Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#423089 Kαλα ένταξει μη τα αγοράζετε αμα ειναι καναπές με ρόδες :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#423094 Χαλια ειναι το german without taste green αλλα το αμαξακι ειναι μια χαρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kostis20 έγραψε:Kαλα ένταξει μη τα αγοράζετε αμα ειναι καναπές με ρόδες

Ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές στα λεφτά του. :)

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#423100 Ποιοτης Audi. Το κομματι της κολλας που φαινεται ανέγγιχτο, δεν ειχε πιασει ποτε στο παρμπριζ. Η μια γωνια ηταν "στον αερα".Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#423122 Retrofit done. Πλεον εχομε αισθητηρα φωτων/βροχης στην εργοστασιακη του θεση, ηλεκτροχρωματικο καθρεφτη με πυξιδα και παρμπριζ με αντιηλιακη λωριδα στο πανω μερος.

Αποτελεσμα 100% εργοστασιακο. Κοστος περι τα 500€ εφοσον το παρμπριζ το πληρωσα τελικα εγω.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

<+
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 05 Αύγ 2017, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
#423123 Ωραια, ο καθρεφτης ποσο πηγε? Σε ποιο μαγαζι το εκανες?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#423125 Ο καθρέφτης σκέτος 110€ αν θυμάμαι καλά από γερμανία. Είναι από Α6 του 2008.

Μαγαζί εδώ.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#423277 Ωραίο και στο british green και στο rosso italiano. Στο silber deutsch μάλλον χάλια θα είναι...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#423358 Εχω πεταξει κι εγω λεφτα με το τσουβαλι αλλα ο αλλος το παρακανε! Ευκολα 5Κ τα κεραμικα απο RS.

Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By dstou
#423409 Αν έχει σοβαρή διαφορά στην απόσταση ακινητοποίησης, εύκολα τα πιο 'σωστά και άξια' χρήματα που έριξε στο αμάξι. Στηρίζουμε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#423417 Κεραμικα 8πιστονα με 380μμ (αν δεν κανω λαθος) δισκο ειναι. Προφανως και θα εχουν τρομακτικη διαφορα. Το συγκεκριμενο ειχε και σηματακια APR επομενως ειναι σκαλισμενο. Οσο και σκαλισμενο να ειναι βεβαια, τα κεραμικα ειναι overkill οταν με 2Κ βαζεις την ιδια δαγκανα με διαιρουμενους σιδερενιους δισκους και εχεις 90% ιδιο αποτελεσμα.

Επισης ψιλογυφτια να εχεις δωσει ενα σκασμο και να μην εχεις δωσει αλλα 400€ να βαλεις και τα πισω αεριζομενα 330μμ (παιρνει και 356μμ απο S6 μιας που εχει και ζαντες που τα χωρανε).

<+
Άβαταρ μέλους
By xenos
#423423 Προγραμμα εβαλες εσυ; Και ασε τις ζηλιες τωρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#423425 Δε ζηλευω γιατι και να ηθελα αυτα δε χωρανε στις ζαντες μου!

Προγραμμα οχι. Συνεχως κατι γινεται και το τρωει η μαρμαγκα. Εχω και το intercooler ακομα να καθεται αλλα και μια υποψια οτι κατι μου ετοιμαζει ο μπροστινος αξονας (μαλλον καποιο ψαλιδι ή το ball joint του γιατι εχω μικροτρεμουλο) και εχει χαλασει και η κλειδαρια του συνοδηγου και θελει αλλαγη.

<+