Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By SamatistaS
#60481 Tην αντιπροσώπευση σε Γιάννενα και Αγρίνιο μάλλον την πήρε ο Ζυγούρας που έχει και Nissan/Seat/Suzuki/Saab στις 2 αυτές πόλεις. Οποιοι είναι από αυτές τις πόλεις ας επιβεβαιώσουν αν πάρει κάτι το μάτι τους.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#60944 Αμήν και πότε!Έχω βαρεθεί να μου λένε στα τηλέφωνα στην Αθήνα από τον Αύγουστο ότι είναι θέμα ημερών :rant:
Πάντως εδώ στα Γιάννενα ο Ζυγουρας είχε αρχικά την Saab και κάποια στιγμή πήρε και τη Suzuki.Η Nissan έχει άλλο αντιπρόσωπο όπως αν δεν κάνω λάθος και η Seat.
Άβαταρ μέλους
By SamatistaS
#60983 Στο Αγρίνιο έχει Nissan Seat Suzuki και Γιάννενα Suzuki Saab. Στα Γιάννενα -λογικά- στο χώρο της Saab μπήκαν Renault/Dacia αν ισχύει η πληροφορία.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#68440 Πέρασα από τον Ζυγουρα στα Γιάννενα.Δεν έχει ακόμη σήματα αλλά έχει Captur,Clio και Twingo μπροστά στο μαγαζί ενώ μέσα είδα και ένα Clio Estate.Σε ερώτηση για τα service μου είπαν οτι θα είναι έτοιμοι σαν εξουσιοδοτημένο από τις 10/2 περίπου.Ας ελπίσουμε λοιπόν για μια καλύτερη συνεργασία για τα Renault και τους ιδιοκτήτες τους από εδώ και μπρος.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#76538 RENAULT MEGANE SPORT TOURER 1,6 130 HP
Το εχει δει κανεις να κυκλοφορει εδω στην Ελλαδα; Σε μια συζητηση που ειχα με ενα φιλαρακι μου ανεφερε οτι τον Νοεμβρη που εψαχνε για αυτοκινητο πηγε και ζητησε το παραπανω μοντελο στη Ρενω καπου στην Κηφισιας και η απαντηση που πηρε ηταν οτι υπαρχει μεν προς πωληση αλλα και δεν το εχουν οπως και πουθενα αλλου στην Αθηνα....
Ειναι αληθεια οτι πρωτη φορα ακουσα πωληση αυτοκινητου μεσω μπροσουρας η διαφημιστικου βιντεο και ρωτω σας αν εχετε ακουσει κατι τετοιο..... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By SamatistaS
#76604 Κυκλοφορούν τέτοια σε αυτή την έκδοση, αλλά πολλά είναι εισαγόμενα μεταχειρισμένα.

Σπάνια όσο έχει κυκλοφορήσει είχαν εκθεσιακά station wagon, και όχι μόνο η Renault.

Μπορεί όμως να αναζητήσει να δει ένα 5θυρο 1.6 dci 130hp.

Έχω κατά νου ένα σημείο που μπορεί να δει ένα τέτοιο σε έκδοση GT Line.
Άβαταρ μέλους
By DAP
SamatistaS έγραψε:Κυκλοφορούν τέτοια σε αυτή την έκδοση, αλλά πολλά είναι εισαγόμενα μεταχειρισμένα.

Σπάνια όσο έχει κυκλοφορήσει είχαν εκθεσιακά station wagon, και όχι μόνο η Renault.

Μπορεί όμως να αναζητήσει να δει ένα 5θυρο 1.6 dci 130hp.

Έχω κατά νου ένα σημείο που μπορεί να δει ένα τέτοιο σε έκδοση GT Line.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα βρηκε και βολευτηκε με ενα Πεζο 2008 .....
Άβαταρ μέλους
By Govus
#76658 Έτσι ακριβώς είναι..
Μέχρι ν' αποφασίσει να φέρει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος Renault τις εκδόσεις, που κυκλοφορούν μέχρι και στα ...Σκόπια, ο πελάτης, όσο και να επιμένει, τελικά πάει αλλού (όπως έκανα κι εγώ) ...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#76937 Πιθανοτατα η πλεον ολοκληρωμενη εκδοση, απο πλευρας πλαισιου-κινητηρα, που θα μπορουσε να εχει το Captur:

http://www.worldcarfans.com/11502138882 ... -in-france

...κριμα που λεγεται οτι θα παραχθει σε περιορισμενο ογκο 1,000 μοναδων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
Κίκιζας . έγραψε:Πιθανοτατα η πλεον ολοκληρωμενη εκδοση, απο πλευρας πλαισιου-κινητηρα, που θα μπορουσε να εχει το Captur:

http://www.worldcarfans.com/11502138882 ... -in-france

...κριμα που λεγεται οτι θα παραχθει σε περιορισμενο ογκο 1,000 μοναδων...

κάπου αλλού διάβασα ότι οι 1000 αυτές μονάδες, είναι απλα για το λανσάρισμα του μοντέλου στις αγορές.
απλα θα περιοριστεί η διάθεση τους για μονο μεσα στην Γαλλια.
Άβαταρ μέλους
By SamatistaS
#77119 1,000 μονάδες θα είναι μόνο η εξοπλιστική έκδοση λανσαρίσματος Pure.
Κατά τ 'αλλα ο 1.5 DCi 110 θα διατεθεί κανονικά σε όλες τις χώρες στις υπόλοιπες κλασσικές εξοπλιστικές εκδόσεις.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#77230 Πολυ καλη περιπτωση! :thumbsup:
Μαλλον η πλεον ενδιαφερουσα προταση απο την Renault, αυτη την στιγμη...
Αν το τιμολογησουν και σε ελαφρως χαμηλοτερα επιπεδα, απο το Qashqai 1.5d, πιθανον να δουμε αρκετα απο αυτα στους δρομους μας...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#83358 Λοιπόν έκανα service 30.000χλμ στο Clio πριν μια εβδομάδα και τις προάλλες άλλαξα και τακάκια.Κόστος 90 ευρω για 5λιτρα Elf fe 5w30,φίλτρο λαδιού και φίλτρο αέρος(το οποίο η Ρενώ συστήνει να αλλάζεται στα 60.00χλμ αλλά το δικό μου ήταν χάλια).Τα τακάκια που δεν υπήρχαν ετοιμοπαράδοτα και τα έβαλα μια εβδομάδα αργότερα κόστισαν 63ευρώ.Καλές τιμές,ειδικά αν τις συγκρίνω με του Golf και πολύ καλή εξυπηρέτηση από την νέα αντιπροσωπεία.Βέβαια δεν είδα κανένα άλλο Renault στα πέριξ και τις 2 φορές.Αντίθετα είχε πάρα πολλά Saab(και ένα πολύ όμορφο 9000 των αρχών της δεκαετίας του ΄90 στο βάθος του γκαραζ)