Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Scotch έγραψε:
NiTse έγραψε:Βενζίνη τσεκ

:s_laughat

Αμε και με χειροκίνητο κιβώτιο μάλιστα, αν και μπορεί να δυσκολεύεται να ακολουθεί την κίνηση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
NiTse έγραψε:
Scotch έγραψε:
NiTse έγραψε:Βενζίνη τσεκ

:s_laughat

Αμε και με χειροκίνητο κιβώτιο μάλιστα, αν και μπορεί να δυσκολεύεται να ακολουθεί την κίνηση.

Είπα να μην το σχολιάσω αυτό με το χειροκίνητο κιβώτιο. Άντε και με μανιβέλα το επόμενο (τι start button και αηδίες) :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#787868 Υπερβολές, σιγουρα το τελικό αποτέλεσμα ειχε τα φόντα να ειναι παρα πολυ καλύτερο, αλλά αηδία δεν το λες.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#787947 Μοιάζει σαν αυτοκίνητο κλίμακας κακής ποιότητας που απλά δεν κατάφεραν να φτιάξουν πιστό αντίγραφο. Αμφιταλαντεύομαι αν μου αρέσει ή όχι. :s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#787948 πολυ ασχημο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#787950 Ρε θα μας τρελανετε βραδιατικα ρε σεις? Για αυτο το κοκκινο το αμαξι μιλατε ολοι? Αυτο ειναι το αμαξι που οι μισοι σιχαινονται και οι αλλοι μισοι ψαχνουν εναγωνιως να βρουνε τι τους χαλαει τοσο πολυ? Μασκα, χειροκινητο, γωνιες... ολα χαλια.

Σε τι κοινωνια μεγαλωνουμε τα παιδια μας ρε πστη μου :help:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#788062 Εμένα μου αρέσει. Και θέλω να την δω και σε άλλα χρώματα (ειδικά στο κάστομ μπλε της μ2, φοβερή θα είναι).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#788063 Που 'σαι Εντυ...

Αν εχεις επιστροφη απο κανεναν γουστοζικο πελατη για 1 απο τα 2 αυτα αισχρα αυτοκινητα, παρε τηλεφωνο. Οποιο και να μου δωσεις, ορκιζομαι να κρατηθω και να μη σε σκυλοβρισω.

Αραγε θα παρω πρωτα τη Μπεμβε ή το Χοντα που μου εταξε ο αλλος :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Μα όχι, να πάρεις την καινούρια με την μάσκα Dodge!

Νικο Παππα, σου δινει το συστημα τη δυνατοτητα να στειλεις για μπανιο τον Αδμιν? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#788067 To sum-up:
Βγαίνει sport αυτοκίνητο με : Βάρος κάτω από 1700 κιλά, νορμάλ διαστάσεις, 460 άλογα, πισωκίνητο, χειροκίνητο, με το μάλλον καλύτερο διαφορικό της αγοράς και έναν διτούρμπινο απ' τους πιο βελτιώσιμους 6κύλινδρους σε σειρά της εποχής ---> ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΑ ΑΥΤΗ?

Βγαίνει Χ1 ----> Είναι μπροστοκίνητο, ακριβό και βαρετό, σκέτη απογοήτευση κάτι τέτοιο από τη BMW