Nikos! έγραψε:j.marr έγραψε:Nikos! έγραψε:Βγήκε και νέα Χ1...
Να την ξαναβάλουν μέσα.
Είναι πολύ καλύτερη από τη προηγούμενη πάντως.
Εκτός απο το λεβιέ μέσα, η DongFeng παίζει να φτιάχνει πιο ταιριαστές επιλογές.
Απο hardware όμως γιατί ? Έχασε την πίσω κίνηση, το μάλλον καλό ζύγισμα
ενώ παρά το μήκος, σε πλάτος, ύψος κλπα είναι μεγαλύτερη , ίσως
και πραγματικά βαρύτερη.
Κινητήρες και κιβώτια, τα θεωρώ απαραίτητα για να πει κάποιος
οτι παίζει στην κατηγορία αυτή.
.
dimik έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Σε diesel, αυτόματο, παρακαλώ.
Αν γίνεται και τρικύλινδρο για το cult του πράγματος.
Ιδανικός κάτοχος![]()
Με σκι-παραπέντε και λοιπό εξοπλισμό που κουβαλάς θα ήταν ότι πρέπει....ψήσου για ανταλλαγή
Eγώ θα πρότεινα στο ΧΛ να βάλει το κάτωθι στο Ιδανικό Garage του. Αφού μπαίνει και 'Ring, τέλειο

Κάτι Χ1 και Χ3 τα έχει για πρωϊνό
Η 7άρα πάλι στα μάτια μου είναι έκτρωμα.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Σε diesel, αυτόματο, παρακαλώ.
+1
Αν και η Β μου αρέσει αισθητικά περισσότερο (και btw, για τη χρήση που προορίζονται σαφώς και τα προτιμώ από οποιοδήποτε sedanοειδές παραπλήσιου κόστους κυκλοφορεί).
Anonymous Founder έγραψε:Δεν βλέπω σήμα με προπέλα, δεν θα είναι τόσο καλό λοιπόν!
BMW 120i (E81) - Ducati Multistrada 1000DS
όχι hyundai i30 - Suzuki Vstrom
κολοκυθόπιτα
NickTG έγραψε:Εύκολα θα προτιμούσα αυτό αντί για την active:
Κάθε φορά που το πετυχαίνω στο δρόμο μου αρέσει περισσότερο από την προηγούμενη, ωραία και ξεχωριστή η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της citroen

dimik έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν βλέπω σήμα με προπέλα, δεν θα είναι τόσο καλό λοιπόν!BMW 120i (E81) - Ducati Multistrada 1000DS
όχι hyundai i30 - Suzuki Vstrom![]()
κολοκυθόπιτα
Συγκρίνεις τώρα πισωκίνητο σπορ hatchback, με προσθιοκίνητη πολυμορφική @@ριά...
Όσο για την άλλη σύγκριση, είπαμε στις μηχανές αγαπάμε από έρωτα! Δεν βλέπω τίποτε ερωτεύσιμο στο sport tourer.
dimik έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν βλέπω σήμα με προπέλα, δεν θα είναι τόσο καλό λοιπόν!BMW 120i (E81) - Ducati Multistrada 1000DS
όχι hyundai i30 - Suzuki Vstrom![]()
i30 & Vstrom, μια χαρα επιλογες για να πεθανεις απο ανια.......
Ενω με BMW-Ducati, ζεις ρε φιλε !! Καθε μερα με την ερωτηση, θα βγαλει πολλαπλασιαστες το αμαξι, θα μεινει απο καρβουνακια η μοτο ;;
Fiat Panda 7,6l/100km

Χτυπάω ξύλο βέβαια, αλλά πολλαπλασιαστές δεν ξαναέβγαλε μετά από τότε. Έγινε και μια προληπτική ανάκληση επιπλέον, αλλά φαίνεται πως το πρόβλημα έχει λυθεί πια. (ξαναχτυπάω ξύλο
)Η μίζα τώρα, μην τρελαθούμε κιόλας, 11 χρονών μηχανάκι είναι πια, κάποια στιγμή θα χρειαζόταν ένα service. Προφανώς βέβαια δεν συγκρίνεται με την αξιοπιστία ενός στρώματος, αυτά κάτι τέτοια θα τα βγάλουν και σπάνια και μετά από πολύ περισσότερα χιλιόμετρα.
Δεν έχουν καμία σχέση πάντως τα σημερινά Ducati με τις παλιές καταστάσεις, σαφώς πιο αξιόπιστα μηχανάκια και καθόλου τυχαία δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν ταξίδια με τις διάφορες Multi.
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα