Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
glf έγραψε:Εγώ με το EasyLink θέλω να μπαίνει android Auto μέσω Wifi.
Αυτή τη στιγμή γίνεται μόνο μέσω USB, πρέπει να βάζω καλώδιο στο κινητό.

Έχω την εντύπωση ότι κάποιος σε κάποιο forum είπε ότι με πιο νέα έκδοση στο EasyLink που την πέρασε σε αντιπροσωπεία, υποστηρίζει ασύρματο Android Auto.

Ξέχασε το.

Υπάρχει λύση όμως. ----->

Γαμω τον πάτο πού τους γλυστραε για Ρλινκ και |λογοκρισία|
Άβαταρ μέλους
By glf
#873131 Είναι που βαριέμαι να σκύβω ανάποδα για να βγάλω καλώδια μέσα από το ντουλαπάκι...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#874501 Alpine A110 R Ultime: Το ακριβότερο τετρακύλινδρο αυτοκίνητο όλων των εποχών

https://www.zougla.gr/automoto/automoto ... n-epochon/
Άβαταρ μέλους
By glf
#874506 Έγινε τώρα, άντε και στο ring. Δε λέω, μου αρέσει πολύ ακόμα και το ... απλό lol
Η οθονίτσα που βλέπω δεν είναι η 7αρα που έχουν και τα Zoe; lol
Άβαταρ μέλους
By vagmag
glf έγραψε:Έγινε τώρα, άντε και στο ring. Δε λέω, μου αρέσει πολύ ακόμα και το ... απλό lol
Η οθονίτσα που βλέπω δεν είναι η 7αρα που έχουν και τα Zoe; lol

Η οθόνη του Zoe είναι μάλλον καλύτερη …
Ευτυχώς στα μοντέλα από 22 νομίζω κ μετά έχεις την επιλογή για CarPlay κ android auto.
Εμείς έχουμε ξεμείνει με τα γραφικά του Amstrad
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#876626 Πλησιάζει η ώρα για service στο Megane και θέλω να του κάνω ένα μεγάλο + ιμάντες μιας και πιάνουμε την 5ετια .. έχουμε κανένα καλό συνεργείο Θεσσαλονίκη που να δέχεται να του πάω εγώ τ ανταλλακτικά;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#877112 Προς άμεσα ενδιαφερόμενους

Hello BARHonda,

since 31st of August 2024 the support for infotainments R-LINK 1 and R-LINK 2 was ended. So actually there is not possible to purchase any new contract in the R-LINK Store. It is Renault Group's decision. So when your contracts for TomTom Trafic and Map Update service will end, the services will not be available (Navigation will work, but no more map udaptes will be availabe. On-line services for traffic etc. will not be available).

I see, your Megane supports smartphone replication for using services Android Auto by Google or Car Play by Apple. This function will stay available forever, so if you have any smartphone with suppoer of Android Auto or CarPlay and you will connect it to your vehicle by cable, you can share for ex. navigation app from your smartphone to your vehicle by Android Auto or carPlay.
Άβαταρ μέλους
By glf
#877114 Επειδή τα αυτοκίνητα με R-Link έχουν 3G telematics, σε όποια χώρα κλείνει το 3G, αναπόφευκτα σταματάει και η επικοινωνία των αυτοκινήτων με το cloud της Renault.
Καλά, για τους χάρτες του TomTom κλάΪν. Αλλά δε σου παίζει και το myRenault app. Στα ηλεκτρικά το χρειάζεται κανείς για να βλέπει τη μπαταρία όσο φορτίζει.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#877116 αυτό το app σε μένα ποτέ δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε. Maintenance history δεν μου έδειξε ποτέ

Τεσπά, μικρό το κακό, αφού έχουμε Apple CarPlay.
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#879769 Καλησπερα και στους γαλλους!

Λοιπον, μετα απο ενα ακυρο που εφαγα για το yaris μιας και πλεον βγαινει μονο σε hybrid, πηγα να δω το clio diesel και περιμενω να με παρουν για να μου πουν τιμες γιατι λεει δε τις εχουν ακομη.

Το ερωτημα ειναι, μπαινουμε αφοβα clio?? Αυτο που μ'ενδιαφερει πανω απ'ολα ειναι η αξιοπιστια. Ειναι κατι που πρεπει να λαβω υποψιν ιδιαιτερα?
Η λογικη μου ειναι πως ειναι φουλ περπατημενο μοντελο, το μοτερακι εχει μπει σε ουκ ολιγα μοντελα αρα ειναι σχετικα safe επιλογη.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#879774 Όπως τα είπες.
Μπαίνεις άφοβα.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#879797 Μπαίνεις όχι απλά άφοβα αλλά με κλειστά μάτια όσον αφορά αξιοπιστία ..και είναι και όμορφο !!
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#879832 Να πω την αληθεια τα φαναρια στο προηγουμενο μοντελο μου αρεσαν λιγο περισσοτερο.
Εχουν μια προσφορα με μειωση του ΦΠΑ στο 50% αλλα ακομη περιμενω να μου δωσουν τιμες για τις 2 διαθεσιμες εκδοσεις.

Η πρωτη μου επιλογη ηταν το Yaris με τον απλο κινητηρα βενζινης, αλλα πλεον βγαινει μονο hybrid επομενως και μονο αυτοματο αρα 25Κ+ :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#879850 Πόσο βγαίνει το Clio; Από εξοπλισμό πώς είναι σε σχέση με το Yaris; Πού θα κινείσαι, πόλη ή εκτός;
Άβαταρ μέλους
By elvet
#879864 Για τον κινητήρα όλοι τα καλύτερα λένε, τον παινεύει ακόμα και το συνεργείο που πάω το Alfa Romeo :lol:
Είχα πάει να το δω τον Σεπτέμβριο στην αντιπροσωπεία στο Φιξ. Τότε είχε πρωτοέρθει και έτρεχε η ίδια προσφορά με απαλλαγή 50% του ΦΠΑ. Δεν είχαν ούτε φυλλάδιο να μου δώσουν ούτε έντυπη προσφορά, αλλά θυμάμαι περίπου 24500 για το τρίτο επίπεδο εξοπλισμού και 23300 για το δεύτερο, και ότι το diesel δεν το έφεραν με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού. Αυτό που είχε στην έκθεση (βενζίνης) είχε πολύ χάλια πλαστικά στην καμπίνα, στο μάτι χειρότερα από τα dacia που ήταν δίπλα. Νομίζω επίσης ότι δεν έρχεται με 6αρι κιβώτιο το diesel