Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By alexm
#103699 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Εννοεις να το γεμισω με χαρτακια στο σημειο που τριζει για να μην ακουμπαει ε? σορρυ απλα ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο και δεν γνωριζω απο αυτα
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#103960 Οταν εννοείς τριζει, βλέπεις όλο το ταμπλό να κουνιεται η ακους κατι να δονειται απο μέσα?

< μου
Άβαταρ μέλους
By alexm
#103996 Τρίζει κάτι μέσα στο ταμπλο σαν να είναι κάτι μέσα στο κοντερ. Δηλαδή δεν είναι κάτι που μπορώ να το δω με το ματι. Πιέζοντας με το χέρι το ταχύμετρο προς τα μέσα ο θόρυβος μειωνεται. Απλά φοβάμαι να κάνω τον Μπομπ τον μάστορα γιατί δεν το έχω και πολύ με τέτοια πράγματα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#104125 Αφού δεν πιάνουν τα χέρια σου και ειναι mk7 άρα παίζει να έχει εγγύηση ακόμα γιατί δεν πας απο αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν;
Εννοείται χωρίς να σε χρεώσουν :ninja:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#104521 Εμενα που κανει ενα τζτζτζτζτζτζτζτζτζτζ συνεχεια καπου απο το ταμπλω..Σαν τάση. .

< 3
Άβαταρ μέλους
By xenos
#104659 Θα ανατιναχτει λογικα. Βαλε αλλα 16gb ram και θα στρωσει.

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
alexm έγραψε:Καλημέρα στο φόρουμ.
Αντιμετωπιζω ενα θεματακι με το mk7 fiesta μου. Όταν το αμάξι είναι ζεστό απο τις 1800 μέχρι τις 2200 στροφές τριζει το ταμπλό στη μεριά του οδηγού κάτι που είναι αρκετά εκνευριστικο. Λογικά το κοντέρ κάπου βρίσκει. Any ideas?

Πως εννοείς ότι βρίσκει το κοντέρ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By alexm
#104697 Υποθεσεις κανω απλα γιατι ο θορυβος ακουγεται απο το συγκεκριμενο σημειο. κανα πλαστικο απο μεσα ισως δεν καθεται καλα κατι τετοιο. Για το θεμα της εγγυησης που αναφερθηκε δεν υπαρχει εχει ληξει εδω και κανα χρονο.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#106694 Την Πέμπτη το βράδυ ανεβηκα μια αποτομη ανηφορα και ξαφνικά στην οθόνη του ηχοσυστηματος εμφανίστηκε το μήνυμα Brake fluid low. Service now!!
Τρομοκρατουμαι κατεβαινω την ανηφόρα, σβηνω και ξαναναβω τον κινητήρα και σβηνει η ένδειξη.
Σημερα φευγοντας απο διοδια Αφιδνων ανεβαινοντας προς Αθήνα ξαναναβει η ένδειξη. Κάνω στην άκρη. Σβήνω, ξαναναβω και δεν παιρνω καμια ειδοποίηση. Παω να ξεκινησω, ξαναναβει και τότε εσβησε η ένδειξη χωρις να μεσολαβήσει restart. Να σημειωθεί ότι η αίσθηση του πενταλ δεν αλλαξε καθόλου και πουθενά.
Να χει γινει καμια διαρροη?
Αύριο θα παω μάλλον να το τσεκάρουν..

.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#106704 Τη σταθμη δεν την τσεκαρες;

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#106708 keep calm and drive flat

:lol:

Λογικά λίγο συμπλήρωμα θες. Είναι το μόνο υγρό που δεν έχω στο αμάξι. Έχω:
-g9 παραφλού
-υγρό κρεμαγιέρας
-φορντό-λαδο
-για τα τζάμια
Άβαταρ μέλους
By bill33
Focusman91 έγραψε:Την Πέμπτη το βράδυ ανεβηκα μια αποτομη ανηφορα και ξαφνικά στην οθόνη του ηχοσυστηματος εμφανίστηκε το μήνυμα Brake fluid low. Service now!!
Τρομοκρατουμαι κατεβαινω την ανηφόρα, σβηνω και ξαναναβω τον κινητήρα και σβηνει η ένδειξη.
Σημερα φευγοντας απο διοδια Αφιδνων ανεβαινοντας προς Αθήνα ξαναναβει η ένδειξη. Κάνω στην άκρη. Σβήνω, ξαναναβω και δεν παιρνω καμια ειδοποίηση. Παω να ξεκινησω, ξαναναβει και τότε εσβησε η ένδειξη χωρις να μεσολαβήσει restart. Να σημειωθεί ότι η αίσθηση του πενταλ δεν αλλαξε καθόλου και πουθενά.
Να χει γινει καμια διαρροη?
Αύριο θα παω μάλλον να το τσεκάρουν..

.

Την στάθμη δεν την έλεγξες; :tomato:
Απλά θα έχει κατέβει λόγω φθοράς των τακακίων!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#108367 Τα νέα είναι τα εξης. Πραγματι ήθελε συμπληρωμα το υγρό φρενων και αν επανεμφανιστει, παμε για αλλαγη αντλιας φρενων.

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Focusman91 έγραψε:Τα νέα είναι τα εξης. Πραγματι ήθελε συμπληρωμα το υγρό φρενων και αν επανεμφανιστει, παμε για αλλαγη αντλιας φρενων.

.

Δεν ξέρουν αν και απο που χάνει ; :hmmm: