Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
markvag έγραψε:ΟΚ, και η μούρη, αλλά προσωπικά αγοράζω αμάξι, ούτε πλαστικά, ούτε μούρη...

Με αφορμή αυτό που έγραψες Μάρκο, πρέπει να καταλάβεις (όχι εσύ αλλά γενικά), ότι αυτές οι απόψεις αποτελούν πλέον ένα μικρό ποσοστό στην αγορά του ΙΧ. Είστε (και είμαι) η πελατεία που οι αυτοκινητοβιομηχανίες ΔΕΝ θέλουν και εσείς νομίζετε ότι τις διαφημίζετε και τους κάνετε καλό κιόλας.

Τα παλαιά μυαλά έχουν πεθάνει μαζί με τις απόψεις τους. :iconcool:

ΥΓ: Δία φρόνιμα. Διάβασε καλά τι γράφω.
Άβαταρ μέλους
By fot
Deleted User 1 έγραψε:Κοίτα να δεις...περί ορέξεως κτλ.

Σε σχέση με το δικό μου Πεζώ ας πούμε δε φτουράει μία το Α1. Σε υλικά είναι ισοπαλία, σε συναρμογή είναι ελαφρώς καλύτερο το Α1. Σε design και εξοπλισμό όμως του ρίχνω για πλάκα. Ίσως να ζηλεύω τη λίγο πιο χαμηλή θέση οδήγησης του Α1 σε ότι αφορά το εσωτερικό αλλά ως εκεί.

Το πεζω και συγκεκριμένα το δικό σου Στέφανε είναι πολύ πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Και είναι επίσης από τα ποιοτικότερα superminis.

Στο Α1 πάντως, νομίζω πως όλες οι εκδόσεις δεν έχουν την ίδια ποιότητα. Νομίζω πως η βασικότερη είχε και σκληρό ταμπλό; ίσως να είμαι εντελώς άκυρος..
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:
markvag έγραψε:ΟΚ, και η μούρη, αλλά προσωπικά αγοράζω αμάξι, ούτε πλαστικά, ούτε μούρη...

Με αφορμή αυτό που έγραψες Μάρκο, πρέπει να καταλάβεις (όχι εσύ αλλά γενικά), ότι αυτές οι απόψεις αποτελούν πλέον ένα μικρό ποσοστό στην αγορά του ΙΧ. Είστε (και είμαι) η πελατεία που οι αυτοκινητοβιομηχανίες ΔΕΝ θέλουν και εσείς νομίζετε ότι τις διαφημίζετε και τους κάνετε καλό κιόλας.

Τα παλαιά μυαλά έχουν πεθάνει μαζί με τις απόψεις τους. :iconcool:

ΥΓ: Δία φρόνιμα. Διάβασε καλά τι γράφω.

Ναι... το ξέρω...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#432268 Η αυτοκινητοβιομηχανία θέλει όλους τους πελάτες, απλά κοιτάει να πιάσει με τον πιο εύκολο-φτηνό τρόπο όσους περισσότερους μπορεί. Έτσι η Audi το έχει ρίξει στα μαλακά πλαστικά και στο τευτονικό design γιατί έχει δει ότι αυτά πουλάνε στο κοινό που απευθύνεται. Για αυτό δεν θα με κερδίσουν ποτέ ως πελάτη!!! Ευτυχώς άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες (οι γείτονές τους στο Μόναχο, για να μη μιλήσουμε για το Μιλάνο) έχουν πιο οδηγικά ψαγμένες προτεραιότητες για αυτούς που σκαμπάζουν και πέντε πράγματα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#437831 Γιναμε κι αποψε! Μη λεω μεγαλα λογια αλλα για το υπολοιπο '17 μονο βενζινη!

Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#437840 φαντασου να το πας χωμα αυτο :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#437858 Τα ψαλιδια του ειναι το μικροτερο απο τα προβληματα...

<+
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:φαντασου να το πας χωμα αυτο :s_sarcastic

Tρεις χρονιες, (9', 11', 12' ) απ' οταν το πηρε ολοκαινουργιο το 2009, ακολουθησαμε Ακροπολικες διαδρομες για να δουμε τον αγωνα με 2λιτρο Q5 φιλου...Δεν εκανε τσικ πουθενα, περναγε αβιαστα απο παντου, τρεχαμε να προλαβουμε ψαγμενα σημεια και κοπανιομασταν σε φυτεμενες πετρες και μικρο-λαγουμια σαν τον φραπε, ξυσαμε και δυο-τρεις φορες την κοιλια απο κατω, σπασαμε και ενα πλαινο μαρσπιε, αλλα το αμαξι γενικοτερα δεν καταλαβε Χριστο...
Μεχρι περισυ το ειχε, κανενα προβλημα, μονο μια αναβαθμιση στην χαρτογραφηση του κιβωτιου αν θυμαμαι καλα εκανε, εμεινε πολυ ευχαριστημενος.
Τωρα πλεον με δυο παιδια, ηθελε κατι μεγαλυτερο και τελικα πηρε Χ5 25d...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:
dimviii έγραψε:φαντασου να το πας χωμα αυτο :s_sarcastic

