Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Κίκιζας . έγραψε:...τα "καλα" νεα στην Bmw συνεχιζονται...![]()
The compact 1.5-litre units, codenamed B37 and B38 and already confirmed for BMW’s new 2-series Active Tourer, supplant the existing 2.0-litre and 1.6-litre engines in the 316d and 316i models.
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... -challenge
KWSN-Men έγραψε:Πάντως από τον τετρακύλινδρο καλύτερα ακούγεται.
REALZEUS έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Πάντως από τον τετρακύλινδρο καλύτερα ακούγεται.
Σίγουρα αυτό; Χαίρομαι από την μία που θα υπάρχει 1500άρι 2άρι με επαρκές γκάζι, αλλά από την άλλη δεν μου κάθονται καλά οι 3 κύλινδροι από άποψης ποιότητας λειτουργίας.
ΥΓ: Για την δε Ζ4/5, δεν παίζει να είναι προσθιοκίνητη! RTFM!
Το ηχητικο ντοκουμεντο παντως που θυμαμαι να υπαρχει ιντερνετικα, για τον σχετικο κινητηρα -μαλιστα πιο...γαργαλημενο στα 170ps περιπου, απ' οτι λεγοταν- ειναι αυτο:
, οπως και να εχει παντως, εμενα σε πρωτη φαση, οχι μονο δεν με πειθει, αλλα και με ξενερωνει αυτη η κινηση της bmw...
drdino έγραψε:Οι 1500αρηδες έχουν και πλεονέκτημα στην Κίνα, γι'αυτό και βλέπουμε τέτοια μοτέρ από τους κατασκευαστές (Ford πχ).
IKE έγραψε:Μη ξεχνάτε παίδες ότι ο 3κύλινδρος:
Α. Είναι ΤΡΑΧΥΣ
Β. Έχει ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ
Γ. Πάσχει σε ΠΡΕΣΤΙΖ
![]()
![]()
![]()
KWSN-Men έγραψε:REALZEUS έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Πάντως από τον τετρακύλινδρο καλύτερα ακούγεται.
Σίγουρα αυτό; Χαίρομαι από την μία που θα υπάρχει 1500άρι 2άρι με επαρκές γκάζι, αλλά από την άλλη δεν μου κάθονται καλά οι 3 κύλινδροι από άποψης ποιότητας λειτουργίας.
ΥΓ: Για την δε Ζ4/5, δεν παίζει να είναι προσθιοκίνητη! RTFM!
Ο χατζαρ το πιθανότερο στους επόμενους αγώνες να γ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]