Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
drdino έγραψε:Δεν καταλαβαίνω ποιό μπορεί να εννοείς
Ούτε εγώ, αλλά άλλο σε θέλω.

Πότε θα κατέβεις κάτω να δεις και στο δικό μου κάτι τριγμούς;

Μου άρεσε πολύ η επιστημονική αντιμετώπιση του θέματος

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By mirage
dimviii έγραψε:
drdino έγραψε:
Υγ: dimi, καμία άκρη με etuners έχουμε;

οχι δεν εχω.
Δεν το πουλας να παρεις κανενα που εχουμε ακρες για τα παντα? :x
Εχω εγω. Θες να ρωτησω;

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#478992 Τι ποστ g87777777777777777 ήταν αυτό ρε Ντίνο; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 28 Ιαν 2018, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#479000 Έτσι είναι οι συντονισμοι. Σε οδηγούν στην παράνοια. :shifty: Πριν κάνα δίμηνο αδειασα όλο το μπαρμπαγκαζ, σήκωσα πίσω καθίσματα για να δω τι στο γτπκτχμ ήταν αυτό το σκριιιιιικ σκριιιιιικ σκριιιιιικ :rant: :rant:. Πίστεψα ότι τα πέντε έξι μονολεπτα και δίλεπτο κάτω από το πίσω κάθισμα ήταν τα ένοχα μέχρι που (αμέσως μόλις τα ξαναμαζεψα όλα) ξεκίνησαν τα τριζονια. :x
Μετά από πολύ χοροπηδημα πάνω στο πίσω μέρος (ανοιχτή πόρτα, κράτημα από τον την οροφή) ανακάλυψα ότι είχε ξεραθεί η εταζιερα στα κυλινδρικα αυτάκια που την στερεωνουν. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#479015 Εικόνα

Έτσι, με κασέτα και αναλογικούς ισοσταθμιστές!!! :metalo:

:s_biggrin

Αν μου πεις και σε τι χρησιμεύει το πτυσσόμενο χερούλι που φαίνεται στο κάτω μέρος (οι μεντεσέδες πιάνουν πάνω όπως βλέπεις) θα σε παραδεχτώ... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#479018 Να το βγάζεις από το αμάξι για να το πάρεις σπίτι.

Οι μερακλήδες έφτιαχναν και βάση στο σπίτι να ακούν μουσική από αυτό

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#479024 Μπράβο Νικόλα! :metalo: Έβγαινε ολόκληρο και ήταν βαρίδι!!!
Είχα Blaupunkt με αυτό το σύστημα στο Disco. Το έβαζα κάτω από το κάθισμα, δεν το έπαιρνα μαζί μου. Χάλασε και του έβαλα ένα Sony.
Στο Xedos έχω ακόμα το Pioneer με την αποσπώμενη πρόσοψη που έμπαινε σε θήκη (σαν αυτήν των γυαλιών). Πολύ πιο έξυπνο σύστημα.
Άβαταρ μέλους
By TakisB
drdino έγραψε: Μάλλον λύθηκε το πρόβλημα.

:superman:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By TakisB
#479029 Με την ευκαιρία, μικρό update περί ανάρτησης:

Κατέληξα, παρήγγειλα και ήρθαν KONI STR-T, 290€.
Επίσης παρήγγειλα και ήρθαν ψαλίδια και top mounts εμπρός-πίσω (πίκρα, αλλά έχω ακόμα τα δικά του, στα 197.300 χλμ.). Τρίτη πάω για τοποθέτηση.

Ζαχάρωσα λίγο και τα Bilstein, αλλά παλαιότητα αυτοκινήτου και τιμή, με απέτρεψαν... (610€).
Άβαταρ μέλους
By TakisB
#479034 Επίσης ζαχάρωσα για λίγο το 207 που πουλάει ανηψιός μου με 290 άλογα...

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dekouk
REALZEUS έγραψε:Μπράβο Νικόλα! :metalo: Έβγαινε ολόκληρο και ήταν βαρίδι!!!
Είχα Blaupunkt με αυτό το σύστημα στο Disco. Το έβαζα κάτω από το κάθισμα, δεν το έπαιρνα μαζί μου. Χάλασε και του έβαλα ένα Sony.
Στο Xedos έχω ακόμα το Pioneer με την αποσπώμενη πρόσοψη που έμπαινε σε θήκη (σαν αυτήν των γυαλιών). Πολύ πιο έξυπνο σύστημα.
Τι μου θύμισες... Είχαμε κ το τηλεκοντρόλ που έμπαινε με ένα σύστημα στο τιμόνι.. Κ θήκη 10 cd στο πορτ μπαγκαζ...

< Note >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#480430 Πάμε σχεδόν κάθε μέρα μαζί στη δουλειά μ' αυτόν. Ίσως το πιο όμορφο semi-hot hatch παρά τα χρονάκια του.

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#484670 Πήγα το 308 για πλύσιμο και στην παραλαβή βλέπω λευκές στάμπες - πυκνές σταγόνες χαμηλά στην πόρτα του οδηγού και λίγο στην πίσω πόρτα και το μασπιέ. Το λέω στον "μάστορα" ότι σου ξέφυγε και η απάντηση ήταν ότι δεν του είχε ξεφύγει αλλά ότι έχει άλατα από θάλασσα ή από χωράφια που ποτίζονται και βρέχεται (!!!) και ότι χρειάζεται φανοποιείο ("κάνω χρόνια αυτή τη δουλειά" κλπ κλπ) και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί θα χαλάσει το χρώμα. Το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται κοντά σε θάλασσα και δεν μπαίνει σε χώμα πόσο δε μάλλον σε χωράφια (που ποτίζονται!!!!! - αν είναι δυνατόν τι είπε ο τύπος!!!). Δοκίμασα να το καθαρίσω αλλά τζίφος. Επανέρχεται σαν να είναι μέρος της βαφής. Θέλει βαφή; Υπάρχει περίπτωση να φταεί η κεραμική επίστρωση williams (από την αντιπροσωπεία με εγγύηση μέχρι το 2019) ;
Με καλύπτει η εγγύηση του χρώματος για τέτοια ζημιά;