Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#428060 Εμένα που τα έχει τα φωτιζόμενα χερούλια ,νομίζω ότι είναι λίγο αδύναμος ο φωτισμός.Κοιτα μήπως βάλεις πιο δυνατά led.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#428062 Όλοι με τα μαμίσια αυτό λένε. Πιθανότατα συμβαίνει γιατί αν δεις το φωτάκι του led αντανακλάται σ' ένα λευκό πλαστικό και έτσι χάνει ένταση. Εμένα θα χτυπάει απευθείας το led και λογικά θα είναι αρκετά πιο δυνατό. Βέβαια κι εγώ θα τα βάλω σε μέτρια ένταση γιατί δεν είναι ότι καλύτερο τα εντονα φώτα το βράδυ μέσα στην καμπίνα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#428065 Λες να μπορώ να τα κάνω και εγώ πιο δυνατά?Αν βγάλω το πλαστικό που λες?
Πάντως ρυθμίζονται από το ροοστατη του πίνακα οργάνων.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#428069 Εσύ αν βγάλεις το πλαστικό μετά θα έχεις τρύπα στο χερούλι και πιθανότατα θα διαχέεται και περίεργα το φως. Δεν ξέρω αν θα το πρότεινα. Δες πως είναι το χερούλι και τι κενό θα αφήσει αν βγάλεις το πλαστικό.

Όταν λες ροοστάτη του πίνακα οργάνων εννοείς αυτό στο διακόπτη των φώτων? Δεν το κάνεις μέσω ΜΜΙ?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#428073 Ναι αυτό στο διακόπτη των φώτων δίπλα.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#428075 Και αυτό δουλεύει ως ροοστάτης και για τα footwells? Στις θήκες της πόρτας έχει φωτισμό?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#428079 Για όλα τα φώτα της καμπίνας,εκτός από τις πλαφονιερες.
Στις θήκες δεν έχει.Μονο από κάτω στη πόρτα ένα λευκό και ένα κόκκινο στο πλάι.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#428080 Mήπως έχουν κάποια αντίσταση στο κύκλωμα και αλλάζοντας την τιμή της δυναμώσει η τάση και φωτίζουν περισσότερο τα led ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
kostis20 έγραψε:Για όλα τα φώτα της καμπίνας,εκτός από τις πλαφονιερες.
Στις θήκες δεν έχει.Μονο από κάτω στη πόρτα ένα λευκό και ένα κόκκινο στο πλάι.

< A3003 >

Εδώ είσαι. Δεν υπάρχει λόγος να συνδέονται αυτά μεταξύ τους. Με το ροοστάτη θα έχεις μόνο τον πίνακα οργάνων και απ' το ΜΜΙ θα δουλεύεις τα φώτα του ambient lighting.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#428084 παντως και σε μενα ροοστατης κανει το ιδιο με την ρυθμιση φωτεινοτητας απο το μενου... Απο την πρωτη μερα ειχα απορια γιατι κρατησαν το ροοστατη αφου ειχε την επιλογη απο το μενου.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#428085 Ωραίο αλλά έτσι θα έχω και τα footwell lights ανοιχτά όταν οδηγάω?

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#428092 Ναι αυτό δεν το γλιτώνεις άπαξ και ενεργοποιήσεις το ροοστάτη απ' το ΜΜΙ. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να είναι πάντα (όταν είναι και τα εξωτερικά βασικά τώρα που έχω βάλει και τον αισθητήρα φωτός) αναμμένα στη μεσαία φωτεινότητα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#431632 Το εργαλείο μου για σήμερα. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει, πάντως είναι κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο Α1 έχω οδηγήσει και έχω οδηγήσει όλη τη γκάμα σχεδόν σαν αυτοκίνητα αντικατάστασης. Το μοτεράκι είναι εξαιρετικό (3cyl/1.0/95hp), τραβάει από 2 μέχρι 6000σαλ α-νε-τα και πιθανότατα με ράβει με το Peugeot κι ας έxω στα χαρτιά +15hp. To τιμόνι ΟΚ είναι κακό, τα φρένα απλώς ΟΚ και μέσα-έξω δε βλέπεται αλλά το μοτέρ από μόνο του είναι αιτία απόκτησης. Θέλω να δω και τι καίει κι αν έτσι όπως το πήγα είναι κάτω από 8λτ τότε μιλάμε για το καλύτερο της κατηγορίας. Μεγάλο μείον το 5αρι κιβώτιο που αν και με αυτό είναι τόσο καλό το μοτέρ, τότε θα απογειωνόταν με ένα κοντό 6αρι. Με μία γρήγορη διαμόρφωση πρέπει να βγαίνει γύρω στα 23Κ αρχική τιμή το συγκεκριμένο που νομίζω είναι καλούτσικη τιμή δεδομένου του σήματος. :hmmm:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#431642 Μόνο καλούτσικη?
Τσάμπα!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#431651 Τσάμπα δεν είναι αλλά αν το παίρνεις στα 20Κ με το κλειδί στο χέρι τώρα που έχει παλιώσει το μοντέλο, είναι μια χαρά για premium super mini με αυτά τα εξτρα. Αλλιώς υπάρχουν και τα i20.