Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#787805 Εγώ θα έλεγα (πάλι) πως είναι χάλια, και είναι κρίμα, γιατί μιλάμε για την 2 coupe, το πιο ενδιαφέρον αυτοκίνητο που βγάζει η BMW αυτή την στιγμή. Οι προφυλακτήρες μπρος πίσω (κυρίως) και λιγότερο η μάσκα, είναι απαράδεκτες.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
NiTse έγραψε:Αυτό μάλιστα!!

+1

Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά αυτή μου αρέσει.
Και είναι κλασσική και παρατηρημένη περίπτωση βλάβης αυτή η οπτική με τις BMW. Μετά από καιρό σου αρέσουν.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά αυτή μου αρέσει.

Ντροπη θα ηταν να ΜΗΝ σου αρεσει :s_wink
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ θα έλεγα (πάλι) πως είναι χάλια, και είναι κρίμα, γιατί μιλάμε για την 2 coupe, το πιο ενδιαφέρον αυτοκίνητο που βγάζει η BMW αυτή την στιγμή. Οι προφυλακτήρες μπρος πίσω (κυρίως) και λιγότερο η μάσκα, είναι απαράδεκτες.

Λογω συνεργασιας BMW και LEGO οι σχεδιαστες διευκολυνουν την 2η να βγαλει πιστο μοντελο :lol: :lol:

ΥΓ. Γιατι σερνεται ετσι το φόρουμ σημερα; Μια ωρα να ανεβει ποστ, gateway error, αλλα το ποστ ανεβηκε
Άβαταρ μέλους
By NiTse
George_Prix έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά αυτή μου αρέσει.

Ντροπη θα ηταν να ΜΗΝ σου αρεσει :s_wink

Μα ναι.
Πισωκούνα τσεκ
Κουπέ τσεκ
Βενζίνη τσεκ
Όχι ταψί μπροστά τσεκ
Οκ τους βγήκε λίγο παραπάνω τετράγωνο από ότι συνήθως (σαν Lego που είπε και ο Νίκος) αλλά αυτό είναι πταίσμα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#787828 Εγω παλι πολλα κουμπακια , οθονιτσες και καρμπον πλατες βλεπω.

Ουτε να μου την χαριζαν.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 12 Οκτ 2022, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
NiTse έγραψε:Βενζίνη τσεκ

:s_laughat
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Εντωμεταξυ αυτα τα κερατακια στους καθρεπτες τί φαση;

Εξομαλυνουν την ροη αερα γυρω απο τον καθρεπτη λογω της Α pilar. Πωωωωωω, μα ολα εγω πια; :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#787838 Η μπορει να χρησιμευουν για να κρεμας τις πετσετες μετα την θαλασσα για να στεγνωσουν.