Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#216677 Έ οχι και γιανιώτικο το ΕΥΑ, επειδή δλδ ξεμείνατε απο νούμερα και καβατζώνατε τα δικά μας :protest:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#216749 Ειπα μηπως, γιατι και ο Γληγορης ειναι Γιαννιωτης (νομιζω δλδ)
ΕΥΑ πινακιδα εχει και του πατερα μου το avensis
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#216777 Ο HiFi είναι Γιαννιώτης( αν και νομίζω ότι προσπαθεί να το ξεχάσει...),το ΕΥΑ δόθηκε σε κάποια αυτοκίνητα που ταξινομηθηκαν στα Γιάννενα γύρω στο 97-98 λόγω έλλειψης πινακίδων με "γιαννιωτικα" γράμματα

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#216789 Τα ΕΥΑ είναι λευκαδίτικα νούμερα, οι γιωννιώτες είχαμε πάρει κάμποσες πινακίδες από την Λευκάδα κάποια στιγμή γιατί είχαν τελειώσει τα δικά μας. Ο drifter είναι από Λευκάδα.
Και όχι, δεν προσπαθώ να ξεχάσω πως είμαι από Γιάννενα! :lol:
Πολύ ωραία η πόλη μου, αλλά όχι για μόνιμα, δεν με πάει ο καιρός! :help:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#216809 Σε πειράζω,ξέρω ότι το θεμα σου είναι ο καιρός,το έχεις γράψει πολλές φορές άλλωστε

.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#216819 Γιατι τι εχει ο καιρος? :s_dunno :lol:

Για το ΕΥΑ ξερω οτι ηταν απο Λευκαδα , απλα εχω την εντυπωση οτι περισσοτερες πινακιδες ΕΥΑ δόθηκαν στα Γιαννενα παρα στην Λευκαδα
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#216828 Απο wiki παντως, τα "ΕΥΑ" μετα το 4601 δοθηκαν σε Γιαννενα, Αρτα, Πειραια και Λαρισα, σε ατακτες περιοδους λογω τοπικων ελλειψεων οπως εγραψε και ο belgarion.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#224711 Η αναγέννηση του DPF (φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου) ενεργοποιείται όταν το αμάξι δουλεύει στο ρελαντί . Έτυχε τον τελευταίο καιρό να κινηθώ σε παλιοφάναρα του ενός+ λεπτού :s_sad και την επόμενη μέρα ξεκίνησε αναγέννηση ενώ την είχα ξεχάσει για χιλιάδες χιλιόμετρα.
Οπότε η λύση είναι όσο το δυνατόν λιγότερο στο ρελαντί.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
BEAMS έγραψε:Τι θε ρε; :lol:
Είσαι τυχερός με την ΕΥΑ λόγω μοτέρ. Άλλο ο 4Α και άλλο το μπαζάκι που φόρεσε μετά.

Κουνήσου από τη θέση σου! :rant:

Α, και ο 3ZZ-FE έχει αλυσίδα. Ούτε ιμάντες αλλάζουμε κύριοι!
Άβαταρ μέλους
By apav
mousatos έγραψε:Η αναγέννηση του DPF (φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου) ενεργοποιείται όταν το αμάξι δουλεύει στο ρελαντί . Έτυχε τον τελευταίο καιρό να κινηθώ σε παλιοφάναρα του ενός+ λεπτού :s_sad και την επόμενη μέρα ξεκίνησε αναγέννηση ενώ την είχα ξεχάσει για χιλιάδες χιλιόμετρα.
Οπότε η λύση είναι όσο το δυνατόν λιγότερο στο ρελαντί.

Αυτό για το ρελαντί ισχεύει και μάλλον πρέπει να το γράφει και στο Owner's manual μαζί με τις μικρές διαδρομές που δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#224799 s/s δεν έχει το γιάρις;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#224994 χμ!!! θα επρεπε να εχει το s/s. Γιατι πως να αντιμετωπισεις αυτο το θεμα με το ρελαντι. στις πολεις μεσα ειναι θεμα. Το 500ακι παντως εχει το s/s, και πιστευω οτι βοηθαει.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#225022 και να είχε start-stop θα το είχα απενεργοποιημένο , κρυώνω και ζεσταίνομαι εύκολα οπότε έχω το a/c συνέχεια αναμμένο, άλλωστε οι πετρελαιοκινητήρες δε τα πάνε καλά με τα αναβωσβησήματα.