< μου
Εννοείται χωρίς να σε χρεώσουν
< 3

< >
alexm έγραψε:Καλημέρα στο φόρουμ.
Αντιμετωπιζω ενα θεματακι με το mk7 fiesta μου. Όταν το αμάξι είναι ζεστό απο τις 1800 μέχρι τις 2200 στροφές τριζει το ταμπλό στη μεριά του οδηγού κάτι που είναι αρκετά εκνευριστικο. Λογικά το κοντέρ κάπου βρίσκει. Any ideas?
Πως εννοείς ότι βρίσκει το κοντέρ;
Τρομοκρατουμαι κατεβαινω την ανηφόρα, σβηνω και ξαναναβω τον κινητήρα και σβηνει η ένδειξη.
Σημερα φευγοντας απο διοδια Αφιδνων ανεβαινοντας προς Αθήνα ξαναναβει η ένδειξη. Κάνω στην άκρη. Σβήνω, ξαναναβω και δεν παιρνω καμια ειδοποίηση. Παω να ξεκινησω, ξαναναβει και τότε εσβησε η ένδειξη χωρις να μεσολαβήσει restart. Να σημειωθεί ότι η αίσθηση του πενταλ δεν αλλαξε καθόλου και πουθενά.
Να χει γινει καμια διαρροη?
Αύριο θα παω μάλλον να το τσεκάρουν..
.
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Λογικά λίγο συμπλήρωμα θες. Είναι το μόνο υγρό που δεν έχω στο αμάξι. Έχω:
-g9 παραφλού
-υγρό κρεμαγιέρας
-φορντό-λαδο
-για τα τζάμια
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Focusman91 έγραψε:Την Πέμπτη το βράδυ ανεβηκα μια αποτομη ανηφορα και ξαφνικά στην οθόνη του ηχοσυστηματος εμφανίστηκε το μήνυμα Brake fluid low. Service now!!
Τρομοκρατουμαι κατεβαινω την ανηφόρα, σβηνω και ξαναναβω τον κινητήρα και σβηνει η ένδειξη.
Σημερα φευγοντας απο διοδια Αφιδνων ανεβαινοντας προς Αθήνα ξαναναβει η ένδειξη. Κάνω στην άκρη. Σβήνω, ξαναναβω και δεν παιρνω καμια ειδοποίηση. Παω να ξεκινησω, ξαναναβει και τότε εσβησε η ένδειξη χωρις να μεσολαβήσει restart. Να σημειωθεί ότι η αίσθηση του πενταλ δεν αλλαξε καθόλου και πουθενά.
Να χει γινει καμια διαρροη?
Αύριο θα παω μάλλον να το τσεκάρουν..
.
Την στάθμη δεν την έλεγξες;
Απλά θα έχει κατέβει λόγω φθοράς των τακακίων!
.
Focusman91 έγραψε:Τα νέα είναι τα εξης. Πραγματι ήθελε συμπληρωμα το υγρό φρενων και αν επανεμφανιστει, παμε για αλλαγη αντλιας φρενων.
.
Δεν ξέρουν αν και απο που χάνει ;