Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#462365 Αν σκεφτείς ότι η Tesla δεν θεωρεί ότι είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία, μια χαρά είναι η επιλογή τους.

Σε πιο βραχυχρόνιο ορίζοντα, η Tesla θέλει να είσαι επιβάτης του αυτοκινήτου, όχι οδηγός. Οπότε έχεις όλον τον χρόνο να ασχολείσαι με το tablet.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#477353 Το Road and Track έγραψε διθυραμβικά σχόλια για το Model 3. H μόνη ανησυχία, είναι αν θα καταφέρει η Tesla να φτιάξει τελικά όλα αυτά τα αυτοκίνητα που έχουν προπαραγγελθεί και αν θα είναι σωστά κατασκευασμένα και χωρίς ατέλειες. Γιατί ουσιαστικά, η μόνη τους σοβαρή παρατήρηση ήταν αυτή, πως η ποιότητα συναρμολόγησης, θέλει δουλειά ακόμη.
Στα άλλα, το αυτοκίνητο δείχνει απλά πώς θα είναι τα αυτοκίνητα στο μέλλον:
1. Βάρος περίπου 1800 κιλά, αλλά εκτεταμένη αυτονομία λόγω της μεγάλης μπαταρίας.
2. Χαμηλότατο κέντρο βάρους, άρα εξαιρετικό κράτημα
3. Τιμόνι 2 στροφές από άκρη σε άκρη.
4. Πίσω κίνηση και με όλη αυτή την ροπή, κάνει και donuts. :s_biggrin

Γενικά, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια: ΤΟ ΘΕΛΩ. :s_shout

Κρίμα που θα πρέπει να περιμένω το λιγότερο 10 χρόνια για κάτι τέτοιο. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By GTS
#477362 Ποια ποιοτητα? Αφου ακομα ειναι χειροποιητα και η γραμμη παραγωγης δεν ειναι ετοιμη ακομα. Ενα αυτοκινητο που δεν ειναι ετοιμο ακομα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
GTS έγραψε:Ποια ποιοτητα? Αφου ακομα ειναι χειροποιητα και η γραμμη παραγωγης δεν ειναι ετοιμη ακομα. Ενα αυτοκινητο που δεν ειναι ετοιμο ακομα.

και ενω πρεπει να μου το φερουν σε 1 μηνα,δεν προκειται ΟΥΤΕ τον Μαιο μαλλον. :lol:

η πλακα ειναι οτι απο τη δουλεια υπαρχουν 3 ατομα που με παρακαλανε να το παρουν μολις μου ερθει με καπελο 3.χιλ. :hmmm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#479540 Σήμερα είχαμε επισκέψεις. Ένας φίλος έχει μπει στο plugshare και του έρχονται πότε πότε επισκέπτες για φόρτιση.
Μια παρέα από Ολλανδία, που το "νοικιάζουν" από συνεργαζόμενη εταιρία προς 150€ τη μέρα, φιλική τιμή.
Και ασφαλίστηκαν επιπρόσθετα για το ταξίδι.
Θα είναι αύριο σε συνέδριο στο Αριστοτέλειο, ομιλητές.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By glf
#479571 Ναι οδικώς από Αγκόνα. Πολύ άνετο ταξίδι.
Μου είπαν οτι το αυτόματο είναι λίγο φόβιο στην Ευρώπη.
Λέει πχ στις γαλλικές εξόδους απο αυτοκινητόδρομο, βλέπει κάτω στην άσφαλτο να λέει 90 και κόβει ( στη λωρίδα του στην Εθνική) και μετά ξαναπάει στα 130 cruising.
Ή πχ σε δρόμο με 3 λωρίδες, πάει κολλάει πίσω απο νταλικα και δεν αλλάζει λωρίδα για προσπέραση.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Anonymous Founder έγραψε:Φόρτισαν στην Ανκόνα και μετά έφτασαν σε εσένα χωρίς πρόβλημα; Τι αυτονομία τους έβγαλε;

μηπως φορτισαν στο πλοιο;

ρωταω γιατι ειναι 15 ωρες το ταξιδι και οταν ειχα ρωτησει για τον ιδιο λογο μου ειπαν ᾽᾽ναι κανενα προβλημα να σου δωσουμε πριζα᾽᾽ :metalo:

οπως και να εχει σιγουρα το Ηγουμενιτσα Θεσσαλονικη βγαινει ανετα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#479623 Νομίζω είπαν οτι βγαζει 350 χλμ αυτονομία. Ε και απο Ηγουμενίτσα μέχρι εδώ είναι όλο Εγνατία Οδός, ευκολάκι για τέτοιο αυτοκίνητο.
Εκεί που φόρτιζε, στην οθόνη δείχνει πόσα χλμ θα σε πάει παρακάτω.
Έδειχνε πχ η οθόνη 88 , 89 , 90 χλμ
Είχε φάση.
Είπαμε να παίξουμε με τη ρύθμιση ύψους στην ανάρτηση, αλλά δεν κάνει τπτ όσο φορτίζει :)
Άβαταρ μέλους
By glf
#479758 Οι δικοί μου είναι, ναι
Άβαταρ μέλους
By red_monster
JasonLouk έγραψε:Πρωινοί πρωινοί Εικόνα

< >

Ομιλητές με Tesla σε Ελληνική Πολυτεχνική σχολή ?
Το σκεφτήκανε καλά ? :hmmm: