Βάλαμε στοίχημα ότι η GLA θα βγάλει πιο γρήγορα ζημιά από το ταπεR...
Amen and a-women!

mirage έγραψε:Εχμ η VW μια χαρα προωθει υβριδικα και ηλεκτροκινητα.

Deleted User 1 έγραψε:Προ ημερών ψώνισα ένα ελεύθερο φίλτρο Pipercross για το Audi. Γιατί θα ρωτήσει κάποιος, για τη χαρά θα απαντήσω εγώ και γιατί το βρήκα και φθηνά από ebay. Τέσπα, μου ήρθε χθες και το βαλα πάνω περιμένοντας να ακούσω κάτιτις βρε αδερφέ. Τίποτα. Μούγκα. Πάτα-ασε, κόφτες, τούνελ μπας και ακουστεί κάτι στην ησυχία. Το απόλυτο μηδέν. Απογοήτευση.
Deleted User 1 έγραψε:Προ ημερών ψώνισα ένα ελεύθερο φίλτρο Pipercross για το Audi. Γιατί θα ρωτήσει κάποιος, για τη χαρά θα απαντήσω εγώ και γιατί το βρήκα και φθηνά από ebay. Τέσπα, μου ήρθε χθες και το βαλα πάνω περιμένοντας να ακούσω κάτιτις βρε αδερφέ. Τίποτα. Μούγκα. Πάτα-ασε, κόφτες, τούνελ μπας και ακουστεί κάτι στην ησυχία. Το απόλυτο μηδέν. Απογοήτευση.
Nikos! έγραψε:Αουνταρα...
< >
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]