Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#477186 Καλά κι εγώ άκουσα κάτι ωραία ειδκά από γηραιότερους, για μια GLA... Αθάνατα αυτοκίνητα, θα του βγάλει 20 χρόνια κλπ... 35k €...
Βάλαμε στοίχημα ότι η GLA θα βγάλει πιο γρήγορα ζημιά από το ταπεR... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mirage έγραψε:Εχμ η VW μια χαρα προωθει υβριδικα και ηλεκτροκινητα.

Όλοι τα προωθούν πλέον για να μην χάσουν το ρεύμα. Η VW δεν είναι τυχαία όμως: ο όμιλος VW ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του Le mans και πλέον έχει μετακομίσει στην Formula-E.
Ποια ακριβώς μοντέλα του ομίλου μπορεί ν' αγοράσει ο καταναλωτής; Πόσο καλά προμοτάρει η Audi τα e-tron;

Εχμ; :s_bored

EDIT: http://wardsauto.com/engines/toyota-lea ... sales-2016

Τα νούμερα είναι νομίζω πεντακάθαρα. Οι Γερμανοί μόλις ξύπνησαν και έχουν πολύ δρόμο. Η VW ακόμη περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By NickNT
#477859 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς τα του Α5 1.8, χρονολογίας '09-'11. Συγκεκριμένα, ενδιαφέρεται να το αγοράσει άμεσα ένας πολύ καλός μου φίλος, και έχει δει ορισμένες "συμπαθητικές" περιπτώσεις.

Δυστυχώς, δε γνωρίζω τίποτα ούτε για τον κινητήρα, ούτε εν γένει για το μοντέλο, και αναρωτιέμαι ποια σημεία χρήζουν προσοχής, ή αν υπάρχουν χρονολογίες που είναι καλό να αποφευχθούν λόγω ύστερης επίλυσης μειζόνων προβλημάτων.

Λόγω budget, το ενδιαφέρον περιορίζεται σε μοντέλα έως '11, και ο υποψήφιος αγοραστής δεν ενδιαφέρεται για το δίλιτρο, για τους γνωστούς λόγους. Άλλωστε, από πλευράς επιδόσεων δε γκρινιάζει καν για το Polo 1.2 TSI που έχει τώρα, και συνεπώς τα 170hp (160 παλιότερα;) του Α5 "του φτάνουν".

Σημειώνω τέλος ότι έχουν ήδη προταθεί (και απορριφθεί) πολλές "petrolhead" επιλογές σε αυτά τα χρήματα (€17000-19000) - ο άνθρωπος θέλει ντε και καλά Α5 (και καλά κάνει, από την πλευρά του). :)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#478035 Προ ημερών ψώνισα ένα ελεύθερο φίλτρο Pipercross για το Audi. Γιατί θα ρωτήσει κάποιος, για τη χαρά θα απαντήσω εγώ και γιατί το βρήκα και φθηνά από ebay. Τέσπα, μου ήρθε χθες και το βαλα πάνω περιμένοντας να ακούσω κάτιτις βρε αδερφέ. Τίποτα. Μούγκα. Πάτα-ασε, κόφτες, τούνελ μπας και ακουστεί κάτι στην ησυχία. Το απόλυτο μηδέν. Απογοήτευση. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#478047 λογικο ειναι αν βαλεις ελευθερο φιλτρο μεσα στο φιλτροκουτι να μην ακουγεται.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Deleted User 1 έγραψε:Προ ημερών ψώνισα ένα ελεύθερο φίλτρο Pipercross για το Audi. Γιατί θα ρωτήσει κάποιος, για τη χαρά θα απαντήσω εγώ και γιατί το βρήκα και φθηνά από ebay. Τέσπα, μου ήρθε χθες και το βαλα πάνω περιμένοντας να ακούσω κάτιτις βρε αδερφέ. Τίποτα. Μούγκα. Πάτα-ασε, κόφτες, τούνελ μπας και ακουστεί κάτι στην ησυχία. Το απόλυτο μηδέν. Απογοήτευση. :lol:

Με φιλτροχοανη αμεσως καλυτερα! :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#478055 Ντάξει λέω να μη φτάσω σε τέτοια επίπεδα καγκουριάς. Ήδη μεγαλύτερο intercooler, ελεύθερο φίλτρο και σε λίγο upgraded πολλαπλασιαστές, είναι too much για μένα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Προ ημερών ψώνισα ένα ελεύθερο φίλτρο Pipercross για το Audi. Γιατί θα ρωτήσει κάποιος, για τη χαρά θα απαντήσω εγώ και γιατί το βρήκα και φθηνά από ebay. Τέσπα, μου ήρθε χθες και το βαλα πάνω περιμένοντας να ακούσω κάτιτις βρε αδερφέ. Τίποτα. Μούγκα. Πάτα-ασε, κόφτες, τούνελ μπας και ακουστεί κάτι στην ησυχία. Το απόλυτο μηδέν. Απογοήτευση. :lol:

Βάλε μου φωτογραφία από όλη την εισαγωγή σου από erwin.
Θέλω να δω κάτι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#478068 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης

Βγαζοντας το στανταρ χαρτινο πανελ, μεσα απο το κουτι, απο κατω μηπως ειχε ενα πλαστικο καλυμμα τυπου "περσιδες"?
Γιατι καποια vag το εχουν αυτο, (στο scirocco πχ το εχω δει και σε DIY) αν το βγαλεις και βαλεις το πανελ που αγορασες, εχει σημαντικη διαφορα στον ηχο, αφου τραβαει αερα με μεγαλυτερη ορμη...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#478135 Εσύ λες τον πνίχτη που έχουν τα 1.4tsi. Όχι, εμένα δεν έχει τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#478163 Με πιο προσκεκτική ματιά στα 12,13 και 14, αναρωτιέμαι μήπως επειδή είναι SUV, έχει πιο φυλαγμένη την εισαγωγή αέρα. :hmmm:

Στο αντίστοιχο Α4/Α5 πως είναι τα πράγματα εκεί;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#478166 Ίδιο ακριβώς είναι και στα Α4/Α5. Φώτο από Α5.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Nikos! έγραψε:Αουνταρα... ΕικόναΕικόνα

< >

Έτσι το Tick Tack!!!Mόνο Α6 έχουν βασικά,αλλά πήραν και μερικά Octavia CNG !
Κατέβασε και το app τους.
Ωραίος Νίκο!!!