Zeus έγραψε:Ναυαρχίδα?? Νομιζω έχει και ακριβότερο, προσωπικά θα πήγαινα στο πορσικο που πήρε ο Nass. Τουλαχιστον χωράει σε Ελληνικά πάρκινγκ.Deleted User 1 έγραψε:Ε ναυαρχίδα είναι, πόσο να είχε?
Οσο ενα Juke?
Οποίος θέλει χώρους υπάρχουν τα αμερικανικά τέρατα. Την ωρα που το εβγαζα φωτογραφίες 3-4 ατομα πλάι μου όταν είδαν την τιμή ξέσπασαν σε γέλια... Οποτε ίσως οριμαζει ο ενδεχομενος πελάτης της Audi.
Της μένουν αυτοί για το πουλ Μουρ.
.
224 για γέλια είναι αρκετές τιμές ακριβών μοντέλων λόγω φορολογίας.
Δεν έχει η Audi το μονοπώλιο σε αυτό.
Δεν ξέρω πόσο σημασία έχει αλλα...το συγκεκριμένο ειναι η ναυαρχίδα των SUV για την Audi. Αυτό σημαίνει ότι και σαν μέγεθος και σαν χαρακτηριστικά διαφέρει απο την Μακαν που αναφέρεις. Ειναι 3.0l με 290 άλογα και mild hybrid...στα 96Κ (που λογικά ειναι αρχική τιμή) κοστίζει όσο η 2.0 Μακαν βενζινη, γυμνή κι αυτη, η οποία αφαιρώντας το κιβώτιο/κινητήρα και την αερανάρτηση του Νass, πραγματικά σημαίνει ότι αγοράζεις μόνο το σημα...
Όσο για τους χώρους, πληροφοριακά, κάποιοι τους χρειάζονται! Άσε που λογικά για να δωσουν τόσα χρήματα, και χώρο να το παρκάρουν θα έχουν κι όλο και κανένα δεύτερο όχημα θα παίζει για τις βόλτες τους στην Αθήνα...
Αλήθεια, έχεις την ίδια γνώμη για την Levante ή την Urus που ειναι και στο ίδιο πάτωμα με το Q8?
Zeus έγραψε:Ειμαι σίγουρος ότι αυτοί που έβαλαν τα γέλια ειναι ειδικοί στα αυτοκίνητα!
Αλήθεια, έχεις την ίδια γνώμη για την Levante ή την Urus που ειναι και στο ίδιο πάτωμα με το Q8?
Τα γελια τα εβαλαν για την τιμη όχι για την μαρκα η την τεχνολογια χρησιμη η αχρηστη που εχουν, οποιος την χρειαζεται πραγματικα την αγοραζει..
για τα αλλα δυο και αυτά για επιδειξη είναι, ειδικα μαλιστα όταν τα οδηγουν κυριες σε Σ/Μ.
Προσωπικα εάν ειχα σε τραπεζα 2 εκτ Ευρω θα αγοραζα ένα Λεβαντε από δευτερο χερι…. ξεροντας όμως ότι δεν θα εκανα πανω από 5000 χλμ το χρονο τα περισσότερα από αυτά σε αυτοκινητοδρομο…. με 130 οριο!!!
Εάν αυτό είναι το ζητουμενο Ο.Κ.
Στην καθημερινοτητα όμως όταν βλεπω γυναικα να προσπαθει να βολεψει το οποιο τερας σε παρκιν Σ/Μ, η και σε ιδιωτικο ανοικτο κλειστο, συγνωμη κιολας αλλα με πιανουν τα γελια.
Αμα θελει καποιος χωρους αγοραζει αμερικανικο…. Suburban η πχ. (αυτά που ακολουθουν τη λιμουζινα του προεδρου των ΗΠΑ) Καποτε τα κοροϊδεύαμε στην Ευρωπη, τωρα όμως τα εχουμε για προτυπο….
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Εσένα σε πιάνουν τα γέλια, εκείνη όμως κυκλοφορεί με Velar ενώ εσύ με Juke ή Aygo. Ξέρω πολύ καλά με ποιό θα προτιμούσα να βολτάρω, κι ας χρειαζόταν να προσπαθήσω λίγο παραπάνω στο παρκα΄ρισμα.
Η αγάπη σου για το PSA group καλε μου ΝταχτιρΝτινο, ειναι παραπάνω απο έκδηλη. Νταξει δεν λέω οτι το Aygo ειναι κακό οχημα και ας μην εχει park assist για να σου κανει την ζωη ευκολη, αλλα θα πρεπει να παραδεχτεις πως η Velar είναι κατι καλύτερο.

Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Ολα για επιδειξη ειναι με την λογικη σου, πλην της Μακαν και της Λεβαντε, κι αυτη μονο αν την αγοραζες εσυ και μονο για ταξιδια...αυτοι με τους οποιους γελας, που αγοραζουν και φθηνοτερα οχηματα απο αυτα τα δυο, αποκλειεται να τα χρησιμοποιουν ως μοναδικο οικογενειακο αυτοκινητο που πρεπει να παει και σουπερ μαρκετ..
Τιμολογιακα μαλλον εχεις μεινει σε μια αλλη εποχη. Την επομενη φορα που θα δεις καποιον να γελαει με την τιμη του Q8, πες του οτι ενα XC90 D5 7θεσιο inscription, με πανοραμικη, navi, full led, keyless, 4ζωνικο & BLIS/camera 360/αισθητηρες παρκαρισματος, κοστιζει 101500! Περιμενω ακομα να μας πεις ποσο θα επρεπε να κανει το Q8..
γιατί παίρνετε και τα 4 παιδιά στο supermarket ? Στα πόσα dph (depon per hour ) είστε ?