Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By glf
#881411 Σε μένα κάνει κλικ το 5αρι όπως φυσικά και το Zoe, είναι το ίδιο σουλούπι, η ίδια συνταγή.
Οπότε σε 2-3 χρόνια με βλέπω να αρχίσω να κοιτάω για μτχ πάλι, δε με χαλάει καθόλου. Με 50αρα μπαταρία και με 100kW πας παντού αν χρειαστεί και ταξίδι.
Άβαταρ μέλους
By glf
tasospr έγραψε:καλησπέρα στην παρέα ,νέος στο forum και νέος κάτοχος ενός Captur 1,5 dci EDC 90hp αγορασμένο την προηγούμενη εβδομάδα από Δανία . Έχει οθόνη της Medianav mn2 version 9.1.3 .Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος έχει καταφέρει να φορτώσει ή να ενεργοποιήσει android auto σε αυτή την έκδοση . Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας

Ποια χρονιά είναι; Δε βάζεις μια φωτο την οθόνη;

Εγώ με έκδοση 2020 αυτοκίνητο έχω πάντως EasyLink infotainment v2.9 άρα καμία σχέση με αυτό που λες.
Και έχει AAuto.
Άβαταρ μέλους
By tasospr
#881427 έχεις δίκιο, δεν έγραψα χρονιά. Είναι 2/2019 . Φωτογραφία δεν βρίσκω τον τρόπο να την ανεβάσω. [Όπως γράφω και πιό πάνω είναι ή έκδοση medianav mn2 με firmware 9.1.3

https://ibb.co/RYYzrB7
(Υ.Γ. Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως ανεβάζουμε φωτογραφία.)
Τελευταία επεξεργασία από tasospr και 28 Ιαν 2025, 09:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
tasospr έγραψε: (Υ.Γ. Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως ανεβάζουμε φωτογραφία.)

Το βάζεις σε ένα site που κάνει hosting σε foto , αντιγράφεις το Link και το βάζεις εδώ.

ki αν είσαι μάγκας αντιγράφεις ένα από τα Link που αν το βάλεις ανάμεσα εδώ: [img]........[/img] , εμφανίζει κατευθείαν την εικόνα στην εδώ σελίδα .
Αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Ki απλό σκέτο link είναι αρκετό. Πατάμε εμείς εδώ και το βλέπουμε να φορτώνει εκεί.
Άβαταρ μέλους
By glf
#881431 Το είδα, ναι λογικά είσαι στη γενιά του BARHonda με το R-Link2 infotainment.
Νομίζω ότι γίνεται με "χακερ" αλλά τόσο δύσκολα που καλύτερα να πάρεις μια εξωτερική οθόνη android και να κάνεις εκεί τη δουλειά σου.
Μόλις που βρήκα και ελληνικό video!! που δεν είχα ξαναπετύχει.

Κανονικά η ίδια η Renault θα έπρεπε να υποστηρίζει με αναβαθμίσεις και τα πιο παλιά μοντέλα αλλά αυτό είναι το θέμα με το κλειστό λογισμικό..
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#881433 Έχω κλείσει νοικιάρικο Renault Arkana. Το επέλεξα γιατί δείχνει όμορφο, μοιάζει μπόλικο ελπίζω καλοτάξιδο και με καλούς χώρους και απόσταση από το έδαφος. Κόστισε μόνο 2 ευρώ παραπάνω από το Kadjar αλλά αν ανήκει σε παραπάνω κατηγορία έχεις πιθανότητα να πάρεις κάτι καλύτερο αν δεν το έχουν (μου μοιάζει και σπάνιο μοντέλο). Αν όμως μου το δώσουν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που θα πρέπει να ξέρω. Κάτι είτε καλό να εκμεταλλευτώ ή σπαστικό να το προσέχω; Ή αν μου προτείνουν κάτι άλλο να πάρω το άλλο;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
glf έγραψε:Το είδα, ναι λογικά είσαι στη γενιά του BARHonda με το R-Link2 infotainment.
Νομίζω ότι γίνεται με "χακερ" αλλά τόσο δύσκολα που καλύτερα να πάρεις μια εξωτερική οθόνη android και να κάνεις εκεί τη δουλειά σου.
Μόλις που βρήκα και ελληνικό video!! που δεν είχα ξαναπετύχει.

Κανονικά η ίδια η Renault θα έπρεπε να υποστηρίζει με αναβαθμίσεις και τα πιο παλιά μοντέλα αλλά αυτό είναι το θέμα με το κλειστό λογισμικό..

Δεν ξέρω πόσο παρόμοιο είναι με το δικό μου. Εάν μπορεί να βρει κάποιο developer mode όπως έχει και το δικό μου με μία αναζήτηση σε google/youtube, τότε ίσως την κάνει τη δουλειά του. Υποστηρίζει αυτή η πλατφόρμα Android Auto?
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#881442 Πατας εναν συνδυσμο πληκτρων, μπαινεις σε mode dev, επιλεγεις τι θελεις και θεωρητικα παιζει. Οταν το διαβαζα για το δικο μας, μου ειχε φανει τοσο πολυπλοκη η διαδικασια που δεν το τολμησα καν.
Άβαταρ μέλους
By tasospr
#881475 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας .Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είναι η οθόνη r-link όπως αναφέρεται από πάνω , αλλά της medianav mn2 . Έχω καταφέρει να μπω σε κατάσταση mod (στικάκι usb και σύνδιασμο κωδικών ) καθοδηγούμενος από διάφορα "who to " αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα . Θα χρειάζεται και καμιά αναβάθμιση .
Άβαταρ μέλους
By sebastian
sebastian έγραψε:Να πω την αληθεια τα φαναρια στο προηγουμενο μοντελο μου αρεσαν λιγο περισσοτερο.
Εχουν μια προσφορα με μειωση του ΦΠΑ στο 50% αλλα ακομη περιμενω να μου δωσουν τιμες για τις 2 διαθεσιμες εκδοσεις.

Η πρωτη μου επιλογη ηταν το Yaris με τον απλο κινητηρα βενζινης, αλλα πλεον βγαινει μονο hybrid επομενως και μονο αυτοματο αρα 25Κ+ :s_whiteflag

Μιας και η αντιπροσωπεια εδω στην Θεσ/νικη δεν απαντησε ποτε, 2 επισκεψεις και 3 διαφορετικοι πωλητες πετουσαν αετο, αλλος ελεγε δεν βγαινει ντιζελ, αλλος ελεγε να προτιμησω το Capture... πηρα Αθηνα και η φαση εχεις ως εξης:
Κλιο ντιζελ δεν υπαρχει και παει μονο για παραγγελια, πραγμα που σημαινει οτι δεν ισχυει η εκπτωση του ΦΠΑ η οποια αφορα μονο το υπαρχον στοκ.

Επισης οδηγησα το yaris (active plus 1.5 βενζ) και προσωπικα θεωρω αστειο τα 22Κ για αυτο το αυτοκινητο οσο και να εχει αλλαξει η αγορα.

Πλεον θα εχω το νου μου για κατι ελαφρως μεταχειρισμενο ειτε σε clio dci 2021-2023 που μου αρεσει και περισσοτερο απο το τελευταιο, ειτε για yaris 1.5 ατμο σε πιο λογικη τιμη.
Άβαταρ μέλους
By glf
#881530 Ωραίο petrolhead video, βάζουν μαζί στην πίστα το A110 (το απλό) και το ηλεκτρικό ολοκαίνουργιο Α290 (το... 5αρι της Alpine)

Βάλτε υπότιτλους με μετάφραση για να έχετε και τις πολύ ωραίες πληροφορίες, είναι γαλλικό video.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#881531 Το 5αρι της Alpine με 220 PS έναντι 150 του Renault (και κίνηση εμπρός :( )

Τιμή χαλαρά +10Κ
Άβαταρ μέλους
By glf
#881540 Κοίτα διαφορά στον όγκο, ακόμα και στο thumbail video :)
Άβαταρ μέλους
By socratesn
sebastian έγραψε:
sebastian έγραψε:Να πω την αληθεια τα φαναρια στο προηγουμενο μοντελο μου αρεσαν λιγο περισσοτερο.
Εχουν μια προσφορα με μειωση του ΦΠΑ στο 50% αλλα ακομη περιμενω να μου δωσουν τιμες για τις 2 διαθεσιμες εκδοσεις.

Η πρωτη μου επιλογη ηταν το Yaris με τον απλο κινητηρα βενζινης, αλλα πλεον βγαινει μονο hybrid επομενως και μονο αυτοματο αρα 25Κ+ :s_whiteflag

Μιας και η αντιπροσωπεια εδω στην Θεσ/νικη δεν απαντησε ποτε, 2 επισκεψεις και 3 διαφορετικοι πωλητες πετουσαν αετο, αλλος ελεγε δεν βγαινει ντιζελ, αλλος ελεγε να προτιμησω το Capture... πηρα Αθηνα και η φαση εχεις ως εξης:
Κλιο ντιζελ δεν υπαρχει και παει μονο για παραγγελια, πραγμα που σημαινει οτι δεν ισχυει η εκπτωση του ΦΠΑ η οποια αφορα μονο το υπαρχον στοκ.

Επισης οδηγησα το yaris (active plus 1.5 βενζ) και προσωπικα θεωρω αστειο τα 22Κ για αυτο το αυτοκινητο οσο και να εχει αλλαξει η αγορα.

Πλεον θα εχω το νου μου για κατι ελαφρως μεταχειρισμενο ειτε σε clio dci 2021-2023 που μου αρεσει και περισσοτερο απο το τελευταιο, ειτε για yaris 1.5 ατμο σε πιο λογικη τιμη.

Κ εμένα κάπως έτσι με έχει προσγειώσει η πραγματικότητα μετά τις πρόσφατες βόλτες μου σε αντιπροσωπείες. :lipsealed:

Εν τω μεταξύ δε καταλαβαίνω καν at this point, μερικές εταιρείες ειδικά γιατί κάνουν καν τον κόπο να προωθούν εκπτώσεις και καμπάνιες, από τη στιγμή που δε τους πολυνοιάζει να πουλήσουν ή από τη στιγμή που το όποιο εκπτωτικό στοκ είναι 2-3 μοντέλα σ' όλη τη χώρα. :thumbsdown: