Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimik έγραψε:
g8777 έγραψε:Δλδ το προφιλ των και καλα premium γερμανικων κατοχων ειναι μονο αυτο;
Καποιος που εχει φαει την παπατζα περι premiumσυνης και εκανε το σκατο του παξιμαδι για να παρει κατι "καλο";
Καποιος που αγοραζει το "σημα" για χψ κοινωνικους λογους;
Τι περιμενετε να κανουν ολοι αυτοι μπροστα στις παπατζες του ΕΠΙΣΗΜΟΥ σερβις; Να κατσουν να το ψαξουν; Λες και ολοι ασχολουνται με φορα αυτοκινητου ή εχουν γνωσεις μηχανολογίας.
Ειπε αυτο στο συνεργειο------>ΞΗΛΩΣΟΥ.

Αυτοί που αναφέρεις έπαιξαν κι έχασαν, απλώθηκαν εκεί που δεν τους παίρνει για λάθος λόγους και φυσικά είτε θα κάτσουν να ψάξουν είτε θα πληρώσουν. Γιατί το "καλό" έχει και αντιστοιχα έξοδα συντήρησης και η επίδειξη πληρώνεται επίσης.

Μαλιστα. Απλωθηκαν εκει που δεν τους παιρνει. Επειδη θελανε και αυτοι να ζησουν το -οποιο- καλο ονειρο.
Αν ειχαν αγορασει M3 ομως :shifty: , θα ηταν ΓΝΩΣΤΕΣ και ΧΕΡΑΔΕΣ ετσι; Εκει θα τους επαιρνε.
Το μεγεθος της παπατζας και της κοροιδια των αντιπροσωπειων ειναι συναρτηση του κοστους δλδ. Μεθαυριο φερειπειν αν σου ζητησουν 450 ευρω εργατικα για αλλαγη ηλεκτρολογικου πινακα ασφαλειων στο σπιτι because Siemens θα ειναι επειδη απλωθηκες εκει που δεν σε παιρνει. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:
dimik έγραψε:
g8777 έγραψε:Δλδ το προφιλ των και καλα premium γερμανικων κατοχων ειναι μονο αυτο;
Καποιος που εχει φαει την παπατζα περι premiumσυνης και εκανε το σκατο του παξιμαδι για να παρει κατι "καλο";
Τι περιμενετε να κανουν ολοι αυτοι μπροστα στις παπατζες του ΕΠΙΣΗΜΟΥ σερβις; Να κατσουν να το ψαξουν; Λες και ολοι ασχολουνται με φορα αυτοκινητου ή εχουν γνωσεις μηχανολογίας.

Αυτοί που αναφέρεις έπαιξαν κι έχασαν, απλώθηκαν εκεί που δεν τους παίρνει για λάθος λόγους και φυσικά είτε θα κάτσουν να ψάξουν είτε θα πληρώσουν. Γιατί το "καλό" έχει και αντιστοιχα έξοδα συντήρησης και η επίδειξη πληρώνεται επίσης.

Μαλιστα. Απλωθηκαν εκει που δεν τους παιρνει. Επειδη θελανε και αυτοι να ζησουν το -οποιο- καλο ονειρο.
Αν ειχαν αγορασει M3 ομως :shifty: , θα ηταν ΓΝΩΣΤΕΣ και ΧΕΡΑΔΕΣ ετσι; Εκει θα τους επαιρνε.
Το μεγεθος της παπατζας και της κοροιδια των αντιπροσωπειων ειναι συναρτηση του κοστους δλδ. Μεθαυριο φερειπειν αν σου ζητησουν 450 ευρω εργατικα για αλλαγη ηλεκτρολογικου πινακα ασφαλειων στο σπιτι because Siemens θα ειναι επειδη απλωθηκες εκει που δεν σε παιρνει. :s_thumbsup

Ναι μωρέ τα καημένα τα παιδιά δεν ήξεραν ότι τσούζουν τα ανταλλακτικά και τα εργατικά στα premium, απλά ήταν το όνειρο για μα καλύτερη ζωή που τα οδήγησε όχι η ανάγκη για επίδειξη στον καρμίρη γείτονα. Σε άλλη χώρα μένεις;
Αν είχαν αγοράσει M3 κι έβαζαν 10€ βενζίνη το ίδιο θα ήταν, τι άσχετο παράδειγμα είναι αυτό;

Αν μου ζητήσουν τόσα για έναν πίνακα θα κάτσω να ψάξω γιατί και πως και θα φροντίσω να κάνω την δουλειά μου με κόστος ανεκτό από την τσέπη μου, δεν θα βγάλω τον Siemens να βάλω ABB ενώ δεν μου χρειάζεται, για να έχω να πληρώσω 900€ την επόμενη φορά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#398843 Θα σε κατεβασω απο τα συννεφα, αλλα ΟΧΙ, δεν ειναι ολοι προετοιμασμενοι και INSIDERS για τα μπουρδελακια που δεν εκπληρωνουν αυτα που υποσχονται κατα την αγορα. Και δεν καταλαβα, ποιο ειναι το κακο σε τελικη να θελουν "σημα";
Εσυ γιατι διαλεξες ΜΠΕΜΠΑ;
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:Θα σε κατεβασω απο τα συννεφα, αλλα ΟΧΙ, δεν ειναι ολοι προετοιμασμενοι και INSIDERS για τα μπουρδελακια που δεν εκπληρωνουν αυτα που υποσχονται κατα την αγορα. Και δεν καταλαβα, ποιο ειναι το κακο σε τελικη να θελουν "σημα";

Γιατί έχω τα φράγκα να την πληρώνω όταν θέλει service και πολλαπλασιαστές και μπεκ και ότι άλλο βγάζει.
Έρευνα αγοράς λέγεται και βλέπω τι έχω στο πορτοφόλι πριν ψωνίσω, ψωνίζοντας το καλύτερο που ΑΝΤΕΧΩ.
Αν δεν κοιτούσα το πορτοφόλι μπορούσα να πάρω και M, το θέμα είναι πως θα την πλήρωνα μετά.

"Εγιώ στραώνω τζαι πουλώ τζαι εσύ άμπλεπε τζαι γόραζε" λένε εδώ.....

μτφ "εγώ σε στραβώνω και σου πουλώ κι εσύ βλέπε και αγόραζε" :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#398852 Είναι κάποιος προετοιμασμένος να πηγαίνει στο συνεργείο κάθε τρεις και λίγο; Θα τρελαθούμε τώρα; Εδώ ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημα που είχα στην προσπάθεια να κρατήσω την BMW αντί του Fiesta, η κοπέλα μου (και λογικό είναι αν το δεις από την πλευρά της...) μου έλεγε πως η BMW είναι κάθε τόσο στο συνεργείο και πως αυτή δεν γουστάρει ν' ασχολείται (πριν πάμε ακόμη στο κόστος δηλαδή...). Η λύση (?) που δόθηκε είναι πως της υποσχέθηκαν να την πάω εγώ! :tomato: :x :ninja:

Πολύ εύκολα απαξιωτικοί γίνεστε κάποιοι για τους υπόλοιπους, δεν νομίζετε; :hmmm:
Όλοι οι άλλοι ξανοίχτηκαν, μόνον λίγοι σωστοί και προετοιμασμένοι ξέρουν τι κάνουν, είναι γνώστες! :s_biggrin

Ψυχραιμία παιδιά! :s_crazy

@dimik
Κάνεις πλακίτσα τώρα ε; Δεν νομίζω πως έχεις αρκετά φράγκα για να είσαι άνετος... Κάτσε να σου έρθει μαζεμένο ένα 2χίλιαρο πχ για μπεκ πολλαπλασιαστές και μετά ξαναμιλάμε. Ή κάνα διαφορικό... (1500€ έχει καινούριο...), ή κάνα σασμάν (μερικά χιλιάρικα...), ή καμιά αντλία λαδιού (1 χιλιάρικο...).
Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει νομίζω. Μετάχειρη BMW πήρες, δεν είσαι κάνας κροίσος να είσαι άνετος να πληρώνεις κάθε τρεις και λίγο συνεργείο. Θυμάμαι πως δεν απολάμβανες ιδιαίτερα όταν το ΜΙΝΙ που είχες πριν σου ρούφαγε λεφτά.
:s_dance :s_wacko
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#398854 Γιατί όπου ρώτησα μου ζήτησαν τα ίδια λεφτά που ζήτησε και η Καρέντα. Αποκλείεται ρε πστ μου να πέφτω τόσο έξω και όντως να έχει θέμα αυτό που λένε. :hmmm:

Αυτοί εδώ το φτιαξαν μόνοι τους, τόσο γατόνια είναι?

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/603294-how-to-replace-sunshade-for-panoramic-sunroof
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimik έγραψε:
g8777 έγραψε:Θα σε κατεβασω απο τα συννεφα, αλλα ΟΧΙ, δεν ειναι ολοι προετοιμασμενοι και INSIDERS για τα μπουρδελακια που δεν εκπληρωνουν αυτα που υποσχονται κατα την αγορα. Και δεν καταλαβα, ποιο ειναι το κακο σε τελικη να θελουν "σημα";

Γιατί έχω τα φράγκα να την πληρώνω όταν θέλει service και πολλαπλασιαστές και μπεκ και ότι άλλο βγάζει.
Έρευνα αγοράς λέγεται και βλέπω τι έχω στο πορτοφόλι πριν ψωνίσω, ψωνίζοντας το καλύτερο που ΑΝΤΕΧΩ.
Αν δεν κοιτούσα το πορτοφόλι μπορούσα να πάρω και M, το θέμα είναι πως θα την πλήρωνα μετά.

Μπραβο σου. :s_thumbsup
Το θεμα ειναι βεβαια:
-Φραγκα εχεις να πληρωσεις και για Laguna ομως, δεν ειναι τα φραγκα που εχεις η ειδοποιος διαφορα για την επιλογη της συγκεκριμενης μαρκας.
-Μεθαυριο αν σου σκιστει το πατωμα απο ΣΚΟΥΡΙΑ και θελεις κανα 4χιλιαρο για επισκευη δεν θα εχεις τοσα πολλα φραγκα, ετσι δεν ειναι;

Εκτος αν θεωρεις οτι μονο εσυ εχεις νοικοκυρεμενα οικονομικα, οποτε εισαι αξιος να μπεις πισω απο τιμονι μπεμπας, οι υπολοιποι ειναι απλα λιγουρια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Είναι κάποιος προετοιμασμένος να πηγαίνει στο συνεργείο κάθε τρεις και λίγο; Θα τρελαθούμε τώρα; Εδώ ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημα που είχα στην προσπάθεια να κρατήσω την BMW αντί του Fiesta, η κοπέλα μου (και λογικό είναι αν το δεις από την πλευρά της...) μου έλεγε πως η BMW είναι κάθε τόσο στο συνεργείο και πως αυτή δεν γουστάρει ν' ασχολείται (πριν πάμε ακόμη στο κόστος δηλαδή...). Η λύση (?) που δόθηκε είναι πως της υποσχέθηκαν να την πάω εγώ! :tomato: :x :ninja:

Πολύ εύκολα απαξιωτικοί γίνεστε κάποιοι για τους υπόλοιπους, δεν νομίζετε; :hmmm:
Όλοι οι άλλοι ξανοίχτηκαν, μόνον λίγοι σωστοί και προετοιμασμένοι ξέρουν τι κάνουν, είναι γνώστες! :s_biggrin

@dimik
Κάνεις πλακίτσα τώρα ε; Δεν νομίζω πως έχεις αρκετά φράγκα για να είσαι άνετος... Κάτσε να σου έρθει μαζεμένο ένα 2χίλιαρο πχ για μπεκ πολλαπλασιαστές και μετά ξαναμιλάμε. Ή κάνα διαφορικό... (1500€ έχει καινούριο...), ή κάνα σασμάν (μερικά χιλιάρικα...), ή καμιά αντλία λαδιού (1 χιλιάρικο...).
Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει νομίζω. Μετάχειρη BMW πήρες, δεν είσαι κάνας κροίσος να είσαι άνετος να πληρώνεις κάθε τρεις και λίγο συνεργείο. Θυμάμαι πως δεν απολάμβανες ιδιαίτερα όταν το ΜΙΝΙ που είχες πριν σου ρούφαγε λεφτά.
:s_dance :s_wacko

Τώρα να απαντήσω στο ίδιο μήκος κύματος ή θα φάω πάλι edit mod και warn; :hmmm:

Δεν το γαμεις θα απαντήσω....

στο ίδιο ποστ έχουμε

και από κάτω

@dimik
Κάνεις πλακίτσα τώρα ε; Δεν νομίζω πως έχεις αρκετά φράγκα για να είσαι άνετος..

:yahoo: :yahoo: :yahoo:

θέλεις κανένα αντίγραφο κατάστασης τραπεζικού λογαριασμού μήπως; :hmmm:

Κροίσος δεν είμαι αλλά υπολογισμένα έξοδα κάνω ώστε να μην μου λείπουν τα χρήματα που δίνω και τα διαθέσιμα να αυξάνονται.
Α και το Mini ξέμεινε στα χέρια μου, δεν το επέλεξα ποτέ για αυτό και γκρίνιαζα.

τα υπόλοιπα τα ειρωνικά
,
ξέρουν τι κάνουν, είναι γνώστες! :s_biggrin
κλπ δεν τα σχολιάζω γιατί θα με πεις και κακεντρεχή στο τέλος. :rtfm:

α και ξέχασα, ναι όποιος μαζεύει δεκαράκι δεκαράκι και πάει και τα σκάει ότι έχει και δεν έχει για αυτοκίνητο πάνω από τις δυνάμεις του, όχι μόνο στην αγορά αλλά και στην συντήρηση, είναι χαμένος από χέρι.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Deleted User 1 έγραψε:To πιο εξοργιστικό είναι η ντεμέκ άγνοια ότι και καλά πρώτη φορά μας συμβαίνει αυτό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Μου θυμίζει γνωστό που πήγε φλάντζα στη ρόβερ και του λένε 1η φορά συμβαίνει! :lol: Τους μλκες, θράσος.

Anonymous Founder έγραψε:...

Είσαι πολύ φάουλ, ειδικά στον τρόπο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:
dimik έγραψε:

Μπραβο σου. :s_thumbsup
Το θεμα ειναι βεβαια:
-Φραγκα εχεις να πληρωσεις και για Laguna ομως, δεν ειναι τα φραγκα που εχεις η ειδοποιος διαφορα για την επιλογη της συγκεκριμενης μαρκας.
-Μεθαυριο αν σου σκιστει το πατωμα απο ΣΚΟΥΡΙΑ και θελεις κανα 4χιλιαρο για επισκευη δεν θα εχεις τοσα πολλα φραγκα, ετσι δεν ειναι;

Εκτος αν θεωρεις οτι μονο εσυ εχεις νοικοκυρεμενα οικονομικα, οποτε εισαι αξιος να μπεις πισω απο τιμονι μπεμπας, οι υπολοιποι ειναι απλα λιγουρια.

Να το πάμε ανάποδα, το bold το είπες εσύ, εγώ ποτέ δεν ξεστόμισα κάτι τέτοιο.

Πάμε παρακάτω,
ο δικός μου προυπολογισμός και οι προβλέψεις σε έξοδα σήκωναν μτχ BMW με μαξιλάρι ασφαλείας και από ολική καταστροφή ή π.χ χτύπημα σκύλου όπως και έγινε την 2η εβδομάδα που την πήρα, το περίεργο δεν βλέπω που είναι; Θα δώσω και κανέναν λογαριασμό; Τους φόρους μου τους πληρώνω πάντως. :dizzy:

Laguna (γαλλικό) δεν θα έπαιρνα ποτέ και το ξέρεις.... :iconcool:

κάτι άλλο επι προσωπικού; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#398865 με τα μποθυρδελα τα Γερμανικα θα τσακωθείτε. :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:

:dizzy:

Πρώτη φορά βλέπω πελάτη να επικροτεί τις απατεωνιές των συνεργείων... :dizzy:

Η δουλειά του παπάρα εκεί πέρα είναι να το ψάχνει και να προστατεύει τον πελάτη του, όχι να τον ξεζουμίζει! :rtfm:

Άλλο τον αν το ίδιο ανταλλακτικό σε Audi κοστίζει διπλάσια απ' ότι σε Seat, because premium και άλλο το συνεργείο να σε κοροϊδεύει βάζοντάς σε να πληρώσεις τα γαμησιάτικά τους (και τους στόχους τους, τα μπόνους των μανατζαραίοι, κτλ), επειδή έκανες τη |λογοκρισία| να τους δώσεις τα λεφτάκια σου και να πάρεις το κάρο τους... :rtfm: Ο στεφάν μας είπε φάση που είναι γνωστή σε όποιον ζει στον πλανήτη γη και πως το συνεργείο ουσιαστικά κοροϊδεύει τους πελάτες τους, προσπαθώντας απλά να βγάλει λεφτά, χωρίς να δίνει λύσεις, απλά βάζει χέρι (χοντρό) στο πορτοφόλι τους (χοντρό ή λεπτό, άνευ σημασίας).

dimik έγραψε:Laguna (γαλλικό) δεν θα έπαιρνα ποτέ και το ξέρεις.... :iconcool:

Σωστά, τα γαλλικά χαλάνε, τα γερμανικά είναι αξιόπιστα! :rtfm: :twisted: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#398870 Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πώς κατέληξε η κουβεντούλα εδώ; Τελικά άμα δεν ταληροποιεί ο εδδιε πηγαίνουμε στα τυφλά βλέπω.

Το κόστος χρήσης/συντήρησης/σέρβις ενός πρήμιουμ αυτοκινήτου πάντως, ΔΕΝ είναι μυστικό ότι είναι ακριβό και όντως χρειάζεται κάποιον έξτρα προϋπολογισμό.
Αναφορικά με το αν αυτό είναι καλό, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μια τέτοια κουβέντα, γιατί όπως είπε και ο στεφαν, όταν υπάρχει estabilished brand name "δικαιολογούνται" αυτά.

Το εάν κάποιος κάνει το παραπάνω χωρίς μαξιλαράκι βέβαια είναι αποκλειστικά δικό του θέμα. Θεωρώ |λογοκρισία| το να έχω πρημιουμάκι και να γίνομαι χαιρέκακος βλέποντας ένα "λιμούτσι" που πήρε επίσης πρήμιουμ για ψ λόγους να ταλαιπωρείται από τα κόστη του σέρβις. Εκτός κι άμα γουστάρουμε την τωρινή κατάσταση, όπου στο φόρουμ ανοίγουμε σαμπάνιες και χορεύουμε γυμνοί στο φεγγαρόφως όόόόταν κάποιος φορουμίτης κάνει κάποια αγορά. Εγώ βασικά τις έκοψα τις σαμπάνιες, σαμπάνια τώρα ΜΟΝΟ όταν αγοράζεται κάτι εκτός πεμβέ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ επέλεξα την τελευταία τακτική και μακροπρόθεσμα βγήκα κερδισμένος αν υπολογίσει κανείς ότι μου έχουν γίνει εκπτώσεις συνολικά άνω των 4.000€. Όχι από την καλή τους την καρδιά προφανώς αλλά για μένα το αποτέλεσμα μετράει.

Τώρα αν είμαι απλός ή σύνθετος, ποσώς με απασχολεί...

Στεφαν... δεν ξερω πως λεγεται στο δικο σου κοσμο αυτο, αλλα στον δικο μου κοσμο λεγεται "κοροιδια" και "χουφτωμα". Δεν νομιζω να εισαι τοσο αγαθος να πιστευεις οτι καποιος σου εκανε εκπτωση σε κάτι. Δεν υπαρχουν τετοια πράγματα.

Χαρακτηριστικο... ημουν σε μεγαλη αντιπροσωπεια θεσ/νικη πριν χρονια και ημουν στο γραφειο γραμματειας-μηχανικου... κατι τετοιο. Ειναι να παρει ενας πελατης τηλεφωνο να μαθει το κοστολογιο (απο τρακα) και ρωτα ο ενας υπαλληλος τον αρχιμηχανικο εκει "ποσα να του πουμε για επισκευη, εβγαλες κοστολογιο?" και του απαντα "πες του 2300 και αμα τον ακουσεις να γκρινιάζει πολυ, κοψτον 500". Μεγα λαθος... το οτι η στοιχομυθια αυτη συνεβη παρουσια πελατων (εγω)... αλλα ηταν συναμα και eye opener experience.

Αν πιστευεις οτι καποιος σου εκανε χάρη σε κάτι... δεν ειναι αργα να αναθεωρησεις.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
dimik έγραψε:

|λογοκρισία| g τι ταπα ηταν αυτη που εφαγες;