Scotch έγραψε:Έχω ακούσει ξανά πάντως να συμβαίνει κάτι τέτοιο (νομίζω volvo ήταν πάλι, ή saab). Και έκτοτε, το κλειδί είναι πάντα πάνω μου όταν βγαίνω από το αυτοκίνητο (είτε κλείσω, είτε αφήσω ανοιχτή πόρτα).Αντίστοιχη φάση με Golf όπου ο ιδιοκτήτης έκτο; οχήματος άκουγε μουσική με το κλειδί μέσα, κ σε κάποια φάση κλείνει την πόρτα κ κλειδώνει μόνο του. Αυτός απλά περίμενε να του φέρουν το δεύτερο κλειδί..
< Note >
Το τωρινό δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με το κλειδί μέσα δεν κλειδώνει...πως τα κατάφερε ?
PeterPan έγραψε:λοιπόν έφτασε η ώρα. άυριο πάω να δω και να κάνω τεστ ντράιβ το xc90.
ω ρε το περίπτερο !
Μόλις επέστρεψα από το τεστ ντράιβ...
Μια φράση τα περικλείει όλα
"πάμε παρακάτω".
XC90 T5 250ps inscription.
Το αμάξι είχε 3.400 χλμ πάνω, φουλ έξτρα κτλ.
Οδηγικά δε με ενθουσίασε.
Μοτέρ: ψόφιο, του το επισήμανα κ είπε πως όντως με diesel είναι καλύτερο. Αλλά δεν είχε να μου δώσει. Ανέβαζε γρήγορα τα χλμ μέχρι τα 110-120, αλλά από εκεί κ πάνω έκοβε στην επιτάχυνση. Πάνω από 170 χαω αργούσε απίστευτα πολύ.
Οδηγική συμπεριφορά: Καλό τιμόνι, ακριβές, μαλακό σε χαμηλά χαω. Μεγάλη αεροδυναμική αντίσταση. Επίσης από τα 160 χαω ένιωθα το αμάξι πολύ ασταθές στον δρόμο, είχα την εντύπωση πως ήμουν έτοιμος να σηκωθώ από την άσφαλτο. Σε μία ανωμαλία του οδοστρώματος από τη δεξιά μεριά όπου πήγαινα με 170 χαω στον αυτοκινητόδρομο την κατάλαβα για τα καλά. Σκληρές αναρτήσεις (δεν είχα αερανάρτηση που όπως έχω ακούσει από έναν που το είχε χαλάει συχνά) που περνούσαν στο αμάξωμα κάθε λακούβα.
Ηχομόνωση: Κακή όχι τόσο εν στάση όσο κυρίως εν κινήσει. Τόσο από τους καθρέπτες όσο κ από το αμάξωμα.
Εσωτερικό: πολύ καλό. το ξέρουμε άλλωστε.
τα 55.000€ που θέλει ένα αμάξι έτους δεν τα βλέπεις στον δρόμο.
Εντελώς άλλη οδηγική συμπεριφορά από το BMW. Έχω την υποψία πως το στυλ της BMW είναι ένα κλικ πιο σπορτίφ. Θέλω να οδηγήσω την Χ3.
Από κατηγορία θα πάω τελικά μία κάτω, μάλλον προς την Χ3 την καινούρια...
When the going gets tough, the tough get going
GTS έγραψε:Kοιτα και το Χ7.
Δεν πάω σε τέτοια κατηγορία τελικά.
Με αγχώνει το μέγεθος, πάρκινγκ σε εμπορικά, μεγάλη κατανάλωση (12 λίτρα/100 χλμ) και πέρα από αυτούς τους συμβιβασμούς όλα τα παραπάνω.
Με το sportsvan του πεθερού μου πιο άνετα πάω στα 170 χαω.
When the going gets tough, the tough get going