Κάναμε ένα σπορ αμάξι, αλλά δεν πρέπει να το οδηγείτε πάνω από 130χαω, ακόμα κι εκεί που επιτρέπεται...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

MONMAN έγραψε:Αγορασμένο σε δημοπρασία τρακαρισμένων , γερό τρακάρισμα μπρός πίσω![]()
Το πήγε στο επίσημο σερβις κατι να δουν με το καύσιμο, μύριζε βενζίνα ;![]()
Πηρε φωτιά
δεν ζητάει να παρει την αποζημίωση απο την ασφαλιστική (ομοσπονδιακό αδίκημα η ασφαλιστική απάτη στις ΗΠΑ)
αλλα να το περάσουν στην εγγύηση![]()
NEEEEXT!

bibendum έγραψε:Τι σχεση έχει το Suzuki across με το rav4;
Είναι απομίμηση σχεδιαστικά, είναι το ιδιο αυτοκινητο η κάτι άλλο;

edmond έγραψε:
Μλκ πανίκα, τι βλέπουμε εδώ; τι ινφοτέιμεν είναι δαύτο;
Μήπως ν' αλλάξεις και συ;
PaNick67 έγραψε:Να το οδηγησεις, να δεις την αναρτηση που τα σιδερωνει ολα και το υβριδικο του συστημα. Ποιο Sportage τωρα με 136 αλογα οταν στα ιδια λεφτα αγοραζεις σχεδον 200Το Sportage Full Hybrid έχει 216 άλογα και 1.6Τ κινητήρα, κοστίζει δε 37Κ η GT Line έκδοση με πρακτικά τα πάντα εκτός ηλιοροφης, δερμάτινων και premium ηχοσυστηματος.
dimik έγραψε:Γραψε λαθος τοτε εγω ξεκινα απο 41+ και η GT Line απο 44+PaNick67 έγραψε:Να το οδηγησεις, να δεις την αναρτηση που τα σιδερωνει ολα και το υβριδικο του συστημα. Ποιο Sportage τωρα με 136 αλογα οταν στα ιδια λεφτα αγοραζεις σχεδον 200Το Sportage Full Hybrid έχει 216 άλογα και 1.6Τ κινητήρα, κοστίζει δε 37Κ η GT Line έκδοση με πρακτικά τα πάντα εκτός ηλιοροφης, δερμάτινων και premium ηχοσυστηματος.
Στα 39Κ η κορυφαία έκδοση αντίστοιχη του Cross 2000cc με τα πάντα όλα, το Cross φεύγει στα 40+ στην κορυφαία έκδοση.
Έχει κάνα λίτρο παραπάνω κατανάλωση το Sportage αλλά είναι και αρκετά μεγαλύτερο αντίστοιχο του RAV.
< >
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]