Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By soprano
thanasisr16 έγραψε:1.8 TSI Manual & 1.5 TSI DSG
Εικόνα

Εικόνα
Μόνο manual....

.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#700226 Δεύτερη φορά που θα αλλάξω προφυλακτήρα σε 6 μήνες, μηχανάκι στην Δραπετσώνα αποφάσισε από αριστερά που ήταν ενώ ήμασταν σταματημένοι στο φανάρι να το κόψει όλο δεξιά :vava:
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#700230 Δεν "επισκευάζεται" κάπως αυτό έστω;

Εμένα σχεδόν έτσι είναι από δαγκώματα από σκυλιά εκεί στα βουνά που πηγαίνω :P
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#700237 Κι εγώ θέλω επισκευή μπορστά προφυλακτήρα γάμω τα κράσπεδα 50εκ. γαμώ! :rant:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
JimClark έγραψε:Δεν "επισκευάζεται" κάπως αυτό έστω;

Εμένα σχεδόν έτσι είναι από δαγκώματα από σκυλιά εκεί στα βουνά που πηγαίνω :P

Από την στιγμή που πληρώνει η ασφάλεια θέλω να μπει καινούργιος
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#700266 Εσύ μπορεί να θες, η ασφάλεια τι λέει...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#700267 Σε καινούριο αμάξι δεν μπορεί να πει κάτι άλλο σε αυτή την περίπτωση. Γιατί με επισκευή, δεν πρόκειται να γίνει σωστή δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#700268 Ε δεν είναι και φρέσκο από την αντιπροσωπεία... και βέβαια γίνεται επισκευή όμως.
Εμένα που μου έσπασε τον προφυλακτήρα ο σκύλος, μια χαρά έγινε...

Εύχομαι να δεχθεί το καινούργιο ανταλλακτικό η ασφάλεια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#700269 Στον δικό μου προφυλακτήρα, που έχει σπάσιμο και η αλλαγή είναι πολύ ακριβή, ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει, μετά από λίγο καιρό στο σημείο του σπασίματος η βαφή σπάει. Δεν επιδιορθώνονται όλοι οι προφυλακτήρες δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
MIXOStsi έγραψε:Ε δεν είναι και φρέσκο από την αντιπροσωπεία... και βέβαια γίνεται επισκευή όμως.

Δεν είναι φρέσκο από την αντιπροσωπεία ναι, αλλά φαίνεται σαν να είναι φρέσκο από την αντιπροσωπεία, συν ότι ο προφυλακτήρας είναι 5.5 μηνών πάνω και δεν έχει ούτε γρατζουνιά, από τότε που τον επισκευασες τον προφυλακτήρα είσαι ευχαριστημένος με την δουλειά ή φαίνεται διαφορά?
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Anonymous Founder έγραψε:Στον δικό μου προφυλακτήρα, που έχει σπάσιμο και η αλλαγή είναι πολύ ακριβή, ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει, μετά από λίγο καιρό στο σημείο του σπασίματος η βαφή σπάει. Δεν επιδιορθώνονται όλοι οι προφυλακτήρες δυστυχώς.

Για τι κόστος μιλάμε? Το κόστος του δικού μου είναι 440€ με φπα και 240€ με φπα η βαφή στην βελμαρ
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#700405 Φαίνεται σαν καινούργιος ο δικός μου... 1 χρόνο έχει που έγινε και 2-3 σπασίματα.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
MIXOStsi έγραψε:Φαίνεται σαν καινούργιος ο δικός μου... 1 χρόνο έχει που έγινε και 2-3 σπασίματα.

Μάλιστα, το καλύτερο θα ήταν να εγκρίνουν να τον αλλάξουν, αν δεν ελπίζω να μην έχω θέματα στο μέλλον
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
MIXOStsi έγραψε:Ε δεν είναι και φρέσκο από την αντιπροσωπεία... και βέβαια γίνεται επισκευή όμως.

Τελικά το δέχθηκε να μπει καινούργιος προφυλακτήρας η ασφαλιστική. :iconcool: