii έγραψε:καλοριζικη Μπουσε!
γκαυλα τα v band![]()
Μετρησεις δε βλεπω πριν και μετα
Δημήτρη, χθες το πήρα, θα δω τι κάνει έτσι πριν περάσω file stage2. Πάντως με κάθε επιφύλαξη γιατί ο ήχος επηρεάζει, το νιώθω λιγότερο σφιγμένο, αλλά δεν ξέρω πως μεταφράζεται σε επιδόσεις αυτό. Οπότε επιφυλάσσομαι να δω το P-Gear τι θα δείξει. Αλλά τώρα έχουμε 20 βαθμούς
Scotch έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Και εδώ ένα ηλεκτρικό αμάξι
https://youtube.com/shorts/YKfckV935TU?feature=share
ΥΓ: τον Μπέζο
+1
< >
κάτσε φρόνιμα εσύ