Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Govus έγραψε:"Κρατάνε" πολύ υψηλές τιμές (για τα φτωχομπινεδοΕΛ δεδομένα του 2018 :oops: ) τα συγκεκριμένα Megane RS, πόσο είχαν άραγε καινούρια :hmmm: ;

(αυτό το Red Bull είναι "ελληνικό" :hmmm: ; )

οχι υπαρχει αυτη η εκδοση,παιζει να ειναι το μοναδικο στην Ελλαδα.

https://media.group.renault.com/global/ ... e-sportive
http://www.in4ride.net/renault-megane-r ... -launched/
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 12 Οκτ 2018, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Govus
#541624 Το ξέρω ότι υπήρξε, απλά ρώτησα αν το έφερε ποτέ η επίσημη αντιπροσωπεία (ή είναι "παραεισαγωγή" :shifty: ) .
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#541626 Ψώνισα κλιο επαγγελματικό και γενικά όλη μέρα οδηγάω Renault. Όχι άλλος ρόμβος.

Το κουπέ της Toyota είναι επικά σεξυ. Ακολουθεί όμως την κίνησης στο ποτάμι ;

:shifty:

Πάω για κουπέ η διθέσιο. Δεν θέλω να δώσω το στίγμα του έτοιμου μπαμπά :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#541630 Κόκκινο τέρας τη μαύρη την είδες τελικά;
Επίσης το 'δεν χωράω σε ΜΧ5' δεν το κατάλαβα.
Μιλάς για nc;
Εγώ μια χαρά χωραγα και νομίζω ότι είμαι πιο χοντρος από σένα.
Απλά είναι λίγο πιο μπανιέρα η θέση οδήγησης σε σχέση με Ζ4.

ΥΓ: άνοιξε τοπικό
Άβαταρ μέλους
By red_monster
EDDIE_147 έγραψε:Κόκκινο τέρας τη μαύρη την είδες τελικά;
Επίσης το 'δεν χωράω σε ΜΧ5' δεν το κατάλαβα.
Μιλάς για nc;
Εγώ μια χαρά χωραγα και νομίζω ότι είμαι πιο χοντρος από σένα.
Απλά είναι λίγο πιο μπανιέρα η θέση οδήγησης σε σχέση με Ζ4.

ΥΓ: άνοιξε τοπικό

Δεν την είδα. Δεν με ψήνει ο συνδυασμό και θεωρω πολλά τα λεφτά που ζητάει για καμπριο και όχι ζ4 κουπέ και ειδικά Για αυτοκίνητο που είναι αποκλειστικά παιχνίδι.

Στο μυαλό μου το ποσό είναι μαξ 10 + μαζέματα και αναλώσιμα για 2 θεσιο
Μαξ 14+ μαζέματα για 2+2

Πιο χοντρός δεν είσαι, πιο ψηλός ναι.
Δεν μπορούσα να βολευτω με τίποτα. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία

Κάποιος ευγενικός μοντ να μας μεταφέρει τα οφφ του τοπικ σε νέο;; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#541635 συλλεκτικο/αριθμημενο,μαλλον μοναδικο στην Ελλαδα,μοναδικο χρωμα που βγαινει μονο σε αυτην την εκδοση,μπλοκε διαφορικο,αναρτηση cupισια,ρεκαρο ακριβα,τηλεμετρια λαιβ στην οθονη σου,ενα απο τα καλυτερα προσθιοκινητα που βγηκαν ποτε,265 αλογα,39 κιλα ροπη,αλλα εσυ θελεις κουπε και διθεσιο.Δεν θελεις να γραφει renault sport, που αυτο το σημα εχει μπει στον αφρο της αυτοκινησης,θελεις ''Μ '',που μπαινει και στα σουβλακοπετρελαια
και εχεις και τον Τριφτη και σου λεει μιλα. :x
Αμα ξαναμιλησω να με χεσετε.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#541639 Είναι εκτός budget , μέχρι 14k έγραψε πιο πάνω .
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#541646 Μιλά ντιμακο μου και ας διαφωνούμε :inlove:

Οδηγώ καθημερινά
Clio ‘06
Twingo ‘12 dci
Clio 2016 dci

Όσο καλό και να είναι δεν υπάρχει περίπτωση να βλέπω το ίδιο εσωτερικό :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#541656 Η αλήθεια ειναι πως μετα από τοσα χιλιόμετρα με την Mito με την όπισθεν, το Megan θα τον χαλάσει...
Άβαταρ μέλους
By Nettos
#541658 red_monster επειδή και εγω σε παρόμοια φάση ήμουν πέρυσι, ψάχνοντας 2ο αυτοκίνητο για παιχνίδι εχω να πω οτι η πισω κίνηση με εχει ενθουσιάσει και συνεισφέρει αρκετά στον παράγοντα fun to drive όπως επίσης και η ανοιχτή οροφή :inlove: .

Θεωρώ οτι τα 2θέσια roadster μπορείς να τα χαρείς κυρίως σε μικρότερες ηλικίες που δεν υπαρχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις ενώ ενα renault rs μπορεί να αγοραστεί και αργότερα.

Καλή συνέχεια στο ψάξιμο. Ευχομαι να καταλήξεις σε αυτό που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στα θέλω σου!
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Nettos έγραψε:red_monster επειδή και εγω σε παρόμοια φάση ήμουν πέρυσι, ψάχνοντας 2ο αυτοκίνητο για παιχνίδι εχω να πω οτι η πισω κίνηση με εχει ενθουσιάσει και συνεισφέρει αρκετά στον παράγοντα fun to drive όπως επίσης και η ανοιχτή οροφή :inlove: .

Θεωρώ οτι τα 2θέσια roadster μπορείς να τα χαρείς κυρίως σε μικρότερες ηλικίες που δεν υπαρχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις ενώ ενα renault rs μπορεί να αγοραστεί και αργότερα.

Καλή συνέχεια στο ψάξιμο. Ευχομαι να καταλήξεις σε αυτό που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στα θέλω σου!

Σε μερσώ :) :)

Έχουμε καλό εξειδικευμένο για Audi? Kosti ??
Άβαταρ μέλους
By morpheus
red_monster έγραψε:Τι ξέρουμε για το μκ2 ΤΤ 2.0 200hp? Δεν έχω διαβάσει κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό για το DOHC

Ιδιαιτερότητες για μοτέρ-πλαίσιο

Το 2lt ΤΤ είναι ένα αξιοπρεπέστατο πακέτο, χωρίς ιδιαίτερες παραξενιές ή προβλήματα (δεν ξέρω βεβαια το μοτέρ σε τι κατάσταση θα είναι μετά απο τοσα χρόνια απο το γνωστό προβλημα του άμεσου ψεκασμου)
Το αξιοσημείωτα χαμηλό βαρος του το κάνει εκτός απο ταχύτατο στην ευθεία και πολύ ανάλαφρο, οταν μάθεις τις ισορροπίες του, στις στροφές. Πολύ καλύτερο απο Golf και Scirocco. Φορτώνεις κατευθείαν πρόγραμμα/εξάτμιση και με 250-260ps στο βάρος ενός Mini Cooper δεν θα χορταίνεις να είσαι wot.
Φυσικά παραμένει μπροστοκίνητο με ότι συνεπάγεται αυτό, άλλα σε σχέση με ένα ψόφιο (ή αδιάφορο) πισωκίνητο δεν είναι τόσο κακή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#542515 Θα πάω να δω ένα που όπως μου είπε ο ιδιοκτήτης έχει κάνει όλα τα σέρβις στην καρεντα και στα 100k άλλαξε το μισό μοτέρ για το γνωστό θέμα με τις βαλβίδες (περί τα 4,5k € με τιμολόγια καρεντα)

Ποσό πρέπει να με αποθαρρύνει ;