Τέζλα + οδηγοί που χρησιμοποιούν το όχημα όπως προβλέπεται --> ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Τέζλα + οδηγοί ΜΑΟ ΜΑΟ που παίζουν οτοπάιλοτ επειδή το είδαν στα ίντερνετς και τους φάνηκε γαμάτο --> ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ
(Ο Εντυ δεν μετραει, αγαπαμε Εντυ)
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
EDDIE_147 έγραψε:Μάλλον παρεξηγήθηκε το ποστ μου, οπότε να το λιανίσω λίγο.
Τέζλα + οδηγοί που χρησιμοποιούν το όχημα όπως προβλέπεται --> ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Τέζλα + οδηγοί ΜΑΟ ΜΑΟ που παίζουν οτοπάιλοτ επειδή το είδαν στα ίντερνετς και τους φάνηκε γαμάτο --> ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ
Λιγο λιανισμα ακομα μπας και καταλαβουν αυτοι που αρνουνται.
Η ιδια η ΤΕΣΛΑ προωθει το συτημα μεσω βιντεο και ομιλιων του Ιλον και αλλων οτι παει μονο του! Αυτο τροφοδοτουν τα ιντερνετς με τα βιντεα αυτα! Εδω ο Ιλον αποκαλεσε χαζους αυτους που βασιζονται στο lidar!!
Αυτο ενοχλει εμενα, αυτο σχολιαζω. Την ΑΠΑΤΗ.
Οχι αν ειναι καλο αυτοκινητο το ΤΕΣΛΑ, το οποιο μου αρεσει αρκετα και θα μου αρεσε περισσοτερο αν ειχε HUD η εναν πινακα οργανων στην συνηθισμενη θεση. Οχι αν ειναι ασφαλες σε συγκρουση , που ειναι και τα δυο. Οχι το καλυτερο ισως αλλα τελικα αυτο εχει μια δοση υποκειμενικη μεσα.
Δεν το φτανω οικονομικα, δεν με απασχολει ενα αμαξι 4,7 μ για την πολη, δεν χωραει στο παρκινγκ μου ουτε ανεβαινει την ραμπα, οποτε αν το ηθελα και το μπορουσα θα ηθελα κι αλλο σπιτι.
Fiat Panda 7,6l/100km
Βεβαια κανεις μαλλον δεν μπηκε στον κοπο να δει οτι πηρε 4% πανω απο τον καφε (WEY Coffee 01) σκοραροντας 3/3 στο speed assistance αντι για 2,4/3 γιατι το Speed Limit Information Function περαν απο Camera based, subsigns supported εχει Camera & Map, subsigns supported. Δηλαδη ξεκαθαρα πλεον αποδεικνυεται απο αυτο, ποσο ανωτερο ειναι το autopilot/FSD! Ετη φωτος μπροστα!
Ολοι μαζι παμε το απογευμα για μπαντιλικια με το Υ του Scotch να το γιορτασουμε!
https://www.euroncap.com/en/results/ora/funky-cat/46613
Να τα λέμε όλα.
Εκεί τι κάνεις, χαρακίρι;
Αστα να πανε.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Έχουν και τις δικές τους μπαταρίες επίσης (βλέπε BYD).
Asimov έγραψε::shifty:
Το δια ταύτα όμως είναι το εξής. Πως κρίνετε το σπρώξιμο στην Ηλεκτροκίνηση την ώρα που κάθε μέρα η συζήτηση είναι μονάχα για την αύξηση την Κιλοβατώρας. Θα μιλήσει κανείς για την ταμπακιέρα; Κάθεστε και καταπιάνεστε από τις παπαριές που έταζε ο ιδιοκτήτης της Tesla, λες και είναι πρώτος ή ο τελευταίος. Λες και δεν ξέρετε πως λειτουργεί εμπορικά η παπάτζα. Ο Steve Jobs έλεγε σε παρουσίαση "it works like magic"
Δεν θα είναι για πάντα έτσι προφανώς και επιπλέον, το πρόβλημα το έχει η Ευρώπη, όχι ο υπόλοιπος κόσμος.
Όσο για τα νέα από τις ΗΠΑ, εκεί γενικώς έχουν διάφορα θέματα με το δίκτυό τους μιας και είναι και στα 110V και χρειάζεται αναβάθμιση.
Anonymous Founder έγραψε:Όπως έχει ήδη αναφερθεί (Chris, διαβάζεις; ), το EuroNCAP έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο που τσεκάρει όλα τα αυτοκίνητα, κάποιο επίσης συγκεκριμένο checklist και πιστοποιεί () σε ό,τι αφορά τον εαυτό του και τις διαδικασίες του ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, δεν λέει περίπου τίποτε. Απλώς έχεις ένα ανεξάρτητο οργανισμό, να λέει πως ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, κάποιο αυτοκίνητο είχε μια βαθμολογία, κατόπιν κάποιων δοκιμών.
Ούτε αυτό αποδεικνύει πως είναι απαραίτητα ασφαλές γενικώς και αορίστως σε κάθε συνθήκη, ούτε πως δεν θα προκαλέσει ατύχημα απο δυσλειτουργία, ούτε πως δεν θα βρεθεί στο μέλλον πρόβλημα στο αμάξι (γενικώς ή ειδικώς).
Είναι απλώς μια ένδειξη, και τίποτε παραπάνω, από έναν οργανισμό που γενικώς οι άνθρωποι εμπιστεύονται. Μέχρις εδώ.
Το μόνο νέο που μας λέει, είναι πως η Tesla (ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ), μια χαρά τα πήγε. Κάτι που τους παραδοσιακούς κατασκευαστές, θα έπρεπε να τους ανησυχήσει (ξανά).
Είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκε ένα τέτοιο δεδομένο (από ανεξάρτητο οργανισμό). Μέχρι στιγμής είχαμε μόνο το τι έλεγε η ίδια η Τέσλα. Και φυσικά είναι πολύ ενθαρρυντικό για την Τέσλα ότι σαν πρώτο βαθμό επιβεβαιώνεται.
Δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω καταλάβει όμως, η βαθμολογία αφορούσε την ύπαρξη ή μη του εξοπλισμού ή έχει δοκιμαστεί και σε σχετικά τεστ;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

https://www.euroncap.com/en/ratings-rew ... ment=false
Αν δεν κάνω λάθος όλα αυτά τα νούμερα προκύπτουν από αξιολόγηση των συστημάτων στην πράξη
Όπου πράξη --> προβλεπόμενη χρήση

) σε ό,τι αφορά τον εαυτό του και τις διαδικασίες του ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
), μια χαρά τα πήγε. Κάτι που τους παραδοσιακούς κατασκευαστές, θα έπρεπε να τους ανησυχήσει (ξανά).