Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By corsair
#80005 Καλοριζικο, ελπιζω να ηρεμησει η μέση σου τωρα που εδιωξες το Honda.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#81042 Ας γράψω και τα θετικά. Είναι οικονομικό diesel .
Μετά από ένα σύντομο ταξιδάκι στη Σόφια 444x2 χλμ και μερικές πιεστικές προσπεράσεις με το πόδι στο πάτωμα η κατανάλωση ήταν στα 5 λίτρα με μέση ταχύτητα στο πήγαινε 90km/h και στο γύρνα 80km/h ( οι δρόμοι τους είναι χάλια , θες οποσδήποτε κάτι γαλλικό).
Δεν καίει λάδι , είμαι στα 10.000 χλμ μετά την πρώτη αλλαγή και δεν έχει ανάψει λαμπάκι συμπληρώματος (wow) με 5W30 C2 παρότι δεν το λυπάμαι και δεν το χαϊδευω. Οι αλλαγές γίνονται fix κάθε 15.000 χλμ εκτός κι αν ο κομπιούτορας καταλάβει οτι το ξέσκισες και δώσει εντολή να ανάψει η λυχνία νωρίτερα.
So far 24.000 χλμ με 1 αλλαγή στις 14.000 , ήτοι τα εργοστασικά 0W30 C2 κάθησαν μεχρι τις 14.000 . Με τα 0W30 ο κινητήρ δούλευε πιο απαλά στο ρελαντί το χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε: οι δρόμοι τους είναι χάλια

Δεν θα το έλεγα. Ποιά διαδρομή ακολούθησες;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
REALZEUS έγραψε:
mousatos έγραψε: οι δρόμοι τους είναι χάλια

Δεν θα το έλεγα. Ποιά διαδρομή ακολούθησες;

Σεπτέμβρης 13. Μολις ειχαν ανοίξει τα σύνορα Νυμφαια-Μακαζα. Μέχρι και 20 χλμ. Μετα τα Βουλγ. συνορα όλα καλα. Μετα... το χάος!! Τραγική ποιότητα ασφάλτου, κρατηρες, γρασίδι φυτρωμενο ανάμεσα στην ασφαλτο μέχρι και 10 χλμ. πριν το Καρτζαλι. Μετά βελτιωνοταν. Αρχες του 14 παρεδωσαν νεο εξαιρετικο δρομο. Ιδια κακή ποιοτητα συναντάς κι αν πας Φιλιππουπολη απο Καρτζαλι μεσω Ασενοβγκραντ!
Παντως προς Μπανσκο καλός είναι ο δρόμος. Πιο μέσα δεν ξερω. Ελπιζω να παω κάποια μερα Σόφια οδικως!!

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
REALZEUS έγραψε:Δεν θα το έλεγα. Ποιά διαδρομή ακολούθησες;

Αλεξ/πολη , Svilengrad , Plovdiv, Sofia.
Ειδικά ο αυτοκινητόδρομος Plovdiv-Sofia τραγικός( ιδίως στο πήγαινε). Η δεξιά λωρίδα είναι διαλυμένη από τα φορτηγά, όλο κυματισμούς. Πρέπει να πιάσεις αριστερή , που κι αυτή είναι μισοδιαλυμένη , και όποτε σε πλησιάζει κάποιος να κάνεις δεξιά.
Τον είχα "περπατήσει" όταν παραδόθηκε πριν 20 χρόνια και όπως φαίνεται έχει συντηρηθεί ελάχιστα από τότε.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
rx8_drifter έγραψε:Tετρακοσαρίσαμε :adminpower: :s_smile

Τέλειωσε το στρώσιμο. :iconcool:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Jimvar
#84989 Οδήγησα πρόσφατα ένα Toyota Yaris (2004 μοντέλο - 1300 κυβικά νομίζω) και το αμάξι από τα 50-60 χλμ και πάνω είχε ένα πολύ ενοχλητικό βουητό. Στην αρχή μάλιστα νόμιζα ότι ήταν οι στροφές του κινητήρα και κατέληξα να πηγαίνω με 5η και 60 χλμ :-). Προφανώς δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, ούτε μου φαίνεται να προέρχεται από αεροδυναμικές αντιστάσεις. Στα αυτιά μου φαντάζει σαν ηχος από βανάκι πετρέλαιο που επιταχύνει ενώ επίσης νομίζω ότι προέρχεται από πίσω. Κανένας με Yaris;
Άβαταρ μέλους
By Jimvar
rocsta έγραψε:Ρουλεμάν τροχού;

Χμμμ δε νομίζω, θυμάμαι είχα στο δικό μου κάποτε θέμα με το ρουλεμάν και σε καμία περίπτωση δεν ακουγόταν έτσι. Πέρα απ΄αυτό, η κοπέλα που το έχει 4 χρόνια τώρα μου είπε ότι έτσι ακουγόταν απ΄ την αρχή και δεν του δίνει σημασία πλέον. Πάντως στ΄αυτιά μου φαντάζει εντελώς ανυπόφορος
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#85191 Λόγω κοπέλας , κι εγώ συμφωνώ με rocsta, υποψία για πίσω άξονα συγκεκριμένα.
Ευθυγράμμιση επίσης είναι καλό να κοιταχτεί.

Το συγκεκριμένο Yaris, δεν είχε τπτα φοβερό σε ηχομόνωση οπότε αν έχεις συνηθίσει απο 520 και πάνω
το πολιτισμικό σοκ το'χεις στο τσεπάκι.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#85344 Τέλος εποχής

το Toyota Auris θα εξοπλίζεται με ένα νέο 4κύλινδρο turbo σύνολο βενζίνης 1,2 λίτρων, το οποίο έχει ισχύ 116 ίππων και ροπή 185 Nm

http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/To-Auris-egine-turbo_123908.asp

Εικόνα