Αντε να τελειώσει, να συνεχίσεις να χαίρεσαι την αμαξάρα σου!
Αντε να τελειώσει, να συνεχίσεις να χαίρεσαι την αμαξάρα σου!
red_monster έγραψε:g8777 έγραψε:Εννοείται ότι δεν είναι χάρη οι άτοκες![]()
Ντίμη πόσο καιρό στα λέω να ανοίξουμε Καρεντα;;;![]()
Thanasisr ήταν η καλύτερη λύση,μια χαρά.
Ναι είναι λογικός ο άτοκος δανεισμός![]()
thanasisr16 έγραψε:Καταλαβαίνουν και αυτοί τις καταστάσεις της εποχής και για αυτό και οι δόσεις.
Δεν είναι εύκολο στις μέρες μας να βγάλεις 5.000€ και να τους τα δώσεις.
Και αυτοί να πουλήσουν θέλουν και εγώ να φτιάξω το αμάξι μου και να το κυκλοφορώ και όχι να το έχω σκεπασμένο στο σπίτι και να πληρώνω κάθε μήνα τη δόση για το δάνειο.
red_monster έγραψε:
Όταν ρώταγες για τα φορτία της πλάκας ήμουν οκ, τώρα είμαι μικρός![]()
red_monster έγραψε:Καλή φάση η κλοπή, ακόμα πιο καλή να το διαφημίζεις

g8777 έγραψε:red_monster έγραψε:g8777 έγραψε:Εννοείται ότι δεν είναι χάρη οι άτοκες![]()
ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ
g8777 έγραψε:red_monster έγραψε:g8777 έγραψε:Εννοείται ότι δεν είναι χάρη οι άτοκες![]()
ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ

red_monster έγραψε:Αν το συνεργείο είναι δικό σου δεν είναι, αν είναι υπάλληλος πως αλλιώς το λες?
red_monster έγραψε:Άσε που αν έδινες τις μπαταρίες προς 3e/τεμάχιο σε έκλεβε στεγνά το γυφτόπουλο![]()
![]()

dimviii έγραψε:red_monster έγραψε:Αν το συνεργείο είναι δικό σου δεν είναι, αν είναι υπάλληλος πως αλλιώς το λες?
ποιος σου ειπε οτι ολα αυτα δεν ειναι με την συμφωνη γνωμη του αφεντικου/προισταμενου?
Ποιος σου ειπε οτι δεν παιρνει μεριδιο και ο προισταμενος/εργοδοτης?
πηγαινε ριξε κανα μπετο γιατι δεν εχεις ιδεα γιατι γραφεις.red_monster έγραψε:Άσε που αν έδινες τις μπαταρίες προς 3e/τεμάχιο σε έκλεβε στεγνά το γυφτόπουλο![]()
![]()
ενα παραδειγμα σου εγραψα αστροπελεκα μπας και νιωσεις,αλλα εσυ κολλησες στο ποσο κανει η μπαταρια σημερα οταν εγω μιλαω για το 1992.Τοτε ηταν με δραχμες,δεν εχω ιδεα τωρα ποσο τις αγοραζουν.Παντως η τιμη πηγαινε αναλογα με το μεγεθος της μπαταριας.

red_monster έγραψε:
Έπαιρνα μερτικό και ο προϊστάμενος και ο εργοδότης αλλά εσύ στα 22 πήρες το renault που είχε αντίστοιχη τιμή με το bmw...![]()
Σαν κάτι να μην μας λες καλά![]()
![]()
![]()
red_monster έγραψε:Από την εποχή του παππού μου, η τιμή πάει με το βάρος όχι με τον όγκο
) και σου έδιναν 12 άτοκες χωρίς προκαταβολή!
Νίκο, έχασε 1.5δ-2δ στον γύρο που βγήκε ο Λεκλέρκ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]