Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#892798 Κατά 99% απεβίωσε η αντλία υγρού τζαμιών. Όταν πιέζω το λεβιέ για τα τζάμια μπρος πίσω οι υαλοκαθαριστήρες γυρνάνε, υγρό δεν πέφτει. Τσέκαρα στάθμη υγρού, κομπλέ. Δεν ακούγεται καθόλου ήχος.

Τσέκαρα και ασφάλεια, καλή φαίνεται (δεν έχω τεστερ). Μίλησα με Automotivo, 22€, τζάμπα πράμα, οπότε ακόμα και να μην είναι η αντλία, μικρό το κακό. Το θέμα είναι πόσο εύκολα αλλάζει, ελπίζω να μην θέλει ξήλωμα προφυλακτήρα, αλλά να αρκεί ρόδα και θόλος
Άβαταρ μέλους
By Chris
#892802 Στο δικό μου, ειδικά τέτοια εποχή, συχνά βουλώνει το πιτσιλιστιρι από ρετσίνια κλπ. Αλλά ακούγεται το μοτέρ αν θυμάμαι καλά. Γενικά το λέω, στην περιπτωση σου αν δεν ακούγεται η αντλία, λογικά πέθανε.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#892803 Πριν καναδυο χρόνια είχε βουλώσει το πίσω πιτσιλιστίρι, αλλά όντως ακουγόταν η αντλία όταν την ενεργοποιούσα. Τώρα τίποτα. Το αμάξι την βγάζει σε κλειστό γκαράζ όλο το χρόνο, οπότε το βούλωμα είναι απίθανο (ειδικά μπρος-πίσω ταυτόχρονα)
Άβαταρ μέλους
By bill33
#892818 Πέρυσι άλλαξα στο άστρα την τρόμπα γιατί η σύζυγος προσπαθώντας να αποφύγει μια γάτα απέτυχε και απο το χτύπημα έσπασε το ένα τσουτσούνι της τρομπίτσας.Η γάτα σώθηκε.Μια febi έβαλα (15€ ; ) απο amazon και ευτυχώς άλλαζε εύκολα .Απλά σήκωσα το αμάξι και έβγαλα τις βίδες που κρατάνε τον θόλο στον προφυλακτήρα για να αποκτήσω πρόσβαση.Επειδή δεν ήξερα αν θα έχει και το λαστιχάκι στο κουτί παράγγειλα ένα απο autodoc .Τελικά περίσσεψε το λαστιχάκι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#893721 https://www.newsauto.gr/news/renault-5- ... i-to-2028/

dimvis alert

οι άσπρες πινελιές στο αμάξωμα πολύ άσκημες imho .
kopi-paste από συνεργείο βελτιώσεων "Μπάμπης κάγκουρας &ιοί" .
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#895748 Χαιρετώ την παρέα.. στο r link 2 στο Renault Megane 19’ όταν έχω συνδεμένο το κινητό με Apple CarPlay ,όταν πατήσω το κουμπί και αλλάξω προφίλ οδήγησης κολλάει το carplay,και θέλει επανεκκίνηση.η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά το carplay κολλάει.τι μπορεί να φταίει;υπάρχει τρόπος να κάνω μόνος μου καμιά ενημέρωση;
Άβαταρ μέλους
By glf
#895766 Για αρχή πρέπει να ξέρεις ποια έκδοση τρέχει η κονσόλα σου και αν υπάρχει νεότερη έκδοση.
Μόνος σου πολύ δύσκολο να κάνεις ενημέρωση, καλύτερα βρες κάποιον ειδικό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
manoliossss έγραψε:Χαιρετώ την παρέα.. στο r link 2 στο Renault Megane 19’ όταν έχω συνδεμένο το κινητό με Apple CarPlay ,όταν πατήσω το κουμπί και αλλάξω προφίλ οδήγησης κολλάει το carplay,και θέλει επανεκκίνηση.η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά το carplay κολλάει.τι μπορεί να φταίει;υπάρχει τρόπος να κάνω μόνος μου καμιά ενημέρωση;

https://www.facebook.com/jhonny.medianav.5/
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
g8777 έγραψε:
manoliossss έγραψε:Χαιρετώ την παρέα.. στο r link 2 στο Renault Megane 19’ όταν έχω συνδεμένο το κινητό με Apple CarPlay ,όταν πατήσω το κουμπί και αλλάξω προφίλ οδήγησης κολλάει το carplay,και θέλει επανεκκίνηση.η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά το carplay κολλάει.τι μπορεί να φταίει;υπάρχει τρόπος να κάνω μόνος μου καμιά ενημέρωση;

https://www.facebook.com/jhonny.medianav.5/
Ωραίος,ευχαριστώ! Μίλησα μαζί του,εξυπηρετικοτατος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#896415 σχεδιαστικα ειναι μιεχ για μενα.
Το πρωτο ασχημο κλιο imho :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By glf
#896416 Χαχα αυτό πέτυχα καμουφλαρισμένο στην Transalpina!
Άβαταρ μέλους
By Chris
dimviii έγραψε:σχεδιαστικα ειναι μιεχ για μενα.
Το πρωτο ασχημο κλιο imho :hmmm:

+1, νόμιζα πως ήταν κάποιο κούπρα στην αρχή
Άβαταρ μέλους
By edmond
#896420 Μιεχ και από μένα, ωστόσο θα ντουμπλάρουν καλύτερα τα mitsubishi, λολ...