Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
markvag έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Άστο Μάρκο. Όποιος θέλει Alfa, παίρνει Alfa.
Και αυτό που λέει ο Θωμίκος είναι αλήθεια. Υπάρχει εμποτισμός με γερμανική πριμιουμοσύνη στον Έλληνα.
Μπορεί να βρίζει νυχθημερόν την ΚΑΡΓΙΟΛΩ αλλά μόλις βρει ευκαιρία, θα πάρει το γερμανικό τουτού.
Μην κρυβόμαστε. Και εσύ έτσι έκανες και άλλοι επίσης. Όπως έκανε και ο πατέρας μου.

Όπως νομίζεις, τις καρδιές μας θα χαλάσουμε τώρα... Γι' αυτό μια ζωή μόνο γερμανικά αμάξια είχα... :lol: :lol:

Αν ψάχνεις οπαδό, ψάξε αλλού. Πάντα έπαιρνα αυτό που θεωρούσα ότι καλύπτει αυτό που θέλω τη δεδομένη στιγμή καλύτερα. Χθες ήταν το Πικάσο, προχθές το 206, σήμερα η 320. Το ξαναλέω, θα προτιμούσα το συγκεκριμένο αμάξι να ήταν ΚΙΑ, απλά και μόνο για να μην ασχολούμαι με τέτοιες ανοησίες, αλλά δυστυχώς δεν... Αν θέλεις πίστεψέ το, αν δεν το πιστέψεις, δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας κιόλας... :lol: :lol:

Θα χαλαστώ εγώ :shifty: :shifty: :lol:
Πάρε Μερκ λέμε! :rtfm: , αλλιώς KIA Stinger :inlove: όταν το είδα στην έκθεση Γενεύης ερωτεύθηκα με το αμάξι Copy Paste :inlove:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Thomas_C200K έγραψε:Πάρε Μερκ λέμε! :rtfm: , αλλιώς KIA Stinger :inlove: όταν το είδα στην έκθεση Γενεύης ερωτεύθηκα με το αμάξι Copy Paste :inlove:

Merc, αν δεν είναι AMG με τίποτα, εκτός και αν φτάσω ποτέ σε σημείο "money no object" και θέλω αμάξι για να κάνω πολλά χλμ (και πάλι βέβαια, υπάρχουν πολλές επιλογές). Και φυσικά μιλάω για τις κανονικές (πισωκίνητες), όχι τις γιαλαντζί Α, Β... :rtfm:

Δεν το ήξερα το Stinger, αλλά έτσι όπως το είδα με άρεσε! :inlove: Πισωκίνητο Α7, με διτούρμπινο ν6 με 365 άτια ή 2λιτρο τούρμπο με 255;;; :twisted: :twisted: bring it on! :twisted: :twisted: Σε 6-7 χρόνια η τιμή του θα έχει πέσει στο 0 λογικά, άρα μπορώ ν' αρχίσω να ελπίζω να το φέρει η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα! :lol: Το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι πως είναι λίγο μεγάλο για το κωλόστενο που μένω (4,83μ), αλλά ΟΚ. Αγόρασέ το εσύ σήμερα, στην Ελλάδα φυσικά :rtfm: και σε 6 χρόνια θα σου κάνω τη χάρη να σε απαλλάξω! :rtfm: :innocent: :twisted: :lol: Μη κάνεις καμιά |λογοκρισία| και το πάρεις σε 4κίνητο μόνο! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#400340 Μπουσο μου οταν αγοραζεις αμαξι κοιτας τι υπαρχει. Δυστυχως 159 δεν θα αγοραζα γιατι αυτη που ηθελα δεν εβγαινε τετρακινητη και την τετρακινηση την ψιλοχοντροχρειαζομαι.

< >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
markvag έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Πάρε Μερκ λέμε! :rtfm: , αλλιώς KIA Stinger :inlove: όταν το είδα στην έκθεση Γενεύης ερωτεύθηκα με το αμάξι Copy Paste :inlove:

Merc, αν δεν είναι AMG με τίποτα, εκτός και αν φτάσω ποτέ σε σημείο "money no object" και θέλω αμάξι για να κάνω πολλά χλμ (και πάλι βέβαια, υπάρχουν πολλές επιλογές). Και φυσικά μιλάω για τις κανονικές (πισωκίνητες), όχι τις γιαλαντζί Α, Β... :rtfm:

Δεν το ήξερα το Stinger, αλλά έτσι όπως το είδα με άρεσε! :inlove: Πισωκίνητο Α7, με διτούρμπινο ν6 με 365 άτια ή 2λιτρο τούρμπο με 255;;; :twisted: :twisted: bring it on! :twisted: :twisted: Σε 6-7 χρόνια η τιμή του θα έχει πέσει στο 0 λογικά, άρα μπορώ ν' αρχίσω να ελπίζω να το φέρει η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα! :lol: Το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι πως είναι λίγο μεγάλο για το κωλόστενο που μένω (4,83μ), αλλά ΟΚ. Αγόρασέ το εσύ σήμερα, στην Ελλάδα φυσικά :rtfm: και σε 6 χρόνια θα σου κάνω τη χάρη να σε απαλλάξω! :rtfm: :innocent: :twisted: :lol: Μη κάνεις καμιά |λογοκρισία| και το πάρεις σε 4κίνητο μόνο! :rtfm:

Στην Ελλάδα σιγά μην πατήσει, ποιός θα το πάρει :svivhaha: :svivhaha:
Εδώ πάλι το αγόραζα άνετα και εγώ γιατί το ερωτεύθηκα. Έχε χάρη που έχω να παω σε μπάρμπεκιου μετά και δεν προλαβαίνω να πάω στην ΚΙΑ να δώ άμα υπάρχει να το πάρω για κανά 3ημερο test drive :shifty: και να σου αφιερώσω καμιά φωτό με σέλφι :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Kon5 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, τα Audi όσο πάνε χειροτερεύουν.
Λογικό, απευθύνεται στους ίδιους ανθρώπους που αρέσουν τα Χ1 και 2 ActiveTourer. :s_dunno :s_hang

Το Α3 sb και sedan μου αρέσουν πολύ. Επίσης και όλη η σειρά allroad.
Έχεις φάει κόλλημα με το Χ1. Το τελευταίο Χ1 είναι πολύ όμορφο και έχει και χώρους.
Το 2tourer πιο ωραίο imo από την b class, c max ή touran. Γι'αυτούς που θέλουν αυτή την κατηγορία είναι ωραιότερο.

Πολύ σοβαρή μπαλότσα το Α3. Το χα ξαναπάρει πέρσι (ακριβώς το ίδιο αμάξι εξυπηρέτησης) σχεδόν τέτοια εποχή και μου είχε αρέσει αλλά από χθες που το χω, θέλω να το αρχίσω στα σούτια. Το μόνο που μου αρέσει είναι η θέση οδήγησης και ότι κάθεσαι χαμηλά. Κατά τα άλλα έχει ένα τιμόνι σαν 3αξονικού, εξοπλισμός για τα πανηγύρια και εντελώς μέτρια ποιότητα. Η αντίστοιχη 1series είναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο και μιλάω πάντα για τα απλά diesel που κυκλοφοράνε με τη σέσουλα.

Εικόνα

Το πάσαρα στη μάνα μου γιατί προτιμώ εύκολα τον Πέζουρα.

Επίσης αυτό εδώ είναι το καλύτερο Allroad της αγοράς αυτή τη στιγμή. Μία άλλη ζάντα θέλει και είναι κούκλα (για Audi).

Θωμά άλλη μία φορά να διαβάσω τη λέξη "Μερκ" σε ποστ σου και θα αυτοπυρποληθώ. ΕΛΕΟΣ. :x
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 27 Μάιος 2017, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#400380 47Κ ζητάει για μεταχειρισμενο με κοντά στα 78Κ κμ?

Μόνο εμένα μου φαίνονται υπερβολικά ?

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#400381 Είναι πολύ σωστά εξοπλισμένο το αμάξι. Μιλάμε για αρχική ίσως και άνω των 75Κ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Είναι πολύ σωστά εξοπλισμένο το αμάξι. Μιλάμε για αρχική ίσως και άνω των 75Κ.

Δεν αμφιβάλλω αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται για μεταχειρισμένο με τόσα χιλιόμετρα τα οποία σίγουρα δε τα λες και λίγα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Arrow έγραψε:Το καλύτερο γερμανικό αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο σύμπαν, με τις μερκ να ακολουθούν

Το S3 όλα αυτά; Τι άλλο θα διαβάσουμε... :lol:
Προφανώς και τα καλύτερα γερμανικά είναι οι Porsche, με τις BMW δεύτερες. :innocent:

Kon5 έγραψε:Τώρα λέει θα ξηλώσει την προπέλα

Γιατί Κωνσταντίνε μου; Γιατί; :s_cry

Giuseppe Busso έγραψε:Άστο Μάρκο. Όποιος θέλει Alfa, παίρνει Alfa.

Πολλοί θέλαμε Alfa, αλλά την θέλαμε πισωκίνητη! :rtfm:

drdino έγραψε:Εεπ, πλέον δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης στα διπλοσυμπλεκτα, κάτι στο οποίο φαίνεται να συμφωνούν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές.

Τα διπλοσύμπλεκτα παραμένουν ταχύτερα και ελαφρύτερα. Τα κλασικά αυτόματα είναι όμως πιο ομαλά (ειδικά στο ξεκίνημα, αν και προσωπικά με ενοχλεί το πατινάρισμα του μετατροπέα) και πιο αξιόπιστα. Και τα δύο έχουν λόγο ύπαρξης, αναλόγως του είδους του αυτοκινήτου.

Anonymous Founder έγραψε:Η Χ1 υπάρχει σαν υποκατάστατο της Χ3, και είναι παντού χειρότερη.
Ένα 3008 της ρίχνει στ'αυτιά και το μόνο που την σώζει είναι το σήμα.

Όχι δα. Πολύ καλύτερη η Χ1 σε οδική συμπεριφορά και επίσης μπορείς να επιλέξεις πολύ ισχυρότερους κινητήρες. Επίσης δεν είναι η ντροπή των SUV, καθώς βγαίνει και τετρακίνητη. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Thomas_C200K έγραψε:Στην Ελλάδα σιγά μην πατήσει, ποιός θα το πάρει :svivhaha: :svivhaha:

Mα, εσύ Θωμά μου! :inlove: :innocent: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
markvag έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Στην Ελλάδα σιγά μην πατήσει, ποιός θα το πάρει :svivhaha: :svivhaha:

Mα, εσύ Θωμά μου! :inlove: :innocent: :shifty:

Προτεραιοτητα εχει η αγορα σπιτιου πλεον και μιας S500 το ΚΙΑ για να πηγαινοερχομαι στην δουλεια.

< >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Nikos! έγραψε:47Κ ζητάει για μεταχειρισμενο με κοντά στα 78Κ κμ?

< >

Κάπως πρέπει να βγάλει και κερδος η spotawheel.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Focusman91 έγραψε:
Nikos! έγραψε:47Κ ζητάει για μεταχειρισμενο με κοντά στα 78Κ κμ?

< >

Κάπως πρέπει να βγάλει και κερδος η spotawheel.

< >

Ήθελα να το πω αλλά με πρόλαβες.

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#400609 Η οποία το αγοράζει αρκετά χαμηλότερα, με είχαν πάρει τηλέφωνο όταν έκανα μια σκέψη να δώσω το vitara...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#400614 Το κέρδος της Spotawheel για το δικό μου ήταν 1100€ (στα 22500€ αν θυμάμαι καλά) όταν το είχα βγάλει σ' αυτούς. Είχαν βρει και αγοραστή μάλιστα.