Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
#578006 To νεο μοτερ πιθανον να θελει πολλα απο τα περιφεριακα του παλιου. Καλο ειναι να ρωτησει τι θα γινει το παλιο. Αν μπορει να το παρει καποιος θα το αγορασει για καποια μετατροπη, κατι θα βγαλει.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimviii έγραψε:
red_monster έγραψε:Μιλάμε για: 5k με νέο κινητήρα, συνέχιση της εγγύησης, και άτοκες δόσεις... :roll:
Τι μας νοιάζει αν βγάλουν και κανένα μεροκάματο παραπάνω ?

μιλαμε για κανα δυο μηνιατικα οχι για μεροκαματο.
οι ατοκες δοσεις δεν ειναι χαρη τις παιρνουν ολοι οι πελατες,η εγγυηση εφοσον αγοραζεις νεο μοτερ δεν ειναι χαρη,η εκπτωση γινεται σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις,ακομα και εκτος εγγυησης.

Οι άτοκες δόσεις είναι χάρη, αυτό έλειπε κιόλας :roll:
Η εγγύηση συμπεριλαμβάνει όλο το αυτοκίνητο, δεν ζορίστηκε μόνο ο κινητήρας.
Το ύψος της έκπτωσης είναι κατά περίπτωση, εδώ μιλάμε για 2.300 ευρά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#578008 Όπως λέει και ο Άγης παραπάνω, λογικά μπλοκ θα πάρει με βαλβίδες/πιστόνια/στρόφαλους κλπ οπότε τα άλλα θα προσαρμόσουν πάνω.

Νομίζω ότι ακόμα και να στο δώσει (που το αμφιβάλω) εάν δεν έχεις συνεργείο και γνώσεις ή γνωστό με συνεργείο και γνώσεις δε θα έχεις τι να το κάνεις.

Οπότε με αυτή τη λογική και μόνο πιστεύω θα το κρατήσουν και ίσως το στείλουν πίσω στη Seat.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:Όπως λέει και ο Άγης παραπάνω, λογικά μπλοκ θα πάρει με βαλβίδες/πιστόνια/στρόφαλους κλπ οπότε τα άλλα θα προσαρμόσουν πάνω.

το μοτερ δεν το ελυσαν ειπαμε,οποτε θα παρει καινουριο ολοκληρο κινητηρα με καπακια κομπλε.

Nikos! έγραψε: Οπότε με αυτή τη λογική και μόνο πιστεύω θα το κρατήσουν και ίσως το στείλουν πίσω στη Seat.

το μοτερ ειναι πληρωμενο απο τον Θαναση οταν αγορασε το αυτοκινητο.Στη σεατ τι να τον κανουν? εχει μεγαλυτερο κοστος απο νεο κινητηρα,να τον στειλεις και να τον επισκευασεις.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#578010 Στο κοστολόγιο που μου έχουν βγάλει δεν αναφέρει τίποτα για περιφερειακά,άρα θα μπουν τα ίδια πάνω στο νέο μοτέρ.
Το μπλοκ από την στιγμή που έχω φίλο με συνεργείο και από την στιγμή που θα το πληρώσω εγώ,εγώ και θα το πάρω,μην συζητάμε τα αυτονόητα.
Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν αυτοί με καρφωμένο κινητήρα όταν δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι πουλάνε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
red_monster έγραψε:
dimviii έγραψε:
red_monster έγραψε:Μιλάμε για: 5k με νέο κινητήρα, συνέχιση της εγγύησης, και άτοκες δόσεις... :roll:

οι ατοκες δοσεις δεν ειναι χαρη τις παιρνουν ολοι οι πελατες,η εγγυηση εφοσον αγοραζεις νεο μοτερ δεν ειναι χαρη,η εκπτωση γινεται σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις,ακομα και εκτος εγγυησης.

χαρη ειναι οι ατοκες? :dizzy:
μονο ο κινηρας ζοριστηκε,εαν ειχε καποιο αλλο προβλημα,δεν θα ντρεποντουσαν να του το πουν.
τετοιες εκπτωσεις παιζουν σε τετοια ποσα,γιατι αν δεν σου κανουν γενναια εκπτωση θα παρουν 0 ευρω.
ο λογος ειναι οτι δεν θα συμφερει να το επισκευασεις.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
thanasisr16 έγραψε:Στο κοστολόγιο που μου έχουν βγάλει δεν αναφέρει τίποτα για περιφερειακά,άρα θα μπουν τα ίδια πάνω στο νέο μοτέρ.
Το μπλοκ από την στιγμή που έχω φίλο με συνεργείο και από την στιγμή που θα το πληρώσω εγώ,εγώ και θα το πάρω,μην συζητάμε τα αυτονόητα.
Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν αυτοί με καρφωμένο κινητήρα όταν δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι πουλάνε.

Άρα το μπλοκ βασικά αλλάζουν.

Εντάξει το μπλοκ τώρα τι να το κάνεις?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#578014 Νικο ποιο μπλοκ,εδω ειχε βγει η βαλβιδα απο το βαλβιδοκαπακο οξω.
Μοτερ ολοκληρο κομπλε θα αλλαξουν.Και απο τη στιγμη που δεν ελυσαν το παλιο,θα βαλουν και καινουρια τουρμπινα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimviii έγραψε:
red_monster έγραψε:
dimviii έγραψε:

χαρη ειναι οι ατοκες? :dizzy:
μονο ο κινηρας ζοριστηκε,εαν ειχε καποιο αλλο προβλημα,δεν θα ντρεποντουσαν να του το πουν.
τετοιες εκπτωσεις παιζουν σε τετοια ποσα,γιατι αν δεν σου κανουν γενναια εκπτωση θα παρουν 0 ευρω.
ο λογος ειναι οτι δεν θα συμφερει να το επισκευασεις.

Οι άτοκες είναι χάρη.-
Αν δεν ανοιχτεί κιβώτιο δεν μπορείς να ξέρεις τι και πως
Που ξέρεις πόση έκπτωση παίζει και που είναι το κέρδος τους ? :dizzy:

Μήπως να ανοίξεις ένα μαγαζί να τους πάρεις όλο το μαρούλι ? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
thanasisr16 έγραψε:Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν αυτοί με καρφωμένο κινητήρα όταν δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι πουλάνε.

Γνώστης :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#578019 Παίδες με 5.1Κ αγοράζεις αυτό με τα σωθικά (κι αυτό με επιφύλαξη) του:

Εικόνα

Ότιδήποτε άλλο χρειάζεται για να δουλέψει το μοτόρι θα παρθεί από το παλιό. Και πάλι βέβαια εγώ θα το έπαιρνα το παλιό μπλοκ και θα πούλαγα ότι μπορούσα να πουλήσω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
red_monster έγραψε:
Οι άτοκες είναι χάρη.-

καμια χαρη δεν ειναι,ατοκες παιρνεις και σε αγορες 100 ευρω απο χιλιαδες επιχειρησεις.
red_monster έγραψε:Αν δεν ανοιχτεί κιβώτιο δεν μπορείς να ξέρεις τι και πως

δεν θα εχει τιποτα
red_monster έγραψε:Που ξέρεις πόση έκπτωση παίζει και που είναι το κέρδος τους ? :dizzy:

ξερω γιατι εχω δουλεψει σε αντιπροσωπεια.

red_monster έγραψε:Μήπως να ανοίξεις ένα μαγαζί να τους πάρεις όλο το μαρούλι ? :shifty:

δεν χρειαζεται να ανοιξεις μαγαζι,μπορεις να δουλευεις υπαλληλος σε αντιπροσωπεια και να πουλας τις παλιες μπαταριες,να πουλας ολα τα αλουμινια απο σπασμενους κινητηρες σαζμαν ψαλιδια κλπ να δουλευεις και το απογευμα σε συνεργειο εξω απο την αντιπροσωπεια και να του πουλας στροφαλους,κορμους,τεντωτηρες,αντλιες,μπεκ,τουρμπο απο καποιους που αφησαν τα ''παλια'' ανταλλακτικα ,και να μπορεις να εχεις στα 22 σου renault 5 gt turbo που εκανε οσο μια πενβε 316.
Ετσι μαζευεται το μαρουλι μικρε. ομορφα,αναιμακτα,αθορυβα,ατσαλακωτα,αβιαστα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#578021 Εννοείται ότι δεν είναι χάρη οι άτοκες :dizzy:

Ντίμη πόσο καιρό στα λέω να ανοίξουμε Καρεντα;;; :roll:
Thanasisr ήταν η καλύτερη λύση,μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimviii έγραψε:
red_monster έγραψε:
Οι άτοκες είναι χάρη.-

καμια χαρη δεν ειναι,ατοκες παιρνεις και σε αγορες 100 ευρω απο χιλιαδες επιχειρησεις.
red_monster έγραψε:Αν δεν ανοιχτεί κιβώτιο δεν μπορείς να ξέρεις τι και πως

δεν θα εχει τιποτα
red_monster έγραψε:Που ξέρεις πόση έκπτωση παίζει και που είναι το κέρδος τους ? :dizzy:

ξερω γιατι εχω δουλεψει σε αντιπροσωπεια.

red_monster έγραψε:Μήπως να ανοίξεις ένα μαγαζί να τους πάρεις όλο το μαρούλι ? :shifty:

δεν χρειαζεται να ανοιξεις μαγαζι,μπορεις να δουλευεις υπαλληλος σε αντιπροσωπεια και να πουλας τις παλιες μπαταριες,να πουλας ολα τα αλουμινια απο σπασμενους κινητηρες σαζμαν ψαλιδια κλπ να δουλευεις και το απογευμα σε συνεργειο εξω απο την αντιπροσωπεια και να του πουλας στροφαλους,κορμους,τεντωτηρες,αντλιες,μπεκ,τουρμπο απο καποιους που αφησαν τα ''παλια'' ανταλλακτικα ,και να μπορεις να εχεις στα 22 σου renault 5 gt turbo που εκανε οσο μια πενβε 316.
Ετσι μαζευεται το μαρουλι μικρε. ομορφα,αναιμακτα,αθορυβα,ατσαλακωτα,αβιαστα. :iconcool:

Όταν ρώταγες για τα φορτία της πλάκας ήμουν οκ, τώρα είμαι μικρός :lol: :lol:

Καλή φάση η κλοπή, ακόμα πιο καλή να το διαφημίζεις :vava:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
g8777 έγραψε:Εννοείται ότι δεν είναι χάρη οι άτοκες :dizzy:

Ντίμη πόσο καιρό στα λέω να ανοίξουμε Καρεντα;;; :roll:
Thanasisr ήταν η καλύτερη λύση,μια χαρά.

Ναι είναι λογικός ο άτοκος δανεισμός :vava: :vava: