Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
Deleted User 1 έγραψε:Ρε αφήστε ρε τα χρέπια σας να δούμε τι θα κάνουμε εδώ χάμου με το δικό μου! :rtfm:

Λοιπόν, ΛΟΙΠΟΝ λέγω. Με βάση τα παραπάνω και χωρίς ακόμα να γνωρίζω τελικό κόστος Καρέντα, βλέπω στα ιντερνετς το παρακάτω:

http://www.ebay.de/itm/original-Audi-Q5-8R-Schiebedach-Panoramadach-mit-Motoren-5N0877041B-/182587239955?hash=item2a830c2e13:g:aa0AAOSwd0BVyJRG

ΤΣΑΜΠΑ και σου μένουν και ανταλλακτικά! Πες άλλα 150€ τα περαστικά σ' ένα μάστορη και έχεις καθαρίσει μέχρι να ξαναχαλάσει, που θα ξαναχαλάσει.

Βέβαια θα κυκλοφορώ σα καρτούν με κεφάλι από γλυφιτζούρι που θα γράφει Sucker γιατί θα χω πλερώσει τσάμπα και βερέσε την Καρέντα αλλά δε γαμείς...ούτε τα πρώτα ούτε τα τελευταία πεταμένα εούρος...

Α επίσης θα πρέπει να βρεθεί κάποιος στη Γερμανία να το στείλω και να μου το στείλει Ελλάδα, γιατί όσους ρώτησα λένε δε στέλνουν απευθείας εδώ γιατί είναι πολύ ογκώδες το αντικείμενο.

Πόσο το βρίσκεις Ελλάδα αυτό και τι διαστάσεις έχει περίπου;;; Αν δεν βγάλεις άκρη με τη μεταφορά, ενημέρωσέ με, ίσως μπορέσω να κανονίσω κάτι. :iconcool:

Εναλλακτικά:

bibendum έγραψε:παρε μια λαμαρινα καντου κανα πονταρισμα και κλειστο

< >

:lol: :lol:

Ή αλλιώς κάτι τέτοιο, μόνο που πρώτα θα ξεκολλήσει η συγκόληση και μετά αυτό... :innocent: :lol: :lol:

Anonymous Founder έγραψε: Πήρα premium και οφείλει να μην χαλάει συνέχεια, αυτό προσπαθώ να σου πω. ΔΕΝ είναι αν έχω να πληρώνω, αλλά αν ΠΡΕΠΕΙ να χαλάει.

Θεωρώ πάντως απολύτως απαράδεκτο ένα μηχάνημα τόσο mainstream και με 130 χρόνια εξέλιξης όπως ένα αυτοκίνητο να μην μπορεί να λειτουργήσει αξιόπιστα. Σιγά τα ωά...

Δηλαδή, που να έφτιαχναν και κάτι πιο πολύπλοκο, κάθε τρεις και λίγο θα έσκαγε και από ένα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#399519 H κουβέντα για τα προβλήματα των premium (και όχι μόνον...) πήγε εδώ:
viewtopic.php?f=77&t=1829&start=105

Μια συγνώμη από τον Stephan_147 που είχε ο άνθρωπος τον πόνο του κι εμείς περί άλλων τυρβάζαμε! :s_dunno :s_sorry
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#399523 Τώρα που θα ξαναπάρει η Καρέντα θα συνεχίσω με τον πόνο οπότε δεν τρέχει τίποτα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#399579 Μ' αυτά και με κείνα φτάσαμε στα 1300€ με τα πάντα όλα μέσα. Ως προϋπόθεση έθεσαν να προπληρώσω και μία αλλαγή λαδιών (κάνα 200αρι φαντάζομαι) για να φαίνεται ότι το αμάξι συντηρείται ακόμα στο επίσημο δίκτυο γιατί από το Μάρτιο του 2016 που έγινε το rebuild δεν είχα ξαναπατήσει και φαινόταν ότι είχα κάνει 20.000χλμ.

Τους είπα να το πάνε στο 1000αρικο (+ την αλλαγή λαδιών, δε θα τα χαλάσουμε εκεί) και θα το φτιάξω σ' αυτούς.

Σε επόμενη ερώτησή μου για το τι θα μου χρεώσουν σε περίπτωση που δεν το φτιάξω, μου είπε ότι θα μου χρεώσει κάτι τυπικό. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Ο μαν εδώ: http://www.ebay.com/itm/121788492758_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Μου στέλνει το πακέτο σε φίλο στο Μόναχο χωρίς κόστος και μετά μένει μόνο το κόστος μεταφοράς του στην Ελλάδα και τα εργατικά της τοποθέτησης. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#399600 Στέφανε, όντως σου έβαλαν τα πάντα όλα μέσα. Και τις μπ@@λες.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#399602 2100€ η ντεμέκ αρχική. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:Μ' αυτά και με κείνα φτάσαμε στα 1300€ με τα πάντα όλα μέσα. Ως προϋπόθεση έθεσαν να προπληρώσω και μία αλλαγή λαδιών (κάνα 200αρι φαντάζομαι) για να φαίνεται ότι το αμάξι συντηρείται ακόμα στο επίσημο δίκτυο γιατί από το Μάρτιο του 2016 που έγινε το rebuild δεν είχα ξαναπατήσει και φαινόταν ότι είχα κάνει 20.000χλμ.

Τους είπα να το πάνε στο 1000αρικο (+ την αλλαγή λαδιών, δε θα τα χαλάσουμε εκεί) και θα το φτιάξω σ' αυτούς.

Σε επόμενη ερώτησή μου για το τι θα μου χρεώσουν σε περίπτωση που δεν το φτιάξω, μου είπε ότι θα μου χρεώσει κάτι τυπικό. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Ο μαν εδώ: http://www.ebay.com/itm/121788492758_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Μου στέλνει το πακέτο σε φίλο στο Μόναχο χωρίς κόστος και μετά μένει μόνο το κόστος μεταφοράς του στην Ελλάδα και τα εργατικά της τοποθέτησης. :hmmm:

το 50αρικο μην ξεχασεις να λαδώσεις για την εκπτωση :innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#399787 100αρικο. Αισθάνομαι large τις τελευταίες μέρες.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#399938 η αγγελία αποσύρθηκε λέει

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#399943 Κι άλλα νέα από το μέτωπο...Δαλιανίδης έχουμε γίνει!

Ξυπνάω 8 παρά, δεν ξέρω γιατί :x , και τους παίρνω τηλ και τους λέω μάγκες άκυρο, δε θα το φτιάξουμε το αμάξι γιατί θα φύγω για Κρήτη τη Δευτέρα. Με είχαν πιάσει τα διαόλια μου να μην έχω αμάξι το ΣΚ. :x

Μα, μου και ξέρετε εγώ ήθελα να σας πάρω γιατί κατάφερα ακόμα καλύτερη τιμή...1200€ στα οποία περιλαμβάνεται και το service. Ναι όντως πολύ καλή τιμή αλλά δεν προλαβαίνουμε να το φτιάξουμε μέχρι τη Δευτέρα και δεν έχω και αυτοκίνητο να μετακινούμαι. Αν σας βρω και αυτοκίνητο...κρίμα δεν είναι να το δέσουμε το αμάξι χωρίς να το φτιάξουμε? :s_roses

Άντε λέω κομμάτια να γίνει, φτιάχτο. Και θα πάω και το μεσημέρι να πάρω κανένα από τα άλλα σαπάκια τους. :lol:

Ηθικό δίδαγμα: τσο και λο θέλουν. Πρέπει να τους ζαλίσεις τα ούμπαλα για να πετύχεις τα αυτονόητα.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#399953 Πολυ καλο review, οπως παντα απο το συγκεκριμενο καναλι..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#399954 Το χάζεψα προχθες στην Καρέντα. Μετριότης.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Κι άλλα νέα από το μέτωπο...Δαλιανίδης έχουμε γίνει!

Ξυπνάω 8 παρά, δεν ξέρω γιατί :x , και τους παίρνω τηλ και τους λέω μάγκες άκυρο, δε θα το φτιάξουμε το αμάξι γιατί θα φύγω για Κρήτη τη Δευτέρα. Με είχαν πιάσει τα διαόλια μου να μην έχω αμάξι το ΣΚ. :x

Μα, μου και ξέρετε εγώ ήθελα να σας πάρω γιατί κατάφερα ακόμα καλύτερη τιμή...1200€ στα οποία περιλαμβάνεται και το service. Ναι όντως πολύ καλή τιμή αλλά δεν προλαβαίνουμε να το φτιάξουμε μέχρι τη Δευτέρα και δεν έχω και αυτοκίνητο να μετακινούμαι. Αν σας βρω και αυτοκίνητο...κρίμα δεν είναι να το δέσουμε το αμάξι χωρίς να το φτιάξουμε? :s_roses

Άντε λέω κομμάτια να γίνει, φτιάχτο. Και θα πάω και το μεσημέρι να πάρω κανένα από τα άλλα σαπάκια τους. :lol:

Ηθικό δίδαγμα: τσο και λο θέλουν. Πρέπει να τους ζαλίσεις τα ούμπαλα για να πετύχεις τα αυτονόητα.

To είπα δεν το είπα ότι τελικά θα το φτιάξεις εκεί; :lol:

Επίσης το τσο και λο είναι δεδομένο, αλλιώς δουλειά δεν κάνεις, πρέπει να μπαίνεις μέσα με ύφος 10 φορές μεγαλύτερο από όσο έχουν οι πωλητές τους όταν πας να αγοράσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#399985 100 φρυδια θα παρουν.

<+