Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
NickTG έγραψε:

Κάπως πρέπει να χαρούν που πλήρωσαν 70+ για premium Leon.
Σίγουρα κάποιοι θα προτιμησουν τo Octavia coupe.
Και εγώ θα το προτιμούσα αν ήμουν.... κουλός!

Aλιμονο, εσυ εξαλλου γνωριζεις και απο Boxster αλλα και απο TTS...Δεν εισαι για αυτα τα "hairdressers cars" ομως, τετοιος χερας, μονο απο 12κυλινδρες Ferrari και πανω... :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#272842 Γρηγορη εγω σε συμπαθω, γι αυτο στο λεω απο τωρα: Ο Ρερλ πεταει με την πτηση των 2 για Αθηνα. Δεν θα σε λυπηθει λεει. Κανε τα κουμαντα σου, στειλε pm στον Giannik, πηγαινε παραδωσου στη ΓΑΔΑ. Ο αλλος ερχεται ταβλωμενος για μανουρες.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
g8777 έγραψε:Γρηγορη εγω σε συμπαθω, γι αυτο στο λεω απο τωρα: Ο Ρερλ πεταει με την πτηση των 2 για Αθηνα. Δεν θα σε λυπηθει λεει. Κανε τα κουμαντα σου, στειλε pm στον Giannik, πηγαινε παραδωσου στη ΓΑΔΑ. Ο αλλος ερχεται ταβλωμενος για μανουρες.

:lol:

Δεν παει να γαυγιζει ο γερο-Ρερλ! :s_biggrin Εξαλλου αυτος εχει για προσωπικο του αυτοκινητο μια 964...Την εκανε εκει δυο τρεις βολτες την 718, εβγαλε και μια διαφημιση και "γεια σας"... :s_tongue

Ψαχνουν για μακακες με την 718...Να την πουλαγαν 20-30% κατω , που την βγαλανε και λιγο ακριβοτερη απο την 981 τα ΛΑΜΟΓΙΑ! :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#272863 Είμαι σίγουρος πως θα είναι επικό flop, το είπε ο ΓΚ εξάλλου, το 99% των αγοραστών αυτών των αυτοκινήτων νοιάζονται για τον θόρυβο και μόνο και θα προτιμήσουν τον ορίτζιναλ σκαραβαίο, όχι τον πατημένο τεμέκ. Μπέσα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Κίκιζας . έγραψε:
NickTG έγραψε:

Aλιμονο, εσυ εξαλλου γνωριζεις και απο Boxster αλλα και απο TTS...Δεν εισαι για αυτα τα "hairdressers cars" ομως, τετοιος χερας, μονο απο 12κυλινδρες Ferrari και πανω... :thumbsup:

Διακρίνω μια ιδέα προσωπικής επίθεσης και flaming?
Σαν να χάνεις την ψυχραιμία σου?
Γιατί δεν θυμάμαι να κάνουμε τόση παρέα ή να βγαίνουμε βόλτες για να ξέρεις τέτοιες λεπτομέρειες για μένα!
Αλλά μπα, ιδέα μου θα είναι.
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
Κίκιζας . έγραψε:αλλα το downsizing εγινε ΜΟΝΟ στους δυο κυλινδρους και στον ηχο, και επουδενι στην τιμη...

Γιατί, παίρνεις λιγότερο Porsche/αυτοκίνητο επειδή έχει 2 κυλίνδρους λιγότερους (περισσότερα άλογα υπενθυμίζω και γενικά τα "νούμερα" έχουν βελτιωθεί) και χειρότερο ήχο ?
Και αυτοί οι 2 κύλινδροι και ο χειρότερος ήχος είναι για "20%-30%" έκπτωση :help:

Κίκιζας . έγραψε:Ακουγεται σαν "Jumped up" σκαραβαιος, τελος...Και ολοι εξω απο τον χορο χορευουν...Για να δω ομως ποσοι θα πανε ταμειο για ηχο φτιαγμενου σκαραβαιου...Περισσοτεροι πιστευω θα ψαχτουν με ελαφρως μτχ 981, ακομα και S, παρα σε 718...

Μόνο που λίγο καιρό πριν:

Κίκιζας . έγραψε:
nass έγραψε:O ήχος των (μαμά) Evo σε όλες τις εκδόσεις τους είναι το λιγότερο αδιάφορος και τολμώ να πω, μια και αυταπόδεικτα είμαι αγοραστής Evo περισσότερο από ό,τι εσύ υποψήφιος "κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως και ενδεχομένως" αγοραστής Πόρσε, ότι ο ήχος δεν είναι κριτήριο για κανέναν (ΟΚ ας πούμε εξαιρουμένου ενός 1%... όσο δηλαδή και το αντίστοιχο ποσοστό στην 718 :iconcool: ) υποψήφιο αγοραστή Evo.

...βαλε ενα μηδενικο πισω απο το 1 και εισαι ενταξει... :whistlink:

Τώρα το 1% το δικό μου έγινε 10% ΟΚ κανένα πρόβλημα, επί της ουσίας συμφωνούσαμε, ότι ελάχιστους αφορά το ζήτημα, αλλά πως μετά από μερικές μέρες το 10% το δικό σου έγινε "περισσότεροι θα πάρουν μεταχειρισμένη 981 παρά σκαραβαίο" πάλι δικό σου :hmmm:

Κίκιζας . έγραψε:Kαι τα scubi καλυτερα ακουγονται και ειναι made in japan replica wrc, ουτε καν η μαρκα με τα πλεον γνωστα sportscars...

Scooby :rtfm:
(Αλλιώς καλύτερα πες τα απλά "Subaru")
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
drdino έγραψε:Είμαι σίγουρος πως θα είναι επικό flop, το είπε ο ΓΚ εξάλλου, το 99% των αγοραστών αυτών των αυτοκινήτων νοιάζονται για τον θόρυβο και μόνο και θα προτιμήσουν τον ορίτζιναλ σκαραβαίο, όχι τον πατημένο τεμέκ. Μπέσα.

Eιπα εγω κατι τετοιο...? Τρολλαρεις που τρολλαρεις, μην διαστερβλωνεις και αυτα που λεω, παει πολυ...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:
Γιατί, παίρνεις λιγότερο Porsche/αυτοκίνητο επειδή έχει 2 κυλίνδρους λιγότερους (περισσότερα άλογα υπενθυμίζω και γενικά τα "νούμερα" έχουν βελτιωθεί) και χειρότερο ήχο ?
Και αυτοί οι 2 κύλινδροι και ο χειρότερος ήχος είναι για "20%-30%" έκπτωση :help:

Γιατι σε αυτα τα μοντελα, (περα απο τον χαρακτηριστικο 6κυλινδρο boxer ηχο της πλειοψηφιας των 911) απο τοτε που πρωτοβγηκε η Boxster τουλαχιστον πριν 20 χρονια, στην ολη διαδικασια μετραει ΠΟΛΥ το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ που σου αφηνει ακομα και η "ασθενικη" (για Porsche, στην αρχικη 2,5λιτρη εκδοση με 204ps) μικρη, πρωτης γενιας...Ειναι σημα κατατεθεν ο η χος του 6κυλινδρου Boxer, ΟΛΩΝ των Porsche, για την τελευταια 20 ετια...

Αυτα βεβαια ειναι ψιλα γραμματα για καποιους που εχουν μαθει να μιλανε ΜΟΝΟ με νουμερα, (λες και τρεχουν σε πανελληνιο πρωταθλημα αγωνων) οπως οταν ειμαστε παιδια και παιζαμε με τα υπερατου...

nass έγραψε:Τώρα το 1% το δικό μου έγινε 10% ΟΚ κανένα πρόβλημα, επί της ουσίας συμφωνούσαμε, ότι ελάχιστους αφορά το ζήτημα, αλλά πως μετά από μερικές μέρες το 10% το δικό σου έγινε "περισσότεροι θα πάρουν μεταχειρισμένη 981 παρά σκαραβαίο" πάλι δικό σου :hmmm:

Αυτο που σημερα, κατεληξε ΔΥΣΤΥΧΩΣ να αποτελει περιπου ενα 10%, ειναι αυτο που αλλωτε ηταν η πλειοψηφια, ενος πραγματικα ανησυχου και φανατισμενου κοινου με την μαρκα, την ιστορια και φιλοσοφια της...
Και την τιμουσε...Ψωνιζε μοντελα της φιρμας και μαθαινε -αργα ή γρηγορα- οτι ειναι ενα "σχολειο" σπορ οδηγησης, και με ενασχοληση αλλα και σεβασμο, γινοταν καλυτερος και ασφαλεστερος οδηγος.
Κυριως ΑΥΤΟ το προφιλ οδηγων, εκανε την φιρμα να βγαζει ολο και καλυτερα, γρηγοροτερα αυτοκινητα, αλλα και αυτοκινητα με τα οποια εμπλεκες συναισθηματικα, περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλα σπορ συτοκινητα (πλην Ferrari, Lambo που ειναι και supercar)
Nαι και αυτο δικο μου ειναι... :s_biggrin

nass έγραψε:Scooby :rtfm:
(Αλλιώς καλύτερα πες τα απλά "Subaru")