Tρεις χρονιες, (9', 11', 12' ) απ' οταν το πηρε ολοκαινουργιο το 2009, ακολουθησαμε Ακροπολικες διαδρομες για να δουμε τον αγωνα με 2λιτρο Q5 φιλου...Δεν εκανε τσικ πουθενα, περναγε αβιαστα απο παντου, τρεχαμε να προλαβουμε ψαγμενα σημεια και κοπανιομασταν σε φυτεμενες πετρες και μικρο-λαγουμια σαν τον φραπε, ξυσαμε και δυο-τρεις φορες την κοιλια απο κατω, σπασαμε και ενα πλαινο μαρσπιε, αλλα το αμαξι γενικοτερα δεν καταλαβε Χριστο...
Μεχρι περισυ το ειχε, κανενα προβλημα, μονο μια αναβαθμιση στην χαρτογραφηση του κιβωτιου αν θυμαμαι καλα εκανε, εμεινε πολυ ευχαριστημενος.
Τωρα πλεον με δυο παιδια, ηθελε κατι μεγαλυτερο και τελικα πηρε Χ5 25d...

ναι ρε το ξερουμε ,απλα ο Στεφανος ηταν ατυχος,ή δεν το συντηρει σωστα.Που ξανακουστηκε σε αουντι να αλλαζεις ψαλιδια ,τι είναι τιποτα Λαντα του 1978 που τα αλλαζες κάθε 40κ χλμ? :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#437907 Ναι βασικά πλέον και τα δύο δικά μας(A5 & A4 allroad) έχουν φτάσει τα 100.000 και δεν έχουν βγάλει τίποτα από βλάβες.Το Allroad είναι & DSG και μπαίνει και κανένα χωματόδρομο στις διακοπές& πολύ χιόνι το χειμώνα .Δεν έχει βγάλει τίποτα . :iconcool:
Το Α5 παίζει να είναι και το πιο απροβληματιστο αυτοκίνητο που έχει περάσει από τα χέρια μου.Μόνο λάδι -φίλτρα και μια φορά μπουζί έχω αλλάξει.Ούτε λάμπα δεν έχει κάψει :hmmm: Εκτός από ένα recall στα πρώτα χιλιόμετρα στο συμπλέκτη.To εσωτερικό είναι σαν καινούριο.
Το ότι υπάρχουν πολλά που βγάζουν προβλήματα πάντως είναι γεγονός .Οι κλασσικές βλάβες είναι DSG ,αντλία νερού και κατανάλωση λαδιού.
Η συνεταίρος μου έχει Q5 και έχει αλλάξει δύο φορές dsg και έχει κάνει την επισκευή για τα λάδια.
Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι του Stef ήταν από τα πολύ πρώτα χρονικά και τα βγάζει όλα...
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#437969 Τι ΜΥ ειναι το allroad Κωστή; Το θέμα με το τρέμουλο δεν το είχες;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#437970 2011 ήταν μτχ kosmokar.Οχι δεν είχε θέμα με το τρέμουλο.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#437973 Ok λογικά δεν το είχες....τα πρώτα δυο ΜΥ το είχαν..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#443244 Ρε μαστόρια μου ήρθε σήμερα ένα elm, κλασσικό κινέζικο του 5ευρου, και το κούμπωσα στο αμάξι με το Torque να δω τι παίζει κυρίως σε θέμα πίεσης. Πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το πράγμα? Κάποια στιγμή έδειξε έως και 2.5bar :dizzy: που ΟΚ είναι 1.5 στην ουσία αφού μετράει πίεση turbo + ατμοσφαιρική.

Απ' όσο θυμάμαι το δικό μου δουλεύει 0.8 σταθερή και 1 over άρα μάλλον κάτι δε μετράει καλά το κόλπο εκτός αν έχω βάλει πρόγραμμα και δεν το ξέρω. :hmmm:

Κάνα δυο εκκινήσεις που έκανα πάντως έδειξε το κλασικό 8.2" στο 0-100 που έδειχνε πριν και 5-6 χρόνια που είχα δοκιμάσει τελευταία φορά. Θα μου πεις γιατί όχι αφού είναι όλο το αμάξι rebuild στην ουσία... :lol: