Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Isambard
glf έγραψε:Να μια καλή τεχνολογική αναζήτηση.
Αν κάνεις σήμερα πχ 30χλμ δες αυτό το νουμεράκι (due in...) αν έχει μειωθεί κατά 30 χλμ. πχ
Αισθητήρας που να υπολογίζει μείωση υλικού με τέτοια ακρίβεια αποκλείεται να υπάρχει.

Δεν το υπολογίζει μόνον με τον αισθητήρα, αλλά και με τα διανυθέντα χιλιόμετρα ταυτόχρονα. Δηλαδή, έχω κάνει Χ χιλιόμετρα και έχει μειωθεί Υ το υλικό του αισθητήρα (άρα έχει αλλάξει αντίστοιχα η ένδειξη του αισθητήρα που είναι κάποια αναλογική τιμή, λογικά αντίσταση ή εμπέδηση) και υπάρχει ο αλγόριθμος που υπολογίζει τελικά πόσα χιλιόμετρα απομένουν.
Προφανώς ο υπολογισμός βγαίνει προσεγγιστικά.

Ο αισθητήρας είναι στο λινκ που έβαλα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
glf έγραψε:Να μια καλή τεχνολογική αναζήτηση.
Αν κάνεις σήμερα πχ 30χλμ δες αυτό το νουμεράκι (due in...) αν έχει μειωθεί κατά 30 χλμ. πχ
Αισθητήρας που να υπολογίζει μείωση υλικού με τέτοια ακρίβεια αποκλείεται να υπάρχει.

Δεν είναι ο αισθητηρας από μονος του, υπάρχει ολόκληρο μοντέλο από πίσω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#879876 Κινεζοποιηση.... πραγματικά απ όλα τα αυτοκίνητα το Χ6 φαίνεται κάπως όμορφο τα υπόλοιπα είναι σαν να τα σχεδίασαν στο Minecraft.

Οι τιμές δε.. 40+ για Χ1 βασική ΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimik έγραψε:...πραγματικά απ όλα τα αυτοκίνητα το Χ6 φαίνεται κάπως όμορφο...

Πες τα χρυσοστομε :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#879878 Πάντα μου άρεσε η παχουλοκομψη Χ6

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#879893 20 χρόνια πριν ένας μπάρμπας (κάτοχος Ε30) που θα έμπαινε σε αντιπροσωπεία πεεμβέ και θα έβλεπε:
- E90
- Ε60
- ΧΑΤΣΜΠΑΚ
- ΤΖΗΠ
- 7αρα Μπανγκλ

θα έφτυνε χάμου και θα έλεγε ότι αυτή η μπουρδελομάρκα όπως την κατάντησαν θα κλείσει σε λίγα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#879895 Ρε συ την Ε60 να την δεχτώ ως "διαστημική" και δύσπεπτη στο μάτι την εποχή εκείνη, η Ε90 όμως σε σχέση με το κουτί Ε30 είχε όμορφες γραμμές και καμπύλες.

Τώρα μιλάμε για σχεδίαση με κουτάκια, οι μάσκες πχ παίζει να είναι το πιο όμορφο χαρακτηριστικό.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#879897 Υπάρχουν ποστακια 20ετιας που έριχναν κατάρες για το """Κορεάτικο""" δηζαιν της Ε90.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#879900 Η E90 έχει ίσως τις πιο όμορφες αναλογίες Sedan οχήματος στην ιστορία, βλέπεις E90 LCI M3 και είναι σαν έργο τέχνης. Η pre-LCI όντως έδειχνε λίγο άχρωμη για την τότε εποχή, αλλά γέρασε όμορφα.
Το καινούριο X3 μαμάει btw.

Από κει και πέρα νομίζω σήμερα με τα LED και τις νόρμες για τους πεζούς, είναι σχετικά αδύνατο να ξεφύγεις εμφανισιακά από συγκεκριμένα καλούπια, οπότε νομοτελειακά οι εταιρείες περνάνε σε άλλου είδους προσπάθειες εντυπωσιασμού/branding, μάσκες, λογότυπα, φωτάκια με λογότυπα κ.ο.κ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#879905 +1 σε όλα και ειδικά για Χ3.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#879909 Και η 4αρα/i4/whatever εχει τρομερες αναλογιες, κριμα για την αηδια στη μασκα, τη χαλαει τελειως
Άβαταρ μέλους
By edmond
#879913 Σε γκραντ 4άρα(σεντάν ντε) εμπ1 με τα μπούνια.
Όπως και σε ανάλογο Α5.
Άβαταρ μέλους
By markvag
socratesn έγραψε:Η E90 έχει ίσως τις πιο όμορφες αναλογίες Sedan οχήματος στην ιστορία, βλέπεις E90 LCI M3 και είναι σαν έργο τέχνης. Η pre-LCI όντως έδειχνε λίγο άχρωμη για την τότε εποχή, αλλά γέρασε όμορφα.
Το καινούριο X3 μαμάει btw.

Για την Ε90 θα συμφωνήσω, είναι ένας λόγος που δεν την έχω πετάξει στο γκρεμό (ο άλλος είναι ότι όταν δουλεύει στρίβει εξαιρετικά)

Για την Χ3 ε... ΟΚ, βλέπεται ας πούμε (άλλο αν είναι εξαιρετικό αμάξι).

Η Χ6 με κάνει να θέλω να βγάλω τα μάτια μου κάθε φορά που έχω την ατυχία να δω κάποια. :x
Άβαταρ μέλους
By dimik
#879931 Πήγα σήμερα για να αλλάξω αερόσακο υπό ανάκληση μιας και ο ιαπωνικός Takata που είχε ήταν μουφα

Δείγμα της πτώσης ποιότητας, από μαύρο με look δέρματος πλαστικό σε γκρίζο απο "ανακυκλώσιμα" υλικά.

Αντε τώρα να το κάνω να ταιριάζει με το υπόλοιπο τιμόνι Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#879942 Η διαφορά είναι οτι σχεδόν όλα τα τωρινα της μοντέλα ειναι χάλια εκτός ίσως απο τη τριάρα και το FL της 1.Τα υπολοιπα δε βλέπονται .
Παλιότερα τα ελεεινά ήταν ενα- δύο μέσα στη γκάμα και στην επόμενη γενιά τα συμμάζευαν σε αντίθεση με σήμερα που κάθε νέα γενιά είναι ακόμα χειρότερη.Όπως η Χ3 πχ.
Ε90 δε μου άρεσε ποτέ σε αντίθεση με Ε92.Το ιδιο και η 7αρα του Bangle.Ουτε σήμερα μου αρέσει .Ευτυχως οι επόμενες ήταν ωραίες.Φυσικα προτιμώ Ε39 απο E90.
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 09 Ιαν 2025, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά