Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#788072 Πάντως και στο εξωτερικό ακόμα και ο Harris στην εξωτερική εμφάνιση εστίασε...
Μάλλον είναι τόσο χάλια που σου κάνει αμέσως εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
socratesn έγραψε:To sum-up:
Βγαίνει sport αυτοκίνητο με : Βάρος κάτω από 1700 κιλά, νορμάλ διαστάσεις, 460 άλογα, πισωκίνητο, χειροκίνητο, με το μάλλον καλύτερο διαφορικό της αγοράς και έναν διτούρμπινο απ' τους πιο βελτιώσιμους 6κύλινδρους σε σειρά της εποχής ---> ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΑ ΑΥΤΗ?

Έχεις μια χαρά αυτοκίνητο, και αντί να το βελτιώσεις, του στέλνεις τον πλαστικό με το αλυσοπρίονο και ένα κουβά στόκο. Μάσκα και προφυλακτήρες, είναι ΓΤΠΚ.
Μόνον ένας αυτοκτονικός ηλίθιος θα έκανε κάτι τέτοιο. Κάτι που δεν με ξαφνιάζει καθόλου αν μιλάμε για την σύγχρονη BMW.
socratesn έγραψε:Βγαίνει Χ1 ----> Είναι μπροστοκίνητο, ακριβό και βαρετό, σκέτη απογοήτευση κάτι τέτοιο από τη BMW

Ακριβώς. Χαίρομαι που αρχίζουμε να συνεννοούμαστε.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#788090 https://www.motor1.com/news/615979/2023 ... nce-parts/

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Όσοι κράζουν από χτες Μ2 -->
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NiTse έγραψε:Ακόμα πιο τούμπανο η κόκκινη.

Ετσι :s_yes

Εχω αρχισει και φλωρευω. Απο την πρωτη στιγμη ψαρωσα με τα φουσκωματα και τα καπουλια που εχει η κοκκινη και ντραπηκα να το πω για να μη με παρουν με τις ντοματες οι οχτροι :tomato:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
panos2171 έγραψε:Μοιάζει σαν αυτοκίνητο κλίμακας κακής ποιότητας που απλά δεν κατάφεραν να φτιάξουν πιστό αντίγραφο. Αμφιταλαντεύομαι αν μου αρέσει ή όχι. :s_scratchhead

Και ο Πανος σαν εμενα την πατησε. Το γουσταρισε και ντραπηκε να το πει :x
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#788135 Eντωμεταξύ είναι και μαγική εικόνα με τόσο διάφανα τζάμια. :lol:

Συνεχίζω να μη βλέπω κάτι κακό στο σχέδιο...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#788210 Δεν ξέρω τι βλέπετε ρε παιδιά, εγώ βλέπω το παλιό σχέδιο σαν πιο αρμονικό, ενώ σαφώς και είναι επίσης τούμπανο. Κι αυτό έχει φουσκωμένα φτερά και χωρίς να γίνεται κανγκούρικο. Δεν βλέπω δηλαδή να βελτιώθηκε, τουναντίον μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
socratesn έγραψε:To sum-up:
Βγαίνει sport αυτοκίνητο με : Βάρος κάτω από 1700 κιλά, νορμάλ διαστάσεις, 460 άλογα, πισωκίνητο, χειροκίνητο, με το μάλλον καλύτερο διαφορικό της αγοράς και έναν διτούρμπινο απ' τους πιο βελτιώσιμους 6κύλινδρους σε σειρά της εποχής ---> ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΑ ΑΥΤΗ?

Βγαίνει Χ1 ----> Είναι μπροστοκίνητο, ακριβό και βαρετό, σκέτη απογοήτευση κάτι τέτοιο από τη BMW

Εδώ είναι όλο το ζουμί για εμένα. Και παρακάμπτω την τελευταία πρόταση περί Χ1, όχι γιατί δεν μου αρέσει, αλλά περί ορέξεως.
Και η Πόρσε πχ βγάζει Παναμέρα και Καγιέν, αλλά βγάζει και GT3 RS.
Στηρίζουμε μάρκες που τιμούν ακόμη τους petrolheads.

Και ναι, η επιλογή μου θα ήταν Μ2 με manual σασμάν. Εξάλλου το αυτόματο δεν είναι διπλού συμπλέκτη πια αλλά ZF8. Δεν λέω πως δεν θα είναι καλό, γαμάτο θα είναι και κατά 75-90% θα κάνει τα ίδια με το προηγούμενο διπλού συμπλέκτη ενώ παράλληλα θα είναι πιο ομαλό σε καθημερινή χρήση και πιο αξιόπιστο μακροπρόθεσμα. Αλλά για fun-to-drive σκοπούς, η BMW έβγαλε ένα αμάξι που πρέπει να το έχουμε πολύ ψηλά όσοι γουστάρουμε τη φάση της οδήγησης. Γνώμη μου...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#788217 +1

Τρέχων Κατάλογος μέτρων και σταθμών :

1) Αν είναι Sport BMW = την κρίνουμε με βάση τη μάσκα
2) Αν είναι SUV BMW = το κρίνουμε με βάση το ότι δεν είναι Sport
3) Αν είναι μτχ BMW = το κρίνουμε με βάση την αξιοπιστία
4) Αν είναι TESLA ---> γαμάει γιατί τεχνολογία , ασχέτως μάσκας, εμφάνισης και sportiness

Εν τω μεταξύ τα ίδια αυτοκίνητα που εδώ τα κρίνουμε τόσο αυστηρά, είναι τα μόνα που μαζί με τις διάφορες Porsche που βλέπω σταθερά να φέρνουν γύρους κατά εκατοντάδες στο Nurburgring, λογικά τίποτα χαζοί θα είναι οι αγοραστές τους.

Βέβαια προς θεού, αυτοκίνητα είναι , εν πολλοίς κρίνονται με υποκειμενικά κριτήρια, πλάκα κάνουμε :lol: :inlove: (Μη παρεξηγηθεί και κανένας :oops: )
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#788225 Ε εντάξει δεν είναι ότι φωτογραφίζεις και κανέναν :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#788229 https://www.wired.com/2009/02/chris-bangle-le/

Έχουν περάσει χρόνια και οι νεότεροι ίσως δεν θυμούνται (το κράξιμο που έτρωγαν πεεμβε πριν 20 χρόνια).

The 52-year-old American was so widely loathed by auto enthusiasts in general — and BMW fanatics in particular — for his styling tastes that he was the target of several online petitions demanding that BMW fire him.

Το ραντ πάντως για το design πεεμβε συναγωνίζεται σε επίπεδο ψυχαγωγίας το ραντ για τα αυτόματα κιβώτια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#788232 Εγώ δεν έχω κάνα πρόβλημα πάντως να με φωτογραφίζει ο οποιοσδήποτε, στην τελική, το πρόβλημα είναι της BMW, όχι δικο μου. Αυτή κάνει ως επί το πλείστον βαρετά αυτοκίνητα πλέον. Τα ωραία της, είναι πλέον η ισχνή μειοψηφία, και απευθύνονται σε πολύ λίγους.
Εννοείται επίσης, είναι αστείο να μπαίνει στην ίδια πρόταση η Tesla με την BMW, η τελευταία δεν έχει τίποτε σπουδαίο να δείξει τα τελευταία χρόνια και σέρνεται πίσω από τα περασμένα μεγαλεία, πουλάει λεντάκια, δέρματα και σήμα. Και με την γνωστή (για τα μπάζα) αξιοπιστία.
Από την άλλη, αν κάποιος γουστάρει τα τελευταία, καλώς.
Αν πάλι μπορεί να πάρει μια από τις καλές, με την πίσω κίνηση και τα πάντα όλα (βλ. drdino) , ακόμη καλύτερα.
Από εκεί και μετά, όσο σχολιάζετε κάποιοι, αν έχω όρεξη θ'απαντώ. Όπως τώρα πχ.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#788233 Με τη διαφορά οτι αρκετά σχέδια του ΠΑΝΚΛ , αν και λοιδωρήθηκαν εξόχως τότε και απο μένα, γέρασαν πολύ πιο όμορφα γιατί τελικά , για δες , υπήρχε υπόσταση ©

Η 3άρα δεν είπε τίποτα φοβερό, ειδικά σε σχέση με την πολύ ομορφη W203 fl τότε , η 7άρα δικαίως άλλαξε στη πορεία και σύντομα :lol: αλλά η Z4 και η 5άρα έγιναν δυσκολοκατάβλητα μπέντσμαρκ για την ίδια τη Πεμβέ.
Κ εκεί ξεκινάν τα ζόρια , αφού οι επόμενες γενιές θα συγκρίνονται διαρκώς...

Η καλοπροαίρετη © κριτική εδώ αλλά και στον ειδικό τύπο εστιάζει στην εσκεμμένη πολιτική της BMW στα polarizing σχέδια των τελεταίων ετών και επειδή είμαστε στην εποχή του φαίνεσθαι όσο ποτέ, είναι απολύτως λογικό να δέχεται το μέγιστο της κριτικής. Τα υπόλοιπα είναι καλοδεχούμενα , όπως όλο αυτό το θεματάκι που συζητάμε μα δε βλέπω που υστερεί ο ανταγωνισμός της ενώ είναι πιο εύπεπτος οπτικά (νταξ, κ αυτοί στο ίδιο σχεδιαστικό καζάνι βράζουν χωρίς να αγγίζουν όρια Tesla truck όμως)
Υποκειμενικά μιλώντας πάντα , βλεποντας όμως τη σύμπνοια ...στο κράξιμο, καταλαβαίνεις οτι προβληματίζει περισσότερο και απο ραφές αμαξώματος ΜιΤρία :shifty:

Θα κριθεί και ̶σ̶τ̶ο̶ ̶χ̶ο̶ρ̶τ̶ά̶ρ̶ι̶ στο δρόμο σε σχέση με τον έξω αλλά και τον μέσα ανταγωνισμό της ,
λέγε ΤσούπραμΕικόνα

Η Αλπίνα είναι κ αυτή στα ραντάρ ? Πόρσε κλπα ? :inlove: