Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Αν δεν έχει εμφανής διαρροή δες μήπως περνάει στα λάδια.

:help: :help: :help:

dimik έγραψε:Κλασική περίπτωση βλάβης.

H εταιρεία... :s_shout :s_shout :s_mad :s_mad
Άβαταρ μέλους
By edmond
dimik έγραψε:Αν δεν έχει εμφανής διαρροή δες μήπως περνάει στα λάδια.
Κλασική περίπτωση φλάτζας.

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#831724 Άλλαξα προληπτικά ψυγείο πριν κανένα χρόνο γιατί είχε μια μικρή διαρροή. 6 μήνες μετά μου έβγαλε το παραπάνω. Μου το ξαναάλλαξαν εντός της εγγύησης του ανταλλακτικού και μου είπαν ότι μάλλον ήταν αστοχία, αν και ψυλλιάζομαι ότι κάποια μλκ έκανε το συνεργείο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#831725 Αυτά φοβάμαι κι εγώ... :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#831726 Υπ όψη βέβαια ότι εγώ δεν το άλλαξα στην αντιπροσωπεία. Ο Σπανός που είναι κοντά μου μου είπε ότι του είχε φύγει ο αρμόδιος τεχνικός και έπρεπε να τρέχω στη Νέα Σμύρνη, οπότε προτίμησα το συνεργείο της γειτονιάς μου που είναι και πιο φτηνό.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#831737 Μάρκο έλεγξες την στάθμη ή όχι;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#831756 markvag δεν γνωρίζω τι μοντέλο έχεις, στης μητέρας μου πάντως την Ε46 του 2004, έχει αλλαχτεί ψυγείο μία φορά, ίσως και κάποιες σωληνώσεις, την τελευταία φορά που μας το έβγαλε πέρσι το καλοκαίρι συμπλήρωσα. Μετά από κάνα μήνα το ξαναέβγαλε και είχα πει στην μητέρα μου να το πάει σε συνεργείο να το κοιτάξουν διότι στάνταρ υπάρχει απώλεια (κοιτούσα τα λάδια από το στικ εν τω μεταξύ και το χρώμα φαινόταν οκ όπως και η στάθμη). Ε και μια Κυριακή που ξεκινάει να πάει η μάνα κάπου προς Αθήνα κέντρο, της κάνει ένα τσαφ και γεμίζει καπνούς, ευτυχώς της έκοψε και το πάρκαρε αμέσως στην άκρη του δρόμου και το έσβησε

απεδείχθη ότι κάποιος σωλήνας κάπου τριβόταν και είχε αρχίσει με πολύ μικρή διαρροή η οποία όμως έπεφτε μέσα στην ποδιά σε κάτι το οποίο φαινόταν σαν απορροφητικό υλικό και όχι στο έδαφος. Εν τέλει ο σωλήνας κόπηκε

Αλλά ναι, θα πρότεινα να πας σε συνεργείο να το κοιτάξουν, πολλά μπορεί να φταίνε, το σίγουρο ότι μάλλον υπάρχει απώλεια. Καπάκι ψυγείου άνοιξες? Συμπλήρωσες? Εάν ναι, πόσο?
Άβαταρ μέλους
By markvag
Χρήστος Λάππας έγραψε:Υπ όψη βέβαια ότι εγώ δεν το άλλαξα στην αντιπροσωπεία.

Καλά, προφανώς κι εγώ δεν θα το πάω αντιπροσωπεία, δεν υπάρχει λόγος...

drdino έγραψε:Μάρκο έλεγξες την στάθμη ή όχι;

Όχι ακόμα, γιατί δεν ήταν παρκαρισμένο σε ευθεία. θα το δω πριν φύγω από τη δουλειά.

BARHonda έγραψε: Καπάκι ψυγείου άνοιξες? Συμπλήρωσες? Εάν ναι, πόσο?

Όχι, ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
markvag έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Υπ όψη βέβαια ότι εγώ δεν το άλλαξα στην αντιπροσωπεία.

Καλά, προφανώς κι εγώ δεν θα το πάω αντιπροσωπεία, δεν υπάρχει λόγος...

drdino έγραψε:Μάρκο έλεγξες την στάθμη ή όχι;

Όχι ακόμα, γιατί δεν ήταν παρκαρισμένο σε ευθεία. θα το δω πριν φύγω από τη δουλειά.

BARHonda έγραψε: Καπάκι ψυγείου άνοιξες? Συμπλήρωσες? Εάν ναι, πόσο?

Όχι, ποτέ.

Δεν το έχεις ελέγξει ακόμα;Σε γκρεμό το έχεις παρκάρει και δεν θα δεις την στάθμη;Μπορεί να είναι άδειο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#831766 Αν δεν βγάλει καπνούς είναι εντάξει, μετά θα φταίει η BMW :lol:

Εν τω μεταξύ το ψυκτικό έχει απλά ένα φλοτέρ με μια βέργα δεν επηρεάζεται τόσο από την κλίση, για να ανάψει λαμπάκι σημαίνει ότι σίγουρα έχει χάσει και η στάθμη είναι κοντά στο minimum.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#831769 Ε ναι, είπαμε, δεν είναι Toyota αλλά τα βασικά τα ελέγχουμε ρε σεις
Άβαταρ μέλους
By g8777
#831771 Και αυτός ο άνθρωπος έχει το θράσος να λοιδωρει το Πολο 9n.

:shifty:

Ασίμωφ βάλε +1 και η ΕΔΕ θα είναι σαν να μην έγινε ποτέ. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#831772 Αυτο λες εσυ? Εδω νομιζει οτι τα αμαξια χαλανε απο το τρεξιμο και παει με 90 ΜΑΧ στην Εθνικη Οδο :shifty:

Επρεπε να φτασει σε σημειο να παρει το μοτερ στο χερι για να μαθει να ελεγχει τη σταθμη των λαδοξιδων του αμαξιου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:Δεν το έχεις ελέγξει ακόμα;Σε γκρεμό το έχεις παρκάρει και δεν θα δεις την στάθμη;Μπορεί να είναι άδειο.

Ρε παιδιά, το πρωί μου το έβγαλε, βιαζόμουν να πάω δουλειά, ήρθα (15 λεπτά απόσταση), το πάρκαρα και δεν το είδα ακόμα. Θα το δω πριν φύγω. Δεν έχω κουνήσει το αμάξι στο μεταξύ!

Μην βαράτε! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#831782 Πρώτη φορά στο Σέλι δεν άναψε?
Έπρεπε εκείνη την στιγμή να το ελέγξεις και να συμπληρώσεις.