Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Κίκιζας . έγραψε:
Γρηγορη, αν θες να κανεις την τριχα-τριχια και να ψειριζεις την μαιμου, για να βρεις ενα κομμα, μια τελεια, μια φραση που να μην ταιριαζει απολυτα, -οπως κακη ωρα που κανουν οι πολιτικοι κομματων μεταξυ τους- δοξα το θεο εχουμε πλουσιο λεξιλογιο, θα την βρεις... :lol:

Η ουσια παντως των λεγομενων μου και οσων ισχυουν τελικα, δεν αλλαζει, (το Haldex5 στα fl "S" και "RS" μοντελα εχει περισσοτερο rear biased Ρυθμιση στην επιλογη dynamic πλεον...) οσο και εαν θεωρεις οτι δεν προκυπτει σχεση των λεγομενων μου με αυτα που αναφερονται απο reviews των συγκεκριμενων αυτοκινητων...

., αν θες να κάνεις την τρίχα-τριχιά και να γράφεις λέξουλες που δεν καταλαβαίνεις -οπως κακη ωρα που κανουν οι πολιτικοι κομματων μεταξυ τους- πρέπει να έχεις τουλάχιστον το θάρρος να πεις "το μετέφρασα λέξη λέξη όπως το κατάλαβα" :)
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
red_monster έγραψε:
., αν θες να κάνεις την τρίχα-τριχιά και να γράφεις λέξουλες που δεν καταλαβαίνεις -οπως κακη ωρα που κανουν οι πολιτικοι κομματων μεταξυ τους- πρέπει να έχεις τουλάχιστον το θάρρος να πεις "το μετέφρασα λέξη λέξη όπως το κατάλαβα" :)

Eιπα απο το πρωτο μου ποστ περι του συγκεκριμενου θεματος "αν θυμαμαι σωστα..."

Αλλα οταν η ζωη σου ολη Κωστα-κωστα στο προηγουμενο και σε αυτο το Forum, ξεκιναει και τελειωνει στο να τρολλαρεις και να την λες σε οτι και οποιον δεν σου αρεσει, οτι πληροφορια να παρουσιασει κανεις, αλλα και οσο εμπεριστατωμενα να την αναλυση, για εσενα παλι απο καπου "θα χανει"... :s_no
Άβαταρ μέλους
By markvag
morpheus έγραψε:το πραγματικό quattro ξεκινάει απο την επόμενη κατηγορία.

Πλέον ούτε και η επόμενη κατηγορία δεν έχει κλασσικό quattro... Με συνεκτικό είναι και το Α4...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
markvag έγραψε:
morpheus έγραψε:το πραγματικό quattro ξεκινάει απο την επόμενη κατηγορία.

Πλέον ούτε και η επόμενη κατηγορία δεν έχει κλασσικό quattro... Με συνεκτικό είναι και το Α4...
Όχι όλα.Ορισμενα.Τα s ,rs έχουν κανονικό πχ.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
mirage έγραψε:
kostis20 έγραψε:Πήγα carglass και μου είπαν ότι μπορούν να δοκιμάσουν και επισκευή.Ειναι σχετικά μικρό.
Τι λέτε?Αξίζει να δοκιμάσω για να μη μπαίνω στη διαδικασία να αλλάζω παρμπρίζ?

< A3003 >
Εφοσον γινει σωστα, που αφου μιλαμε για carglass θα γίνει πιστευω, σαφως και το επισκευαζεις. Δεν υπαρχει λογος να αλλαζεις παρμπριζ στα καλα καθουμενα.

< >
Τελικά το επισκεύασαν.Αμα το προσέξεις φαίνεται λίγο αλλά παρά να αλλάζω ολόκληρο το παρμπρίζ μία χαρά είναι.
Ούτως ή άλλως ανά πάσα στιγμή μπορώ να το αλλάξω.
Η επισκευή έχει εγγύηση εφόρου ζωής.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#460536 Ναι, φαινεται και ειναι φυσιολογικό. Σύντομα δεν θα το βλέπεις καν. Επισκευασα το δικό μου εδω κανενα μηνα αφοτου το αγόρασα απο πετραδάκι στην Εθνική. Πλεον δεν το βλεπω καν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#460620 Μιας και το αναφερατε, υπαρχει και η αντιστοιχη Glassdrive...Δεν ξερω βεβαια οι υπηρεσιες της ποσο καλυτερες/χειροτερες μπορει να ειναι απο την Carglass.

Aπλως την θυμηθηκα, καθοτι ειχα και την χαρα να συμμετεχω στην παραγωγη ενος διαφημιστικου που εγινε τo 2012, στο οποιο επιστρατευτηκαν και γνωστα "χερια" του χωρου: :lol:

Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#462205 Μόνο αν της αρέσουν τα άσχημα αυτοκίνητα με τα ζουλιχτά πλαστικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
REALZEUS έγραψε:Μόνο αν της αρέσουν τα άσχημα αυτοκίνητα με τα ζουλιχτά πλαστικά. :lol:

της αρεσουν. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
pik. έγραψε:https://www.car.gr/11852693-audi-a1 :hmmm:

αξιζει να το παρει μια φιλη μου; :hmmm:

Αν θεωρεί πως η ανάρτηση είναι κάτι περιττό και πως η απόσβεση των ανωμαλιών είναι για φλώρους, ας το πάρει.

Πέρα από το σήμα και τα ζουληχτά πλαστικά, είναι από τα χειρότερα αμάξια που οδήγησα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#466152 Λόγω πιθανού ηλεκτρολογικού προβλήματος
H Audi αποσύρει 875.000 οχήματα στην Ευρώπη (ανάκληση)

Η βαυαρική εταιρεία, θυγατρική του ομίλου Volkswagen, είχε ήδη προχωρήσει από τον Οκτώβριο στην ανάκληση 250.000 οχημάτων στις ΗΠΑ, καθώς είχαν παρουσιάσει παρόμοιο πρόβλημα.

Εμ πως αλλιώς ; έπρεπε να γίνει η πρεμούρα στη Μούρικα για να ενδιαφερθεί για τους ιθαγενείς .
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#468483 @Deleted User 1 για κοιτα εδώ γιατι εχει και q5 μεσα η ανακληση
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... 4-a5-ke-q5