Ναι ενταξει, το εγραψα ετσι εκ παραδρομης, εκει θα κολλησουμε, πες το και ετσι να πουμε... :s_biggrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
Αυτο που σημερα, κατεληξε ΔΥΣΤΥΧΩΣ να αποτελει ενα 10%, ειναι αυτο που αλλωτε ηταν η πλειοψηφια, ενος
πραγματικα ανησυχου και φανατισμενου κοινου με την μαρκα, την ιστορια και φιλοσοφια της...
Και την τιμουσε...Ψωνιζε μοντελα της φιρμας και μαθαινε -αργα ή γρηγορα- οτι ειναι ενα "σχολειο" σπορ οδηγησης, και με ενασχοληση αλλα και σεβασμο, γινοταν καλυτερος και ασφαλεστερος οδηγος.
Κυριως ΑΥΤΟ το προφιλ οδηγων, εκανε την φιρμα να βγαζει ολο και καλυτερα, γρηγοροτερα αυτοκινητα, αλλα και αυτοκινητα με τα οποια εμπλεκες συναισθηματικα, περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλα σπορ συτοκινητα (πλην Ferrari, Lambo που ειναι και supercar)

Εγω θα τον βρω αυτον που σου χει γεμισει το μυαλο με τετοια παραμυθια. :x
Θα τον βρω, θα τον γδαρω ζωντανο και θα βαλω το πετσι του στις ροδες του πολο να κανω ντονατ στο Σετσι.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
NickTG έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:
NickTG έγραψε:

Διακρίνω μια ιδέα προσωπικής επίθεσης και flaming?
Σαν να χάνεις την ψυχραιμία σου?
Γιατί δεν θυμάμαι να κάνουμε τόση παρέα ή να βγαίνουμε βόλτες για να ξέρεις τέτοιες λεπτομέρειες για μένα!
Αλλά μπα, ιδέα μου θα είναι.
:hmmm:

Oxι καθολου, απλα ειναι βαρετο και ανουσιο, να ακους καθε τρεις και λιγο κριτικη με ειρωνικο υφος και διαθεση τρολλαρισματος, απο ανθρωπους που δεν τα εχουν οδηγησει, που ειναι προφανες απο τα λεγομενα τους, οτι ουτε καν εχουν ενημερωθει για τις εξελιξεις επομενων γενιων, αλλα πανε να βγουνε και απο πανω...

Αλλα ετσι ειναι απο το πληκτρολογιο, η αρνητικη κριτικη, η ειρωνια και το τρολλαρισμα ειναι πανευκολα.
Απο κοντα ομως, πεφτουν οι μασκουλες, και φαινεται ποιος ξερει, ποιος δεν ξερει, αλλα και ποιοι κουνιουνται, ετσι για να κουνηθουν...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
g8777 έγραψε:
Εγω θα τον βρω αυτον που σου χει γεμισει το μυαλο με τετοια παραμυθια. :x
Θα τον βρω, θα τον γδαρω ζωντανο και θα βαλω το πετσι του στις ροδες του πολο να κανω ντονατ στο Σετσι.

:lol: ...δυσκολο, ειναι κατι περιεργοι τυποι, που δεν τους αρεσει να ακουγονται ιδιαιτερα, ουτε να κομπαζουν σαν τα παγωνια για το συνηθως παλαιο, αλλα καλοσυντηρημενο πορσικο, ή και οποιοδηποτε αλλο σπορ αυτοκινητο που βγαζει γουστα περα απο ψυχρα νουμερα.
Αυτοι τα βγαζουν απο τα γκαραζ, μετα τα μεσανυχτα, σαν τους βρυκολακες ενα πραγμα, αποφευγουν τα κοσμικα στεκια σαν το διαολο το λιβανι, διαλεγουν μια ωραια διαδρομη, τα λυσσανε και μετα γυρνανε σπιτι για νανακια...'Η τρεχουν σε κατι ξενα τοπικα πρωταθληματα, ετσι για να μην ξεχνανε την τεχνη...
Άβαταρ μέλους
By nass
#273060 Νταξ βρε ., από ασυναρτησίες και αντιφάσεις :dizzy: αλλά μόνο εσύ βρε παιδί μου εδώ μέσα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και ΜΠΣΥΧΗ και όλοι οι άλλοι λογιστάδες και τζιτζιφιόγκοι, κόψε κάτι... :help:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
g8777 έγραψε:Σιγα μην επαιξαν και διπλο την Ισλανδια αποψε. ΑΣΕ ΜΑΣ.

Σ Τ Ε Γ Ν Α

Tωρα απολαμβανουν φραπεδια με 36 ζαχαρες!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JBT
nass έγραψε:Νταξ βρε ., από ασυναρτησίες και αντιφάσεις :dizzy: αλλά μόνο εσύ βρε παιδί μου εδώ μέσα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και ΜΠΣΥΧΗ και όλοι οι άλλοι λογιστάδες και τζιτζιφιόγκοι, κόψε κάτι... :help:

Σουστόφυλλα;