Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:Συμφωνα παντα με τις οικονομιες που προσταζουν οι λογιστες.
Δεν ξερω τι κανει μια Ohlins σε ενα αμαξι, σε μια μοτοσυκλετα παντως δεν την κανει πιο σκληρη απαραιτητα. Σε ενα sports tourer η adventure μηχανακι δεν εχεις κανενα λογο να το σκληρύνεις.
Απλα την μεταμορφωνει σε κατι που δεν ηξερες οτι γινεται! :inlove:

Οπως βαζεις καλυτερο τακακι, καλυτερα δισκοφρενα η καλυτερο φιλτρο αερα, ετσι βαζεις και καλυτερη αναρτηση.

να και ενας που νιωθει. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Νίκος Παππάς έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Τώρα θα σου πει τις πετάς και βάζεις όλινς. :rtfm: :rtfm:

:lol: :lol:

Πέρασα από αυτό το στάδιο.
Τώρα δεν πειράζω τίποτα.

Μόνο να στρώσω περιμένω για να ακούσω καλύτερα τον κινητήρα και να του βάλω ένα K&N στην εισαγωγή αν είναι.

Και έτσι πρέπει. Είπαμε, σίγουρα δεν είναι άσχετοι οι μηχανικοί που εξέλιξαν το μοντέλο γιατί πάντα σε κάθε βελτίωση κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. :iconcool:

Συμφωνα παντα με τις οικονομιες που προσταζουν οι λογιστες.
Δεν ξερω τι κανει μια Ohlins σε ενα αμαξι, σε μια μοτοσυκλετα παντως δεν την κανει πιο σκληρη απαραιτητα. Σε ενα sports tourer η adventure μηχανακι δεν εχεις κανενα λογο να το σκληρύνεις.
Απλα την μεταμορφωνει σε κατι που δεν ηξερες οτι γινεται! :inlove:

Οπως βαζεις καλυτερο τακακι, καλυτερα δισκοφρενα η καλυτερο φιλτρο αερα, ετσι βαζεις και καλυτερη αναρτηση.

Προφανώς.

Εξαρτάται όμως τι θέλεις να κάνεις με αυτό. Δηλαδή το να βάλεις κάτι καλύτερο, οκ το κάνεις (σίγουρα όμως θυσιάζεις κάτι άλλο) αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει τι θέλεις όμως να πετύχεις και τι στόχο έχεις? Τι χρήση κάνεις?

Αυτό λέω.

Οπότε πιθανόν για τη χρήση που κάνει ο Γιάννης μας, κάτι περισσότερο νομίζω απλά θα είναι υπερβολή.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Nikos! έγραψε:Προφανώς.

Εξαρτάται όμως τι θέλεις να κάνεις με αυτό. Δηλαδή το να βάλεις κάτι καλύτερο, οκ το κάνεις (σίγουρα όμως θυσιάζεις κάτι άλλο) αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει τι θέλεις όμως να πετύχεις και τι στόχο έχεις? Τι χρήση κάνεις?

Αυτό λέω.

Οπότε πιθανόν για τη χρήση που κάνει ο Γιάννης μας, κάτι περισσότερο νομίζω απλά θα είναι υπερβολή.

Βασικα δεν νομιζω να βγαζει η Ohlins αμορτισερ για το Leon.
Ισως να μην βγαζει για κανενα "νορμαλ' αμαξι. Ειναι πανακριβη βλεπεις.

Αν εβγαζε θα ηταν το καλυτερο που μπορεις να βαλεις ( και το ακριβοτερο κατα πασα πιθανοτητα ) οπως ακριβως συμβαινει και στις μοτο.

Για το δικο σου εχει παντως :)

Εικόνα :inlove:

Οσο για το να ξερεις τι θες να πετυχεις, χμμμ, νομιζω οτι 9 στους 10 που "βελτιωνουν" δεν ξερουν. Ψαχτα πανε.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#465407 https://youtu.be/G7YoNjHBxEM

Busso τσέκαρε λίγο το βίντεο. Έχει Λίνκ για να κατεβάσεις το Android auto a αλλά κ εφαρμογή σε tiguan! Αλλά λέει ότι θα παίξει κ σε οικογένεια vag Seat δηλαδή.... Είναι προκλητικά ωραίο...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#465411 To εγκατέστησα κι εγώ και θα το δοκιμάσω τώρα στην επιστροφή στο σπίτι. Τις προηγούμενες φορές έφαγα τα μούτρα μου, αλλά δεν είχα τελικά το Android Auto!
:s_rofl :s_shout

Θ' αναφέρω σε λίγο! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dekouk έγραψε:https://youtu.be/G7YoNjHBxEM

Busso τσέκαρε λίγο το βίντεο. Έχει Λίνκ για να κατεβάσεις το Android auto a αλλά κ εφαρμογή σε tiguan! Αλλά λέει ότι θα παίξει κ σε οικογένεια vag Seat δηλαδή.... Είναι προκλητικά ωραίο...

< Note >

Δεν παίζει. Είναι πολύ καινούριο το δικό μου infotainment λογικά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#465451 Το δοκίμασα στο Golf και παίζει, είναι πολύ ωραίο!
Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι πως όταν κλειδώνει το κινητό, χάνει το σήμα του GPS, αλλά λογικά αυτό λύνεται, θα το ψάξω.
GB, εγκατέστησες το .apk που έχει στην περιγραφή του βίντεο;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#465468 Μα το αυτοκίνητο θα πρέπει να υποστηρίζει το android auto από το infotainment με f/w update και να αλλαχτεί και η θύρα USB. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Nikos! έγραψε:Μα το αυτοκίνητο θα πρέπει να υποστηρίζει το android auto από το infotainment με f/w update και να αλλαχτεί και η θύρα USB. :hmmm:
Δεν ξέρω για του GB, τι έχει, στο δικό μου έπαιξε.
Όσο για την απώλεια του σήματος του GPS τελικά φταίει η οικονομία που προσπαθεί να κάνει στην μπαταρία.
Για να λυθεί, πρέπει να ενεργοποιήσουμε τα developer options και κατόπιν να επιλέξουμε την παραμονή σε ενεργή κατάσταση για την οθόνη όταν είναι σε φόρτιση.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:GB, εγκατέστησες το .apk που έχει στην περιγραφή του βίντεο;

Ναι, στο κινητό.

Δεν κάνει κάτι στο αμάξι όμως.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Deleted User 1 έγραψε:Αν είχαμε φώτο από τα sticker του FR και του Cupra, θα μπορούσαμε να δούμε αν είναι ίδια τα αμορτισέρια, γιατί έχω μία υποψία ότι είναι ίδια εφόσον μιλάμε για συμβατική ανάρτηση. :hmmm:

Συμφωνα με το δελτιο τυπου, εαν καταλαβα καλα, νομιζω οτι κανει λογο για στανταρ αναρτηση DCC και μπλοκε διαφορικο, ειτε προκειται για το Cupra 265, ειτε το Cupra 280.

Γενικως δηλαδη οτι τα δυο Cupra εχουν στανταρ αυτα τα δυο χαρακτηριστικα, οπως και το progressive streering, cupra driver profile αλλα και τα full led, σε σχεση με τις εξοπλιστικες εκδοσεις fr για παραδειγμα...

https://www.slideshare.net/indianautosb ... e-38443842
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Giuseppe Busso έγραψε:
Scotch έγραψε:Μάλλον δεν μπαίνει από αυτήν την γκαραζόπορτα, οπότε πώς να βρει εκεί; :hmmm:

Ακριβώς. Όπως είναι στη φωτό, εισέρχομαι με κώλο. Έχει 4 γκαραζόπορτες η πυλωτή.

Μου κόλλησε ένα Type R

Εικόνα

Ανέβασα μέχρι το 5χίλιαρο. Νταξ, αν χτυπιέμαι με αυτό, το FR είναι πολύ γρήγορο.
'Εκοψα αφενός γιατί έστριβα, αφετέρου γιατί δεν ήθελα να πουσάρω άλλο.

Α εδώ τα γράφεις αυτά, μαρή!? :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#465625 Ξέχασα να γραψω. Χτυπιεσαι αλλα χάνεις απο αυτό. 180 αλογα εχεις ρε συ, γιατι σου κάνει τοση εντύπωση;

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
mirage έγραψε:Ξέχασα να γραψω. Χτυπιεσαι αλλα χάνεις απο αυτό. 180 αλογα εχεις ρε συ, γιατι σου κάνει τοση εντύπωση;

< >

Eξαρταται...Απο σταση ετσι λενε τα νουμερα σε διαφορα περιοδικα, με μικρες διαφορες βεβαια υπερ του Type-R...

Στις ρεπριζ ομως, φαινεται να μην χανει το Leon 180, χαρις την Turbo-ροπη αλλα και του λιγο ελαφρυτερου αμαξωματος...

Ενα δοκιμαστικο απο 4τροχους...

http://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/ ... at-leon-fr