Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#805529 Busso το σχόλιο σου

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#806062 Προχώρησα σε ένα μεγάλο βήμα και έβαλα ολόσωμη χειροποίητη εξάτμιση.
Είναι full 76mm και μετά το τελικό οι μπούκες είναι 2x80mm. Καταλύτης μεταλλικός αγωνιστικός με 100 κυψέλες ο όποιος κατέβηκε αρκετά κάτω για να ρίξουμε θερμοκρασίες στην εξαγωγή και αποσυμφόρηση από καυσαέρια. Είχα παραγγείλει εδώ και καιρό από την Αμερική καλώδιο προέκτασης του δεύτερου αισθητήρα Λάμδα. Δεν ήθελα να τον καταργήσω και να τον κοροϊδέψει ο προγραμματιστής. Ήθελα να είναι σαν εργοστασιακή δουλειά. Οπότε το πλήρωσα με την τότε ισοτιμία 52€.

Το αμάξι παράγει έναν άκρως πορωτικό ήχο σε middle & full throttle.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Cold start. Βασικά ήταν ζεστό απλά το είχα σβήσει καμία ώρα πριν.

https://youtube.com/shorts/dioCOM_JM08?feature=share

Και εδώ ένα ηλεκτρικό αμάξι

https://youtube.com/shorts/YKfckV935TU?feature=share

ΥΓ: τον Μπέζο
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#806064 Μπράβο Γιάννη πολύ ωραίο το έχεις κάνει.Πολύ θα ήθελα να το οδηγήσω καποια στιγμή.
Μήπως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι και μπλοκέ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
kostis20 έγραψε:Μπράβο Γιάννη πολύ ωραίο το έχεις κάνει.Πολύ θα ήθελα να το οδηγήσω καποια στιγμή.
Μήπως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι και μπλοκέ? :hmmm:

Να'σαι καλά Κωστή. Ευχαριστώ. Καλό είναι.
Στην επόμενη συνάντηση.
Όλα τα σκέφτομαι. Θα δούμε παρακάτω. Όλα είναι θέμα timing.
Πάντως θέμα δεν έχει. Μόλις ζεστάνεις ελαστικά και είσαι σε καλό δρόμο, το αμάξι πάει υποδειγματικά. Δηλαδή για να φτάσεις στο μπλοκέ, θα πρέπει να έχεις αλλάξει ανάρτηση πρώτα και να πεις ότι δεν μου επαρκεί η πρόσφυση. Και εγώ είμαι με μαμά αμορτισέρ ακόμη. Με τις πινελιές που έχω κάνει στην ανάρτηση και τη θολόμπαρα, το αμάξι είναι δεμένο καλά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Νίκος Παππάς έγραψε:Κ@υλα ο ηχος Γιαννη! Γουσταρω! :metalo:

Αλλα σε ταξιδι δεν θα κουραζει;

Δεν είμαι ο τυπικός χρήστης ταξιδίου Νίκο. Το αμάξι αυτό είναι μόνο για τα γούστα μου. Αλλά όταν προκύψει θα σου πω.

Που να το ακούσεις από κοντά... :lipsealed:
Βασικά θα με ακούσεις πριν έρθω. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#806069 Κ α ύ λ α Busso, μακάρι και το δικό μου να χε τα χιλιόμετρα που έχει το δικό σου να του έκανα τα ίδια :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#806074 Πολύ μερακλιδικο.

Μου θυμίζει παράλληλα πόσο γέρασα γιατί πλέον ούτε θα μου περνούσαν από το μυαλό τέτοιες βελτιώσεις, εδώ σκέφτομαι να βγάλω και τις Bilstein B6 και να βάλω ΟΕΜ
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Giuseppe Busso έγραψε:
Εικόνα

Εικόνα

Kαι μια παρατηρηση....Καλα ρε, οταν πλενεις το αμαξι το βαζεις σε 4κολωνο; Καθε φορα; Ενταξει η εξατμιση μολις μπηκε λογικο να αστραφτει, αλλα και οι ασπιδες αστραφτουν, το πατωμα ολοκληρο, τα ψαλιδια. Πηγες το αμαξι για εξατμιση και το εγλυψες; :omg:
Το ρεζερβουαρ σου ξεφυγε λιγο :oops: :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#806078 Μπουσε εισαι Α Π Α Ι Κ Τ Ο Σ :s_howdy

Κι εγω τον πεζω με το ποστ του Κρις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Giuseppe Busso έγραψε:Προχώρησα σε ένα μεγάλο βήμα και έβαλα ολόσωμη χειροποίητη εξάτμιση.
Είναι full 76mm και μετά το τελικό οι μπούκες είναι 2x80mm. Καταλύτης μεταλλικός αγωνιστικός με 100 κυψέλες ο όποιος κατέβηκε αρκετά κάτω για να ρίξουμε θερμοκρασίες στην εξαγωγή και αποσυμφόρηση από καυσαέρια. Είχα παραγγείλει εδώ και καιρό από την Αμερική καλώδιο προέκτασης του δεύτερου αισθητήρα Λάμδα. Δεν ήθελα να τον καταργήσω και να τον κοροϊδέψει ο προγραμματιστής. Ήθελα να είναι σαν εργοστασιακή δουλειά. Οπότε το πλήρωσα με την τότε ισοτιμία 52€.

Το αμάξι παράγει έναν άκρως πορωτικό ήχο σε middle & full throttle.

Εικόνα

Ο κολιές δεν θα έπρεπε να γυρίσει λίγο;Φοβάμαι ότι θα χτυπάει στην ασπίδα του τούνελ .
Κατά τα άλλα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#806097 καλοριζικη Μπουσε!
γκαυλα τα v band :metalo:
Μετρησεις δε βλεπω πριν και μετα :rtfm: