- 05 Μάιος 2019, 10:12
Anonymous Founder έγραψε:Με 250 άλογα και τέτοιο μέγεθος, αεροδυναμική και βάρος, μην περιμένεις πολλά μετά τα 160.
Δεν νομίζω να δεις κάτι διαφορετικό και σε άλλες μάρκες, εκτός αν πας σε πιο δυνατό μοτέρ.
Το plug-in κακώς το απορρίπτεις, για την ακρίβεια θεωρώ πως σου ταιριάζει άψογα.
Το plug in εφόσον κινείται μες την πόλη αξίζει. Για ταξίδια δε βοηθά πολύ φαντάζομαι (δεν έχω εμπειρία καθόλου με plug in). Τα xc60 με plug in ξεκινούν από 75.000€ (15.000€ πάνω από το πετρέλαιο 6d temp στη σειρά inscription) + τα έξτρα σε καινούριο αμάξι μείον την έκπτωση στον αντιπρόσωπο, δλδ περίπου 15%. Μεταχειρισμένα plug in βλέπω λίγα με μια γρήγορη αναζήτηση. Άρα το κόστος plug in είναι για εμένα απαγορευτικό.
Ένα diesel 6d temp inscription που έβαλα στο configuration βγαίνει 70.000€ μείον την έκπτωση, περί τα 60.000€ χονδρικά.
Τόσα χρήματα για νέο αμάξι αυτής της κατηγορίας δε σκοπεύω να δώσω...
Για την κατηγορία xc60-x3 θα έδινα 35.000€ + κάτι ψιλά, παραπάνω τα θεωρώ πολλά. Οπότε το αμάξι πρέπει να είναι 18 μηνών για να έχει τέτοια απομείωση τιμής.
Θα πάμε να δούμε σήμερα μάλλον την Χ3 από κοντά κ βλέπουμε. Έχει ένας γείτονας την καινούρια κ για να πω την αλήθεια μου άρεσε το σχέδιο πολύ περισσότερο από το προηγούμενο.
Θανάση οι 7 θέσεις τελικά αποκλείστηκαν. Για τις μερικές φορές που ίιιισως χρειαστούν δε θέλω να θυσιάσω τόσο την οδηγική συμπεριφορά με ένα τέρας αμάξι. Οπότε πάω σε κάτι πιο συμμαζεμένο. Το τεστ ντράιβ με βοήθησε. Αν το αμάξι πήγαινε τρένο κ σφαίρα θα ήταν μια επιλογή, αλλά έτσι όπως το είδα δε μου άρεσε. Όταν χρειαστούν περισσότερες θέσεις θα πάμε με 2 αμάξια.
Επόμενος στόχος είναι η Χ3 να δω πως συμπεριφέρεται. Αν δε μου αρέσει τότε όπως λέει κ ο Κωστής είναι κάποιο allroad ή cross country μια εναλλακτική.

Για να μην έχω θέμα με το πορτ παγκάζ το ρύθμισα πιέζοντας το κουμπί 3 δεύτερα κ το ρύθμισα. Πάλι ευτυχώς που θα μπορούσα να βγάλω τα ψώνια
Ο διπλανός από δεξιά έχει μια 911, εκείνη την ώρα πήγε να την πάρει. Η μαντάμ του σάστισε όταν είδε το xc90
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 05 Μάιος 2019, 10:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Leone di Mare.
When the going gets tough, the tough get going