Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
Zorz έγραψε:
dimik έγραψε:ξέρεις καμία δεξιοτίμονη στην Κύπρο σε λογική τιμή?
(...)
Σε ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω να τις χρειαστώ, δεν έχω δει ούτε μια SI εδώ.

Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν δεξιοτίμονα...

http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p

Ναι το ξέρω το site ελέγχω τις τιμές των μτχ που βρίσκω εδώ γιατί πολλά είναι εισαγωγή από Αγγλία. Οι 520 του 10 πχ που έχει γεμίσει ο τόπος είναι όλες από Αγγλία αγορασμενες εκεί γύρω στα 13 χιλιάρικα λίρες και με τιμή πώλησης εδώ από 21000 ευρώ. Το περίεργο είναι ότι δεν παίζουν καθόλου 3αρες από 10 και μετά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#124504 Αν θέλεις να περνάς από παντού χαλαρά και να μην σε νοιάζει αν βρει πουθενά, το SUV είναι η λύση.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Αν θέλεις να περνάς από παντού χαλαρά και να μην σε νοιάζει αν βρει πουθενά, το SUV είναι η λύση.

Όχι καμιά σχέση δεν έχω τέτοιες βλέψεις απλά έχω βρει το κόλπο πλέον και φρεναρω ελάχιστα σε σαμαρακια και roundabouts.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#124522 Για τα σαμαράκια, το μεγάλο μεταξόνιο είναι πολύ πιο σημαντικό απο το ύψος απο το έδαφος. Ένα μακρύ σεντάν είναι πολύ πιο άνετο από ένα κοντό suv.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#124526 Το Opel Omega του συναδέλφου στο Qatar δεινοπαθούσε εκεί που το Duster περνούσε άνετα και με ελάχιστο κόψιμο.
Αν το σαμαράκι δεν είναι ψηλό, συμφωνώ πως καλύτερο το sedan, αλλιώς το SUV πλεονεκτεί.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#124534 Περίεργο γιατί η Maybach 62 του συναδέλφου από το Αιγάλεω ήταν πολύ καλύτερη από το Suzuki LJ10 της οδοντιάτρου μου στα σαμαράκια.

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#124548 Εννοώ πως κάποια σαμαράκια είναι πολύ μεγάλα και σε αυτά η Maybach του συναδέλφου θα δυσκολευόταν επίσης...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#124947 Εικόνα

Εικόνα

Πλεον εχουμε και Taxi X5.
Άβαταρ μέλους
By xenos
EDDIE_147 έγραψε:xene τι κατανάλωση έχεις ως τώρα;

Γύρω στο 8 εντός, λίγο λιγότερο εκτός.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#126250 Για να αλλάξει κανείς αυτή Εικόνα πρέπει να είναι Κινέζος
Εικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#126304 Χμμμ, ώστε και στας Ευρώπας "ακουμπάμε" πάνω στα πεζοδρόμια (σημειωτέον πάντως ότι σε κάποιες περιπτώσεις αυτό επιτρέπεται).
Αφαιρείς όσα εμπόδια βρίσκονται στο δρόμο σου, βγάζεις την παλιά, βάζεις την καινούργια, επανατοποθετείς τα εμπόδια! :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
sknipper έγραψε:Χμμμ, ώστε και στας Ευρώπας "ακουμπάμε" πάνω στα πεζοδρόμια (σημειωτέον πάντως ότι σε κάποιες περιπτώσεις αυτό επιτρέπεται).
Αφαιρείς όσα εμπόδια βρίσκονται στο δρόμο σου, βγάζεις την παλιά, βάζεις την καινούργια, επανατοποθετείς τα εμπόδια! :lol:

Ρε σεις, τί κόλλημα με αυτό το πεζοδρόμιο... :dizzy:

Περιμένετε, έχω 2-3 φώτο έτοιμες... Εδώ που μένω επιτρέπεται :rtfm:
Εικόνα
Εικόνα

Και μια σημερινή του λεπτού

Εικόνα

Πάρε τα πίσω αυτά που μου έσειρες γιατί θα παρεξηγηθούμε :rtfm: :svivhaha: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αυτή η λάμπα μου έχει καεί και εμένα. "Ευτυχώς" ΔΕΝ είναι LED όπως η πίσω.
την άλλαξες μόνος σου? αν όχι, πόσο σε χρέωσαν σε συνεργείο?

ευτυχώς που άλλαζε κάπως εύκολα, διαφορετικά θα την άλλαζα κ γω δεν ξέρω πότε...

Το πρόβλημα είναι πως αν πιέσεις λίγο κάπου παραπάνω, εκεί που πάει τη δεσμίδα για το angel eye, μπορείς να πάρεις το φανάρι στο χέρι... Και να πας για χιλιάρικο κ βάλε... Διαφορετικά στο συνεργείο αυτοί αναλαμβάνουν την ευθύνη...