GTS έγραψε:Eχει σπορ εξατμιση το Κουπρα και σπορ ρυθμιση νομιζω. Το ιδιο θεμα εχω και εγω, για να παρεις σπορ ηχο πρεπει να πας στο αμεσως επομενο μοντελλο.
Εσένα παίζει να είναι καλύτερο ηχητικά.
GTS έγραψε:Eχει σπορ εξατμιση το Κουπρα και σπορ ρυθμιση νομιζω. Το ιδιο θεμα εχω και εγω, για να παρεις σπορ ηχο πρεπει να πας στο αμεσως επομενο μοντελλο.
Nikos! έγραψε:Το Cupra στη sport και Cupra ρύθμιση έχει όντως καλύτερο ήχο, αλλά είναι λίγο resonated γιατί ακούγεται από ένα ηχείο στο βόρειο τμήμα του engine bay, κοντά στο παρ μπριζ ώστε να περνάει μέσα ο ήχος.
Απ'έξω δε κάνει καμία διαφορά. Η διαφορά είναι στο εσωτερικό.
Όντως ακούγεται πολύ ωραία.![]()
Σίγουρα καλύτερα από του evo.
Giuseppe Busso έγραψε:Nikos! έγραψε:Το Cupra στη sport και Cupra ρύθμιση έχει όντως καλύτερο ήχο, αλλά είναι λίγο resonated γιατί ακούγεται από ένα ηχείο στο βόρειο τμήμα του engine bay, κοντά στο παρ μπριζ ώστε να περνάει μέσα ο ήχος.
Απ'έξω δε κάνει καμία διαφορά. Η διαφορά είναι στο εσωτερικό.
Όντως ακούγεται πολύ ωραία.![]()
Σίγουρα καλύτερα από του evo.
Παίζει να έχει κλαπέτα η εξαγωγή του Cupra;
Giuseppe Busso έγραψε:Κάτι άλλο που ανακάλυψα
Μέσα στις ρυθμίσεις οχήματος από το infotainment, έχει να κάνεις κλικ για το κατέβασμα δεξιού καθρέπτη κάθε φορά που βάζεις όπισθεν.
Ε λοιπόν από την 1η κιόλας μέρα, το είχα κλικάρει.
Το θέμα είναι ότι ο καθρέπτης κουνιόταν σε θέση ΚΟΥΚΟΥ-ΡΟΥΚΟΥ.![]()
Επίσης άλλες φορές άλλαζε θέση ο καθρέπτης, άλλες όχι. Τι στο καλό γίνεται ρε γαμώτο λέω.![]()
Τελικά το απενεργοποίησα.
Πριν μέρες που είχα ρίξει ένα συνολικό διάβασμα του manual, επιδερμικά, ανακάλυψα ότι ο δεξιός καθρέπτης αλλάζει θέση κάθε φορά που βάζεις όπισθεν, όταν έχεις αφήσει στο διακόπτη ρύθμισης των πλαϊνών εξωτερικών καθρεπτών το μοχλουδάκι στη θέση "R", δηλαδή τη θέση που ρυθμίζεις τον δεξί εξωτερικό καθρέπτη. Το λύσαμε και αυτό.
Πάλι όμως έδειχνε όπου να'ναι.
Χθες που έριξα ένα αναλυτικό διάβασμα και στους καθρέπτες, ανακάλυψα ότι υπάρχει τρόπος που ρυθμίζεις σε ποια θέση θες να πηγαίνει ο δεξιός καθρέπτης κάθε φορά που βάζεις όπισθεν και πως την αποθηκεύεις.
Ήθελε άνοιγμα μίζας (όχι μπροστά), να κουμπώσεις την όπισθεν, να ρυθμίσεις τον καθρέπτη εκεί που θες να χαμηλώνει για να βλέπεις πεζοδρόμια πχ, να βγάλεις την όπισθεν και να σβήσεις τη μίζα. Έτσι αποθηκεύεις τη θέση που θες να χαμηλώνει.
Γαμηστερό feature.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]