Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
alexandros.K έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι? Δεν τους ξερουμε :shifty:

Ωρε ειναι 1800κιλα που γραφει ή ειναι λαθος? :s_omg

Ο ένας είναι ο δικός μας ο REALZEUS
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Giuseppe Busso έγραψε:
alexandros.K έγραψε:Ποιοι ειναι αυτοι? Δεν τους ξερουμε :shifty:

Ωρε ειναι 1800κιλα που γραφει ή ειναι λαθος? :s_omg

Ο ένας είναι ο δικός μας ο REALZEUS

Σωπα?!!? :lol:
Το ξερω γι αυτο το ειπα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Διακο αναβαθμιστηκες; :hmmm:

Σε ποιο θέμα Τζιάκομ; Σε εκδηλώσεις των 4Τ, Drive, 7 Roads, Speed Sector κλπ πηγαίνω πολλά χρόνια τώρα. Όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι φορουμίτες. Κάποτε κομβόι πηγαίναμε στις Σέρρες για κάτι τέτοια. :iconcool:

Το βάρος της Μ2 δεν το νιώθεις πουθενά πάντως.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#843057 Οι διαφορές από χώρα ή ήπειρο σε ήπειρο δεν είναι μόνο θέμα εξοπλισμού. Ή για την ακρίβεια δεν είναι θέμα εξοπλισμού που μπορείς να επιλέξεις από κάποιον κατάλογο. Δηλαδή δε μιλάμε για φυμέ τζάμια που στην Ελλάδα είναι στάνταρ αλλά αλλού όχι και μπορείς να επιλέξεις σαν έξτρα. Βασικά είναι επιλογές που είναι κανονισμένες από την εταιρεία ή τον τοπικό αντιπρόσωπο και ο αγοραστής δεν έχει άποψη ούτε δικαίωμα επιλογής.
Μπορεί πχ σε κρύες χώρες να υπάρχει προστασία του αμαξώματος από το αλάτι με επιστρώσεις πίσσας. Σε θερμές χώρες επιπλέον ψυγειάκι λαδιού. Σε χώρες με κακούς δρόμους διαφορετικά ελατήρια με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κοκ. Αλλά αυτό δεν κάνει καλύτερο το μοντέλο για τη Γερμανία από το μοντέλο για το Μαρόκο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:Μπορεί πχ σε κρύες χώρες να υπάρχει προστασία του αμαξώματος από το αλάτι με επιστρώσεις πίσσας. Σε θερμές χώρες επιπλέον ψυγειάκι λαδιού. Σε χώρες με κακούς δρόμους διαφορετικά ελατήρια με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κοκ.

Αυτά έχουν εκλείψει εδώ και χρόνια, ειδικά εντός Ε.Ε. Τώρα για κάτι Αφρικές ή Σιβηρίες, ναι εκεί παίζουν κάτι τέτοια.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#843195 Εικόνα

Κουκλάρα αλλά τεράστια ,δεν έχω χώρο στο νησί για αμάξι σαν αυτό . Είναι overkill
Άβαταρ μέλους
By otso
#843197 Γιατρε δεν εισαι πια ιταλια; ποτε γυρισες ;
Άβαταρ μέλους
By pik.
otso έγραψε:Γιατρε δεν εισαι πια ιταλια; ποτε γυρισες ;

Πριν λίγους μηνες :lol:

Εντάξει δίπλα είναι πετάγομαι κάθε μήνα σχεδόν ,αλλά μένω μόνιμα στο νησί στο οποίο ,ΔΕΝ χωράνε αυτά τα αυτοκίνητα . Είναι σαν να εισαι 2,05μετρα και να μπαίνεις σε σπιτι Χομπιτ

Για οποιοδήποτε αυτοκίνητο από τη στιγμή που μένεις σε νησί πρέπει να πατήσεις ηπειρωτική Ελλάδα για να το ευχαριστηθείς λίγο
Άβαταρ μέλους
By AlexJ.
#843615 Μετά από καιρό πήρα το e92. Δυστυχώς παρατήρησα ότι έχει αρχίσει να πέφτει ο ουρανός (ακόμα δεν μου ήρθε σφοντυλι)
Έχει αντιμετωπίσει άλλος συναγωνιστής παρόμοιο πρόβλημα?
Άβαταρ μέλους
By otso
pik. έγραψε:

Εντάξει δίπλα είναι πετάγομαι κάθε μήνα σχεδόν ,αλλά μένω μόνιμα στο νησί στο οποίο ,ΔΕΝ χωράνε αυτά τα αυτοκίνητα . Είναι σαν να εισαι 2,05μετρα και να μπαίνεις σε σπιτι Χομπιτ

Για οποιοδήποτε αυτοκίνητο από τη στιγμή που μένεις σε νησί πρέπει να πατήσεις ηπειρωτική Ελλάδα για να το ευχαριστηθείς λίγο

και δεν εκανες κανα ωραιο τοπικο να το συζητησουμε οπως ο Πετρος .
εκτος αν εισαι single οποτε δεν υπαρχουν και προβληματα να συζητησεις .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
AlexJ. έγραψε:Μετά από καιρό πήρα το e92. Δυστυχώς παρατήρησα ότι έχει αρχίσει να πέφτει ο ουρανός (ακόμα δεν μου ήρθε σφοντυλι)

Όχι, αν κι εγώ έχω την Ε81.
Περίεργο θα έλεγα. Αν είναι στην αρχή, μπεις να το σώσεις με βενζινόκολλα που θα την βαζεις με σύριγγα.
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#843655 Δεν σώζεται, γιατί λιώνει η επένδυση σφουγγάρι που έχει ανάμεσα στο ύφασμα και το χαρτόνι.
Ταπετσέρη θέλει για αλλαγή υφάσματος.
Άβαταρ μέλους
By pik.
otso έγραψε:
pik. έγραψε:

και δεν εκανες κανα ωραιο τοπικο να το συζητησουμε οπως ο Πετρος .
εκτος αν εισαι single οποτε δεν υπαρχουν και προβληματα να συζητησεις .

δεν ξερω για ποιο τοπικο μιλας,αλλά ειμαι single αρα δεν υφισταται θεμα. :lol:
θα χαρω ομως να μου παραθεσεις το λινκ.

AlexJ. έγραψε:Μετά από καιρό πήρα το e92. Δυστυχώς παρατήρησα ότι έχει αρχίσει να πέφτει ο ουρανός (ακόμα δεν μου ήρθε σφοντυλι)

σε Ε9ο που πηγα για detailing μου ειπαν οτι τον ουρανο δεν τον κανουν γιατι θα πεσει αργα η γρηγορα.
αυτο το αυτοκινητο ειναι 18 ετων ,με ηλιοροφη ομως,ενδεχεται αυτα να κρατανε λιγο καλυτερα

Μαλλον ομως η μονη λυση ειναι ταπετσιερης. :s_no