Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By sargus
#578024 Καλή εξέλιξη Θανάση!
Αντε να τελειώσει, να συνεχίσεις να χαίρεσαι την αμαξάρα σου!
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#578025 Καταλαβαίνουν και αυτοί τις καταστάσεις της εποχής και για αυτό και οι δόσεις.
Δεν είναι εύκολο στις μέρες μας να βγάλεις 5.000€ και να τους τα δώσεις.
Και αυτοί να πουλήσουν θέλουν και εγώ να φτιάξω το αμάξι μου και να το κυκλοφορώ και όχι να το έχω σκεπασμένο στο σπίτι και να πληρώνω κάθε μήνα τη δόση για το δάνειο. :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
red_monster έγραψε:
g8777 έγραψε:Εννοείται ότι δεν είναι χάρη οι άτοκες :dizzy:

Ντίμη πόσο καιρό στα λέω να ανοίξουμε Καρεντα;;; :roll:
Thanasisr ήταν η καλύτερη λύση,μια χαρά.

Ναι είναι λογικός ο άτοκος δανεισμός :vava: :vava:

ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ :help:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
thanasisr16 έγραψε:Καταλαβαίνουν και αυτοί τις καταστάσεις της εποχής και για αυτό και οι δόσεις.
Δεν είναι εύκολο στις μέρες μας να βγάλεις 5.000€ και να τους τα δώσεις.
Και αυτοί να πουλήσουν θέλουν και εγώ να φτιάξω το αμάξι μου και να το κυκλοφορώ και όχι να το έχω σκεπασμένο στο σπίτι και να πληρώνω κάθε μήνα τη δόση για το δάνειο. :)

Επειδή έχω βρεθεί πολλάκις στη θέση σου, ίσως όχι για τέτοια ποσά, αλλά για 3χίλιαρα και 2χίλιαρα και μάλιστα χωρίς δική μου υπαιτιότητα, αντιλαμβάνομαι ότι το βλέπεις ως "χάρη" το γεγονός των δόσεων και των όποιων εκπτώσεων. Γενικά είναι και δεν είναι χάρη. Πχ οι 8 άτοκες δε μου λένε και πολλά. Γιατί όχι 12 ας πούμε? Η Καρέντα πάντα 12 μου έκανε.

Όπως και να χει πάρε μια βαθιά ανάσα και πάνε φτιάχτο. Το σημαντικότερο είναι ότι θα διατηρήσεις την εργοστασιακή εγγύηση στο σύνολο του υπολοίπου της διάρκειάς της. Αυτό πληρώνεις τώρα στην ουσία.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
red_monster έγραψε:
Όταν ρώταγες για τα φορτία της πλάκας ήμουν οκ, τώρα είμαι μικρός :lol: :lol:

φανταζεσαι εκει που σε ρωταγα για τις πλακες,να επεμενα σε κατι που ειμαι ασχετος ,ενω εσυ το εχεις σπουδασει/δουλεψει?
Γιατι εσυ αυτο κανεις.

red_monster έγραψε:Καλή φάση η κλοπή, ακόμα πιο καλή να το διαφημίζεις :vava:

που την ειδες την κλοπη βρε αητοπουλο?
εαν εσυ ερθεις και παρατησεις ενα μοτερ στο συνεργειο,και το πουλησω εγω ειτε για σιδερα ειτε για ανταλλακτικα ειμαι κλεφτης?
οταν ερχεται αυτος που συλλεγει παλιες μπαταριες και του δινω 20 μπαταριες που αλλαξα,προς 3 ευρω τη μια ειμαι κλεφτης?
οταν ερχετε ο παλιατζης και αγοραζει το αλουμινιο με το κιλο απο το καπακι που φλαταζαρησες και μου δινει το αναλογο ποσο ειμαι κλεφτης?
Αυτα που σου γραφω συμβαινουν σε ΟΛΑ τα συνεργεια ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#578029 Αν το συνεργείο είναι δικό σου δεν είναι, αν είναι υπάλληλος πως αλλιώς το λες?

Άσε που αν έδινες τις μπαταρίες προς 3e/τεμάχιο σε έκλεβε στεγνά το γυφτόπουλο :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 25 Απρ 2019, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:
red_monster έγραψε:

10 τετοιους να εχουμε καθε μηνα,σε 5 μηνες με TT RS θα σε εχω φτιαξει.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
g8777 έγραψε:
red_monster έγραψε:

Στο 1,2-1,4% το χαρτόσημο για δανεισμό . Πάρε κόσμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#578035 Ων τόπειξ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
red_monster έγραψε:Αν το συνεργείο είναι δικό σου δεν είναι, αν είναι υπάλληλος πως αλλιώς το λες?

ποιος σου ειπε οτι ολα αυτα δεν ειναι με την συμφωνη γνωμη του αφεντικου/προισταμενου?
Ποιος σου ειπε οτι δεν παιρνει μεριδιο και ο προισταμενος/εργοδοτης?
πηγαινε ριξε κανα μπετο γιατι δεν εχεις ιδεα γιατι γραφεις.

red_monster έγραψε:Άσε που αν έδινες τις μπαταρίες προς 3e/τεμάχιο σε έκλεβε στεγνά το γυφτόπουλο :lol: :lol: :lol:

ενα παραδειγμα σου εγραψα αστροπελεκα μπας και νιωσεις,αλλα εσυ κολλησες στο ποσο κανει η μπαταρια σημερα οταν εγω μιλαω για το 1992.Τοτε ηταν με δραχμες,δεν εχω ιδεα τωρα ποσο τις αγοραζουν.Παντως η τιμη πηγαινε αναλογα με το μεγεθος της μπαταριας.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimviii έγραψε:
red_monster έγραψε:Αν το συνεργείο είναι δικό σου δεν είναι, αν είναι υπάλληλος πως αλλιώς το λες?

ποιος σου ειπε οτι ολα αυτα δεν ειναι με την συμφωνη γνωμη του αφεντικου/προισταμενου?
Ποιος σου ειπε οτι δεν παιρνει μεριδιο και ο προισταμενος/εργοδοτης?
πηγαινε ριξε κανα μπετο γιατι δεν εχεις ιδεα γιατι γραφεις.

red_monster έγραψε:Άσε που αν έδινες τις μπαταρίες προς 3e/τεμάχιο σε έκλεβε στεγνά το γυφτόπουλο :lol: :lol: :lol:

ενα παραδειγμα σου εγραψα αστροπελεκα μπας και νιωσεις,αλλα εσυ κολλησες στο ποσο κανει η μπαταρια σημερα οταν εγω μιλαω για το 1992.Τοτε ηταν με δραχμες,δεν εχω ιδεα τωρα ποσο τις αγοραζουν.Παντως η τιμη πηγαινε αναλογα με το μεγεθος της μπαταριας.

Έπαιρνα μερτικό και ο προϊστάμενος και ο εργοδότης αλλά εσύ στα 22 πήρες το renault που είχε αντίστοιχη τιμή με το bmw... :shifty:
Με δεδομένο ότι σαν υπάλληλος ήσουν ο τελευταίος τροχός της αμάξης (να έπαιρνες το 50% στην καλύτερη) και με δεδομένη την αναλογία τιμών του Σκραπ
http://www.agorametallon.gr/?gclid=CjwK ... 8YQAvD_BwE
Λογικά πρέπει να κάνατε καθαίρεση σε κανένα υποσταθμό της ΔΕΗ ή κανένα παλιό θερμικό εργοστάσιο σε μεγάλη βιομηχανία αν μήνα για να βγει το μαρούλι... :shifty:
Σαν κάτι να μην μας λες καλά :shifty: :shifty: :shifty:

Από την εποχή του παππού μου, η τιμή πάει με το βάρος όχι με τον όγκο :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
red_monster έγραψε:

Έπαιρνα μερτικό και ο προϊστάμενος και ο εργοδότης αλλά εσύ στα 22 πήρες το renault που είχε αντίστοιχη τιμή με το bmw... :shifty:
Σαν κάτι να μην μας λες καλά :shifty: :shifty: :shifty:

μια χαρα στα λεω.

red_monster έγραψε:Από την εποχή του παππού μου, η τιμή πάει με το βάρος όχι με τον όγκο :svivhaha:

δεν ζυγιζουν τις μπαταριες αυτοι που τις μαζευουν ματακια μου.Αναλογα με το μεγεθος αρα και το βαρος θα σου δωσουν την αντιστοιχη τιμη.
Αλλη τιμη θα σου δωσουν για μια 40αρα απο μικρα,αλλη τιμη για μια 70αρα απο μερσεντε ταξι,και αλλη για μια απο φορτηγο.
Ζυγαρια δεν βγαζουν παντως.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#578045 Μάλλον πρέπει να ξανανοίξει το βυζοcabaloτοπικο...

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#578046 Ρε ρεντ μονστερ χάρη οι 8 άτοκες σε 2500 ευρώ ενώ έχεις δώσει ήδη άλλα τόσα μπροστά ca$h?

Εδώ κάποτε ένα λάπτοπ των 2k έπαιρνες από τα oneway (καλά τα λέω g8777 :lol: ) και σου έδιναν 12 άτοκες χωρίς προκαταβολή!

Καμία χάρη δεν είναι. Διευκόλυνση του πελάτη της είναι με κάποιον όρο (προκαταβολή). Γιατί 5100 είναι καλύτερα από 0 όπως είπε ο φίλος.

Όπως έγινε είναι η καλύτερη και πιο αναίμακτη λύση.

Προχώρα Θανάση και ποτέ ξανά σε κακοτοπιες.

Τα 1800αρια είναι σκυλιά πάντως. Κάτοχος ενός 1.8 tsi BZB που δεν μασάει τίποτα. :metalo: