Αν ναι, τότε...ουάου, δεν το λες και το πιο απλό πράγμα πρπ 500χλμ και άλλα 550 για επιστροφή.
citastak έγραψε:ανέβηκα από τρίκαλα και κατέβηκα από Γιάννενα.
2,530 κιλά...
ενα βαγκον εχει φτασει 2.5 τοννους? απιστευτο.
δεν ξερω ποσο κανει το συγκεκριμενο φανταζομαι 50-60κ αλιμονο αν δεν εκανε σταθερο ανετο και ησηχο ταξιδι σε αυτα τα χρηματα οταν το κανουν αλλα με τα μισα χρηματα.
το 180 ειναι μεγαλος περιορισμος για μενα παντως.
GTS έγραψε:citastak έγραψε:ανέβηκα από τρίκαλα και κατέβηκα από Γιάννενα.
2,530 κιλά...
ενα βαγκον εχει φτασει 2.5 τοννους? απιστευτο.
δεν ξερω ποσο κανει το συγκεκριμενο φανταζομαι 50-60κ αλιμονο αν δεν εκανε σταθερο ανετο και ησηχο ταξιδι σε αυτα τα χρηματα οταν το κανουν αλλα με τα μισα χρηματα.
το 180 ειναι μεγαλος περιορισμος για μενα παντως.
βγαίνει με ένα software από κάποιο βελτιωτικό οίκο με 2 χιλ. περίπου.
Δεν με ενοχλεί, καλύτερα γιατί αν πήγαινε 240+ θα δοκίμασα να τα πιάσω. Τουλάχιστον έτσι μένεις πιο κοντά στα όρια. Άσε που δεν κρατάω πάνω από 140 σε ταξίδι.

Ενδεικτικά από πρώτα δίοδια στις Αφίδνες, μέχρι διόδια στα Μάλγαρα, 3:37
Επιστροφή από Goody's στο ΙΚΕΑ, μέχρι ΦΙΞ στην Αθηνα, με 'άλλο' ρυθμό

Ο αναγραφομενος χρόνος οδήγησης είναι καθαρός. Ουσιαστικά ήταν δυο σκέλη Πυλαία-ΣΕΑ Ευαγγελισμού, 7' για φουλάρισμα, κατούρημα και αλλαγή ρούχων του μικρού, και ΣΕΑ-ΦΙΞ..

Εννοείται 4 άτομα, κλίμα, αποσκευές κτλ κτλ..
2.2 λτ/100χλμ. Πρακτικά ανάβει ο θερμικός όταν βγαίνω από το γκαραζ (σπινιάρει ο πίσω δεξιά τροχός) και σχεδόν ποτέ εν κινήσει στην πόλη.
Τώρα με τη ζέστη και το κλίμα είμαι στα 75-80χλμ ανά γέμισμα μπαταρίας..
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί το automatic clima - όταν το πατάς βάζει θερμοκρασία 22 και το fan στο 3. Αλλά δεν καταλαβαίνω μετά αν αλλάζει η ένταση του αέρα κτλ.
Πρακτικά δλδ σε εσένα μπορεί να μπαίνει αμέσως στο 3 και λίγο αργότερα να πέσει στο 2 χωρίς να αντιληφθείς εσύ τίποτα. Thats the point βέβαια, να μην χρειάζεται να καταλάβεις τίποτα.
vagmag έγραψε:
< >
1 χρόνος μετά κ έχουμε φτάσει αισίως τα 154000 χλμ …
Κάποια στιγμή έκανα κ τη βελτίωση polestar κ το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλύτερο τόσο στο γκάζι , όσο κ στη σχέση που επέλεγε αλλά κ στην ανάρτηση .
Μου φαίνεται ότι έχει καθίσει το κάθισμα του οδηγού . Έχει παρουσιαστεί κ αυτόν το μήνα πρόβλημα ξανά στη μέση μου όποτε θεωρώ σίγουρο ότι δε με βοηθάει .
Στην αντιπροσωπεία μου πρότειναν αλλαγή όλου του κάτω μέρους …. 410 ευρώ … . Πήγα κ το γέμισα λίγο στον Gregory leather … δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορά .
Βέβαια το πρόβλημα με τη μέση σίγουρα δε βοηθάει να είμαι αντικειμενικός .
Κ άρχισαν οι σκέψεις για το επόμενο …
Που το συζητάμε αυτό ; Είχαμε κάποιο θέμα καπου ή ανοίγουμε καινούργιο ;
Πάλι suv ? Μήπως sedan ή station ?
Να σημειώσω ότι το διάστημα αυτό που μου ήταν τραγικό το μπες βγες είτε στο Volvo είτε στο i3 , μπήκα βγήκα πιο εύκολα στο Alpine .
Φαντάζομαι βέβαια τα σχόλια όσων με έβλεπαν να βγαίνω από το Alpine , με αργό ρυθμό κ να κουτσαίνω σχετικά …. ( που πας ρε γέρο που θέλεις κ σπορ αυτοκίνητα
)
sknipper έγραψε:Κάτι που μου άρεσε στο Polestar 2 που οδήγησα πρόσφατα ήταν και η λειτουργία υποστήριξης μέσης. Είχε κουμπάκια στο πλάι του καθίσματος που έλεγεχε πόσο να φουσκώσει το σχετικό μπαλονάκι και πόσο πάνω κάτω να πάει. Η καλή μου που περνάει φάση οσφυαλγίας το εκτίμησε ιδιαίτερα μαζί με το θερμαινόμενο κάθισμα. Θα πρέπει να προσφέρεται σε πολλά αυτοκίνητα και το συνιστώ.
Κ από αυτό έχω μεν κ πραγματικά είναι πολύ βολικό !!
Εντάξει δε φταίει το αυτοκίνητο , όσο κ να κάθισε το κάθισμα που θεωρώ εγώ , φταίει το πρόβλημα στη μέση που πονάω . Όπως επίσης ότι θέλω να αλλάξω αυτοκίνητο χαχαχα
Το φουσκάτο κάθισμα του βόλβο μου όντως βοηθάει, αλλά δε λύνει το πρόβλημα...
Θα επαιρνες το καινούριο με τη μεγαλύτερη αυτονομία ως plugin?