Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
elteo έγραψε:Πόσο?????? Φωτιά και λαύρα.....

Δωρο βρε συ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
mirage έγραψε:
elteo έγραψε:Πόσο?????? Φωτιά και λαύρα.....

Δωρο βρε συ.

Aααα εντάξει τότε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
htanso21 έγραψε:Ετσι πήγα σε κατι που μπορούσα μα πάρω και ταυτόχρονα ηταν στον μεσο όρο, δηλαδή ουτε πολυ ταλαιπωρημένο, ουτε ακριβό.

Θάνο μεγειές, δεν σε προλαβαίνουμε πλέον! :lol:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#83022 Σε ευχαριστω πολυ αγορινα μου!!! Να εισαι καλα!!! :)

Εχθές παρέλαβα τον καθρέπτη και το φανάρι.
Το φανάρι το άλλαξα σήμερα τον καθρέπτη θα τον αφήσω ετσι μιας και το κόλλησα και αν καποια στιγμη μου το σπάσουν, το αλλαζω.
Άλλωστε δωράκι απο φιλο ηταν και τα δυο ;)

Επίσης μαλλον προχθές στο ΚΑΤ που ειχα παει την γιαγιά, δυο (2) μαλακές μου γρατζουνησαν το αμάξι.
Ο ένας τον πισω προφυλακτήρα απο την μεριά του οδηγού και ο άλλος τις πόρτες απο την μεριά του συνοδηγου ευτυχώς πανω στο πλαστικό διακοσμητικό. Αυνάνες ε αυνάνες!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#83158 Οδήγησα πλάι πλάι σήμερα για 2 3 χιλιόμετρα σε αστικό περιβάλλον με ένα 607 πολύ lux έκδοση... Δεν το είχα ξαναδεί, εξαιρετικό!!!!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#83237 προχθες κατι εψαχνα στο γκαραζ και βρηκα ενα γνησιο αυτοκολλητο ''GTI'' της peugeot αυτο που εμπαινε στα 306 και στα 106.Ειναι μεσα στο σακουλακι του.
ειναι αυτο εδω ακριβως και στο δικο μου εμπαινε στην πορτα πανω απο το διακοσμητικο φιλετο.

Εικόνα

το δινω χωρις χρεωση.Οποιος θελει ας μου πει.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#86470 Κάναμε το πρωτο μικρο ταξιδάκι με τον Φρανσουά (άκα 308 λολ ) μεχρι το Ναύπλιο.
Ξεκουραστο αμαξακι, οικονομικοτατο μεχρι τα 110-120 μετα πίνει παραπάνω αλλα δεν το πάτησα γενικα για να σας πω νούμερα.
Πλευρικοι άνεμοι στα κλασικα σημεία το επηρεάσαν αλλα όχι πολυ.
Πολυ σταθερο, άνετο, ήσυχο.
Απλα αργότερα θέλει ενα καινούριο σετ αμορτισέρ απο οτι κατάλαβα.
Το εχω 3 εβδομάδες και εχω κανει 1.000+ χιλιόμετρα χαχα
Άβαταρ μέλους
By famas
htanso21 έγραψε:

Νομίζω αυτή είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης :)
Άβαταρ μέλους
By panos2171
htanso21 έγραψε:Κάναμε το πρωτο μικρο ταξιδάκι με τον Φρανσουά (άκα 308 λολ ) μεχρι το Ναύπλιο.
Ξεκουραστο αμαξακι, οικονομικοτατο μεχρι τα 110-120 μετα πίνει παραπάνω αλλα δεν το πάτησα γενικα για να σας πω νούμερα.
Πλευρικοι άνεμοι στα κλασικα σημεία το επηρεάσαν αλλα όχι πολυ.
Πολυ σταθερο, άνετο, ήσυχο.
Απλα αργότερα θέλει ενα καινούριο σετ αμορτισέρ απο οτι κατάλαβα.

Kι εγώ χθες με ένα του 2009 1.6d έκανα περίπου 400χλμ, όντως ξεκούραστο και οικονομικό. 5.7/100 έκαψε με 120-130 κατά βάση και που και που 140-150. Έχω την εντύπωση όμως ότι είναι λίγο βαρύ το τιμόνι του.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#89263 Όντως, μετα απο κάποια χιλιόμετρα βαραίνει αρκετα.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#90688 16 του μήνα εκλεισα μήνα.
1.164 χιλιόμετρα (θα ηταν παραπάνω αλλα λόγο πυρετού έμεινα μεσα μέρες), 8.1 κατανάλωση (pas mal) με μέση ταχύτητα 29 km/h :lol:
70% αστικό (Μεσογείων - Κατεχάκι - Αλεξάνδρας κτλ) 20% αστικό ελαφρύ (Γερακας, Παλλήνη κτλ) 10% εθνική - Αττική οδό.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#90978 Φωτο δεν βλέπουμε..... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#92112 Θα μπουν σύντομα ;)

Ερώτηση...
Πως ξεκολλαμε κολλημένη κεραία ;
Ο προηγούμενος, περα απο κάγκουρας ειναι και αυνάνας.
Ειχε βάλει μια καγκουροκεραία και θελω να την αλλαζω, αλλα την εχει κολλήσει, γιατι δεν βγαίνει με τιποτα.
Τι κάνουμε οέο;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#92114 Την έχει κολλήσει με κόλλα ή μήπως κόλλησε λόγω οξείδωσης;