- 29 Ιαν 2025, 15:00
sebastian έγραψε:Να πω την αληθεια τα φαναρια στο προηγουμενο μοντελο μου αρεσαν λιγο περισσοτερο.
Εχουν μια προσφορα με μειωση του ΦΠΑ στο 50% αλλα ακομη περιμενω να μου δωσουν τιμες για τις 2 διαθεσιμες εκδοσεις.
Η πρωτη μου επιλογη ηταν το Yaris με τον απλο κινητηρα βενζινης, αλλα πλεον βγαινει μονο hybrid επομενως και μονο αυτοματο αρα 25Κ+ 
Μιας και η αντιπροσωπεια εδω στην Θεσ/νικη δεν απαντησε ποτε, 2 επισκεψεις και 3 διαφορετικοι πωλητες πετουσαν αετο, αλλος ελεγε δεν βγαινει ντιζελ, αλλος ελεγε να προτιμησω το Capture... πηρα Αθηνα και η φαση εχεις ως εξης:
Κλιο ντιζελ δεν υπαρχει και παει μονο για παραγγελια, πραγμα που σημαινει οτι δεν ισχυει η εκπτωση του ΦΠΑ η οποια αφορα μονο το υπαρχον στοκ.
Επισης οδηγησα το yaris (active plus 1.5 βενζ) και προσωπικα θεωρω αστειο τα 22Κ για αυτο το αυτοκινητο οσο και να εχει αλλαξει η αγορα.
Πλεον θα εχω το νου μου για κατι ελαφρως μεταχειρισμενο ειτε σε clio dci 2021-2023 που μου αρεσει και περισσοτερο απο το τελευταιο, ειτε για yaris 1.5 ατμο σε πιο λογικη τιμη.