Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#416243 Αν εξαιρέσουμε αυτο το άθλιο τιμόνι όλο αυτό το οθονομανι είναι τέλειο!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#416246 Ο κορσαιρ είπε το αγοράζει μόνο και μόνο επειδή έχει OLED πίσω φώτα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

:omg:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:Αυτο το κοκκινο χρωμα της Audi ειναι λιγο πιο ιδιαιτερο... :s_thumbsup

http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... -tt-kai-r8

αυστραλιζουν λιγακι ε?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#416951 ^^^Εγω αποκλειστικα στο χρωμα αναφερομαι... :lol: To βοδυ κιτ ειναι Αυστραλεζικο στα δικα μου ματια, τουλαχιστον ομως κατα τα λεγομενα της φιρμας, εχει και ουσια...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#416969 Πόρωση. Όπως είναι, κόκκινο.
BTW αυτό το κόκκινο της Audi είναι το κατ'εμέ καλύτερο ακόμη και από το rosso Alfa.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:Πόρωση. Όπως είναι, κόκκινο.
BTW αυτό το κόκκινο της Audi είναι το κατ'εμέ καλύτερο ακόμη και από το rosso Alfa.

Μαζέψτε τον!!! :protest: :protest:

Πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να τον κάνει βόλτα με καμιά τζούλια να επανέλθει! :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#417031 Μπα, ανήκεστος βλάβη... :s_sarcastic

Audi... που το μόνο σωστό Audi είναι μια μασκαρεμένη Lambo. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:Πόρωση. Όπως είναι, κόκκινο.

:hmmm:

Αυτο ειναι το παστελ της AR? Αν ναι, συμφωνω...Το μεταλλικο κοκκινο βεβαια που εχω δει σε φωτο τουλαχιστον στην Giulia QV ειναι απαιχτο... :s_thumbsup

Εγω βεβαια την Giulia QV θα την επελεγα στο γκρι που ειχες βαλει, μαζι με την 75... :s_roses
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#417095 To alfa rosso των τελευταίων 2 δεκαετιών δεν έχει σχέση με το παλιό alfa rosso που ήταν βαθύ κόκκινο, αίμα!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
rocsta έγραψε:To alfa rosso των τελευταίων 2 δεκαετιών δεν έχει σχέση με το παλιό alfa rosso που ήταν βαθύ κόκκινο, αίμα!

Νομίζω και τώρα έχουν κάτι αντίστοιχο:

Εικόνα

BTW, εξαιρετικό, όπως πάντα, το άρθρο του ΜΓ στο Drive! :metalo: