Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
#838013 Παίζει να γεμισες και το φίλτρο αναθυμιάσεων

Εχουν προστασία υποτίθεται αλλά καλό είναι να σταματάμε στο πρώτο κλικ της αντλίας για παν ενδεχόμενο.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:Στο κλιο με 45αρι εχω βαλει και 49 λιτρα.

Αυτο πολυ πολυ υποπτο για κλεψια ρε φιλε... Ειπαμε να παρει κανενα λιτρο παραπανω αν εφτασες στο πρατηριο με τις αναθυμισασεις και το γεμισεις μεχρι τα μπουνια αλλα +4 λιτρα? :hmmm:

Εμενα παντως λεει οτι εχει 62 λιτρα ντεποζιτο και το περισσοτερο που εχω καταφερει να βαλω στη ζωη μου (σε φαση που φοβομουνα οτι θα μεινω απο βενζινη) ηταν 61 λιτρα, δηλαδη το προβλεπομενο.

Βεβαια ενδεχεται οι τσαπατσουληδες οι Γαλλοι να τα γραφουν στο περιπου τα λιτρα στο μανιουαλ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
BARHonda έγραψε:Λοιπόν

Πριν από λίγο πήγα φούλαρα το Megane διότι πρέπει να ήμουν αρκετά άδειος (έκανα με λαμπάκι 100χλμ αλλά συνήθως το λαμπάκι το ανάβει κάπου στα 36 λίτρα.)

Όσο έχω ψάξει είναι 50ρι το ντεπόζιτο. Μέχρι πρότινος το περισσότερο που είχα βάλει ήταν 44 λίτρα (το τσέκαρα από την εφαρμογή που καταγράφω)

Μία Shell εδώ στο Brno κοντά στη δουλειά μου. Έχω βάλει πολλές φορές. Self service το γέμισμα. Ξεκινάω λοιπόν. Περνάει τα 40 λίτρα αναμενόμενα και μου κάνει πρώτο κλακ στα 47. Στο Megane όταν κάνει κλακ δεν μπορείς να βάλεις πολύ παραπάνω

Ε αυτή την φορά το έκανα σιγά σιγά και έφτασε 52,60λ. Δ Ε Ν έκανε κλακ. Κοιτούσα κάτω από το αμάξι να δω αν τρέχει βενζίνη. Σταμάτησα να προσπαθώ γιατί άρχισα να φοβάμαι για τυχόν μακακία.

Να έκανα εγώ κάποια χαζομάρα όπως γέμιζα;
Να με έκλεψε τόσο η αντλία;
Ή υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό να ήταν πραγματική η ποσότητα της βενζίνης που πήρε;

Λαμπάκι στα 14 λίτρα υπόλοιπο πολύ περίεργο ακούγεται.
Θα δεις ποσα χλμ θα κάνεις με αυτό το γέμισμα ,50 λίτρα λένε το ρεζερβουάρ χωρίς τον λαιμό.Να ήσουν έτοιμος να μείνεις;

Μια φορά κοίταγα με το διαγνωστικό στο αστρα και δείχνει σε λίτρα την ένδειξη του δείκτη.Δεν το σκέφτηκα να το κοιτάξω όταν το γέμισα ώστε να δω πως πέφτει όσο καταναλωνει.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
dimik έγραψε:Παίζει να γεμισες και το φίλτρο αναθυμιάσεων

Εχουν προστασία υποτίθεται αλλά καλό είναι να σταματάμε στο πρώτο κλικ της αντλίας για παν ενδεχόμενο.

< >

+1
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#838088 Άαχετο τώρα με τα προηγούμενα, αλλά επειδή τον Ιούνιο το πήγα για πλύσιμο σε ένα BP στο Χαλάνδρι και ο dimviii μόνο που δεν με σκότωσε, το έφερα για ένα πλύσιμο στο χέρι εδώ στο Brno, εξωτερικό μόνο 700 CZK, ~28€

Είπατε κάτι;! Ότι γλύτωσα το καλοκαίρι που τα έκανα μόνος μου, θα τα δώσω μαζεμένα σε ένα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:Άαχετο τώρα με τα προηγούμενα, αλλά επειδή τον Ιούνιο το πήγα για πλύσιμο σε ένα BP στο Χαλάνδρι και ο dimviii μόνο που δεν με σκότωσε, το έφερα για ένα πλύσιμο στο χέρι εδώ στο Brno, εξωτερικό μόνο 700 CZK, ~28€

Είπατε κάτι;! Ότι γλύτωσα το καλοκαίρι που τα έκανα μόνος μου, θα τα δώσω μαζεμένα σε ένα

self service πλυντηρια δεν εχουν στη Τσεχια? Μηπως εκει ειναι πιο οικονομικα?
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#838093 Έχει αλλά έτσι όπως έχει γίνει το αμάξι μετά το ταξίδι, θέλει χέρι οπωσδήποτε, δεν θα φύγει με το πιεστικό και σίγουρα δεν θα φύγει με τις βούρτσες που έχει εκεί. Χαλάλι, μία φορά το χρόνο, να τους ενισχύσω οικονομικά
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Giuseppe Busso έγραψε:Πως ήταν το αμάξι με την ευθυγράμμιση;
Αλφάδι!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BARHonda έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Πως ήταν το αμάξι με την ευθυγράμμιση;
Αλφάδι!

Έχουμε δοκιμάσει και αλλού με φίλους και γνωστούς. Ο Θοδωρής με ένα 20αρικο το κάνει πένα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#838097 Αφού τον ξέρεις, δεν τον ρωτάς για τις τιμές πίσω να μας φύγει η απορία;
Είναι φυσιολογικό; Μπορεί να γίνει ευθυγράμμιση πίσω στο Megane;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#838112 Πάνω που λέω ότι έχει πιο κοντό γρανάζωμα από αυτό που έχω στο δικό μου και ψάχνω νετ πέφτω στο εξής:

Εικόνα
Εικόνα

6ταχυτο το Μεγκάν, 7τάχυτο το Alpine

Εκπλήσσομαι που μπήκαν στον κόπο οι Γάλλοι να φτιάξουν 2 διαφορετικά αυτόματα κιβώτια και δεν χρησιμοποιήσανε το ίδιο

Στου Megane εν τω μεταξύ τι άκυρο είναι αυτό που βλέπω από 4η σε 5η, το ratio της 5ης μεγαλύτερο από αυτό της 4ης?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#838114 μαλλον τυπογραφικο λαθος.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:μαλλον τυπογραφικο λαθος.

Οπως και στη χωρητικοτητα του ντεποζιτου :shifty: