Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:καταντησε σαν το τοπικ για το 3008 οπου μιλανε μονο για βλαβες

Για να το εμπλουτίσουμε λίγο, από βδομάδα στο thread του 3008 αρχίζουμε BJ Fridays! :shifty:

Stay tuned...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#187648 Αλλάχτηκε η μπουκάλα, θεωρητικά έχω αλλάξει όλα όσα είχαν έστω και υποψία βλάβης, πιστεύω ότι όντως το αυτοκίνητο είναι άριστο :iconcool:

....ήρθε η ώρα να το πουλήσω ? :lol:

Επίσης άλλαξα και τα μάκτρα γιατί είχαν στεγνώσει, αλλά ρε παιδιά, 25€ το ένα μάκτρο ? :roll:
Άβαταρ μέλους
By markvag
The Ace έγραψε:Επίσης άλλαξα και τα μάκτρα γιατί είχαν στεγνώσει, αλλά ρε παιδιά, 25€ το ένα μάκτρο ? :roll:

Στη Νίτσα, που είναι τεράστια, μου είχαν πει 80 ευρώ για τα δύο μπροστά... :dizzy: Όχι στην αντιπροσωπεία... Εν τέλει με λίγο ψάξιμο από γνωστό συνφορουμίτη βρέθηκε με 25 ευρώ το σετ...

Πιστεύω αν το έψαχνες λίγο θα τα έβρισκες αρκετά φθηνότερα... :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από markvag και 18 Νοέμ 2015, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#187675 Ένα 25αρι έχει το σετ Valeo συνήθως.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
markvag έγραψε:Στη Νίτσα, που είναι τεράστια, μου είχαν πει 80 ευρώ για τα δύο μπροστά... :dizzy: Όχι στην αντιπροσωπεία... Εν τέλει με λίγο ψάξιμο από γνωστό συνφορουμίτη βρέθηκε με 25 ευρώ το σετ...

Ήταν περιττό το λινκ για τον... γνωστό συμφορουμίτη :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#187710 25 Ευρώ αγόρασα και τα δικά μου (Valeo) από Γκαγκα.
Βλέπω ότι είναι εξίσου καλά με τα Aerotwin που χρησιμοποιούσα ως τώρα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#187720 Swf (ή Valeo) προσωπικά τους θεωρώ τοπ.
Άβαταρ μέλους
By otso
#189845 ολοι οι υαλοκαθαριστηρες πικρα για C4 GPicasso 75cm και 80 cm και δεν υπαρχουν λαστιχα ανταλλακτικα τοσο μεγαλα ουτε καν στην κινα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
The Ace έγραψε:Αλλάχτηκε η μπουκάλα, θεωρητικά έχω αλλάξει όλα όσα είχαν έστω και υποψία βλάβης, πιστεύω ότι όντως το αυτοκίνητο είναι άριστο :iconcool:

....ήρθε η ώρα να το πουλήσω ?

Επίσης άλλαξα και τα μάκτρα γιατί είχαν στεγνώσει, αλλά ρε παιδιά, 25€ το ένα μάκτρο ? :roll:

Τα εργατικά Πόσο πήγαν και που;
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:ολοι οι υαλοκαθαριστηρες πικρα για C4 GPicasso 75cm και 80 cm και δεν υπαρχουν λαστιχα ανταλλακτικα τοσο μεγαλα ουτε καν στην κινα.

http://www.antallaktikaonline.gr/valeo/1088281

Εγώ είχα πάρει από αλλού, αλλά ήταν λίγο φόλα από την άποψη ότι δεν ήταν ακριβώς ίδια με του κατασκευαστή και με ζόρισαν στο να τους βάλω και εν τέλει δεν εφάρμοσαν τέλεια. Ήταν κάπου στα 25 ευρώ βέβαια... Δεν μπορώ να βρω το μαγαζί... κάπου Κοζάνη ήταν... :hmmm:

Μαγαζί με είδη αυτοκινήτου στο δρόμο επιστροφής από τη δουλειά μου είχε ζητήσει 80 ευρώ... :omg:
Άβαταρ μέλους
By famas
markvag έγραψε:
Μαγαζί με είδη αυτοκινήτου στο δρόμο επιστροφής από τη δουλειά μου είχε ζητήσει 80 ευρώ... :omg:

Παραδίπλα από το factory outlet ?
Άβαταρ μέλους
By elteo
#189911 Προτίμησε valeo. Σαφώς καλύτεροι από τους bosch.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
KiloMeater έγραψε:
The Ace έγραψε:Αλλάχτηκε η μπουκάλα, θεωρητικά έχω αλλάξει όλα όσα είχαν έστω και υποψία βλάβης, πιστεύω ότι όντως το αυτοκίνητο είναι άριστο :iconcool:

....ήρθε η ώρα να το πουλήσω ?

Τα εργατικά Πόσο πήγαν και που;

Συνολικά αν θυμάμαι καλά, μου χρέωσαν 1 ανθρωποώρα για τη μπουκάλα, γέμισμα LDS και έλεγχο της πίεσης και του συστήματος γενικά. Α, και για την αλλαγή του μάκτρου :lol: Ήτοι 45 + ΦΠΑ, με έκπτωση 15%, στην Ω Αγ.Παρασκευής....
Άβαταρ μέλους
By markvag
famas έγραψε:
markvag έγραψε:

Παραδίπλα από το factory outlet ?

Oh yes

Εκ των υστέρων έμαθα ότι τόσα του έλειπαν... :lol:

@otso: :s_howdy