Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#860007 Ωραίο, μακάρι να είναι τόσο καλό όσο το iX.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#860008 Η μουτσούνα μπροστά είναι λίγο μικρή.
:( :( :( :( :(
:(
Άβαταρ μέλους
By Chris
#860009 Κατι καβλιτσεκια στις πορτες ειναι τα χερουλια???
Άβαταρ μέλους
By drdino
#860010 Nαι, παρόμοια φάση με αυτά της Mustang Mach-E.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#860012 Απ' εξω ετσι κι ετσι. Μονο απο μπροστα δειχνει καινοτομο, πλαι και πισω ειναι BMW

Μεσα ομως ειναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο! ! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#860014 Συνδυασμός alfa με peugeot μου κάνει μπροστά, όχι για κακό βέβαια.
Πίσω κάτι μεταξύ honda hrv με corolla cross :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#860050 Αυτό ακριβώς, πολύ Corolla Cross το πίσω μέρος... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#860077 BMW συγχαρητήρια, επιτέλους και BMW και κουκλί. Καιρός ήταν. Τι θεομ***** είναι αυτό. Το θέλω! :inlove: (άσχετα από το ότι ούτε το χρειάζομαι ούτε θα μπορώ/θέλω να το πληρώσω). Να βγάλει και τίποτα αντίστοιχο σε πιο μικρό, επιπέδου σειράς 1 ακόμα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#860081 Θα ξαναρθει ο καιρος , θα σκωθει ο μαρμαρωμενος Φουντερ απο την Νεκρη Ζωνη θα σας ξεριζωσει τα σωθικα θα σας ρουφηξει την ψχ σας ολη σαν τον Shang Tsung στο Mortal Kombat δυο. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#860083 Ρε σεις , τι γουρουνόφατσα είν'αυτή μπροστά (στο κέντρο) . Πιό μπλιάχ δε γίνεται. Αναγούλα σκέτη.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#860286 Το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και δείχνει τα 15 χρόνια του το E93.

Πριν 2 εβδομάδες ήμουν σε ένα εστιατόριο γύρω στα 25 χλμ μακριά από το σπίτι και πάω να βάλω μπροστά και βλέπω ότι δεν έχω servo στο τιμόνι...

Παρένθεση: Έχω ένα θέμα με την αντλία EGR ήδη... Την είχα προγραμματίσει να την αλλάξω... Προς το παρόν σβήνω τη βλάβη όταν το χρησιμοποιώ. Γενικά το αμάξι δεν το κινώ πολύ στη Γερμανία και επειδή λείπω συχνά δεν το έχω πάρει ζεστά να προλάβω να το πάω σε συνεργείο καθότι τα ΣΚ συνήθως πετώ για Ελλάδα.

Λέω: Τί σκατά πάλι... :dizzy: :lipsealed: :lol:

Τέλος πάντων είπα να μην πάρω οδική αλλά να το πάω οδικώς σπίτι. Μέσα από αυτοκινητόδρομο :dizzy:

Στα πρώτα 500 μέτρα ένδειξη ότι η μπαταρία δε φορτίζει και μετά από 2 χλμ ότι ζεσταίνεται ο κινητήρας. Χαμηλώνω ταχύτητα, ήταν άδεια και η autobahn και με τα λίγα έφτασα σπίτι.

Στο σπίτι είδα ότι έσπασε η τροχαλία στροφάλου :dizzy: :lipsealed: Ευτυχώς δε μπλέχτηκε ο ιμάντας πουθενά.

Κάλεσα οδική, το πήγα στον μηχανικό, τα άλλαξε. Ευτυχώς, δε γμθηκε ο κινητήρας :lipsealed: :innocent:

Μετά είδα ότι κάηκε και μια xenon δεξιά. Μετά από 15 χρόνια και 230.000 χλμ όλα αυτά... ΆΛλαξα και τις δύο με NightBreaker Osram . Έπρεπε να βγει ο θόλος της μπροστά ρόδας :dizzy:

Αφού το οδήγησα και είδα ότι ευτυχώς όλα καλά πάλι, έκανα τον σταυρό μου...

ΥΓ: Το αστείο της υπόθεσης είναι πως πριν βάλω μπροστά τη μηχανή στο εστιατόριο, μου είπε ένας συνάδελφος: "Ωραίο αμάξι! Θα το πάρεις μαζί Ελλάδα? Πολύ καλοδιατηρημένο φαίνεται!" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#860307 όπως κατάλαβες , γι'αυτό ο κόσμος που σκέφτεται μέχρι και το τελευταίο σέντς , παίρνει toyota. Για σας που δεν έχετε οικον,προβλήματα , πληρώνετε και απολαμβάνετε οδήγηση.
Α και μην ακούσω γκρίνιες για την αγάπη μου την alfa romeo :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#860314 Εγώ αυτό που πόσταρα το πόσταρα για να υμνήσω τη BMW και κυρίως τον N47 2.0 diesel κινητήρα της :metalo:

Τροχαλία στροφάλου χαλάει σε κάθε αμάξι.

Αλλά εγώ το οδήγησα χωρίς ψυγείο. :lipsealed: