Deleted User 1 έγραψε:Ρε αφήστε ρε τα χρέπια σας να δούμε τι θα κάνουμε εδώ χάμου με το δικό μου!![]()
Λοιπόν, ΛΟΙΠΟΝ λέγω. Με βάση τα παραπάνω και χωρίς ακόμα να γνωρίζω τελικό κόστος Καρέντα, βλέπω στα ιντερνετς το παρακάτω:
http://www.ebay.de/itm/original-Audi-Q5-8R-Schiebedach-Panoramadach-mit-Motoren-5N0877041B-/182587239955?hash=item2a830c2e13:g:aa0AAOSwd0BVyJRG
ΤΣΑΜΠΑ και σου μένουν και ανταλλακτικά! Πες άλλα 150€ τα περαστικά σ' ένα μάστορη και έχεις καθαρίσει μέχρι να ξαναχαλάσει, που θα ξαναχαλάσει.
Βέβαια θα κυκλοφορώ σα καρτούν με κεφάλι από γλυφιτζούρι που θα γράφει Sucker γιατί θα χω πλερώσει τσάμπα και βερέσε την Καρέντα αλλά δε γαμείς...ούτε τα πρώτα ούτε τα τελευταία πεταμένα εούρος...
Α επίσης θα πρέπει να βρεθεί κάποιος στη Γερμανία να το στείλω και να μου το στείλει Ελλάδα, γιατί όσους ρώτησα λένε δε στέλνουν απευθείας εδώ γιατί είναι πολύ ογκώδες το αντικείμενο.
Πόσο το βρίσκεις Ελλάδα αυτό και τι διαστάσεις έχει περίπου;;; Αν δεν βγάλεις άκρη με τη μεταφορά, ενημέρωσέ με, ίσως μπορέσω να κανονίσω κάτι.
Εναλλακτικά:
bibendum έγραψε:παρε μια λαμαρινα καντου κανα πονταρισμα και κλειστο
< >
Ή αλλιώς κάτι τέτοιο, μόνο που πρώτα θα ξεκολλήσει η συγκόληση και μετά αυτό...
Anonymous Founder έγραψε: Πήρα premium και οφείλει να μην χαλάει συνέχεια, αυτό προσπαθώ να σου πω. ΔΕΝ είναι αν έχω να πληρώνω, αλλά αν ΠΡΕΠΕΙ να χαλάει.
Θεωρώ πάντως απολύτως απαράδεκτο ένα μηχάνημα τόσο mainstream και με 130 χρόνια εξέλιξης όπως ένα αυτοκίνητο να μην μπορεί να λειτουργήσει αξιόπιστα. Σιγά τα ωά...
Δηλαδή, που να έφτιαχναν και κάτι πιο πολύπλοκο, κάθε τρεις και λίγο θα έσκαγε και από ένα.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

, και τους παίρνω τηλ και τους λέω μάγκες άκυρο, δε θα το φτιάξουμε το αμάξι γιατί θα φύγω για Κρήτη τη Δευτέρα. Με είχαν πιάσει τα διαόλια μου να μην έχω αμάξι το ΣΚ.