- 17 Φεβ 2018, 09:05
REALZEUS έγραψε:Βέβαια "ξεχνάει" να μας πει ότι τέτοια κατανομή βάρους έχουν και τα κεντρομήχανα, χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα του πισωμήχανου... 
Κάπου στο 6+ λεπτό λέει οτι μπορεί να μπει ο κινητήρας πίσω ή στη μέση ... αλλα ναι , επικεντρώνεται στην 911 που ειναι πολύ πίσω .
Προσωπικά δεν ξέρω....
Η υλοποίηση της lotus Elise σαν κεντρομηχανη , πισωκίνητη χωρίς μπλοκε , ήταν πολύ καλη ΜΟΝΟ για την πιστα . Το αυτοκινητο είχε απίθανη πρόσφυση , λόγω κατανομής βαρών αλλα κ ελάχιστο βάρος . Στο δημόσιο δρόμο όμως ήταν εως κ επικίνδυνο για γρήγορη οδήγηση , μιας κ δεν ήξερες ποτε αν θα υπό στρέψει , υπέρ στρέψει κλπ , ούτε ποσο απότομα θα χάσει πρόσφυση . Υποτίθεται οτι το βάρος πίσω βοηθάει στην πρόσφυση αλλα σε ελληνικούς δρόμους έκανε συχνά διαφορικό κ εμένες εκτεθειμένος . Τελικά έβαλα κ μπλοκε ... κ βοήθησε μόνο στο παιχνίδι με χαμηλές ταχύτητες να ειναι πιο προβλέψιμο .
Στην boxster , την οποία οδήγησα πολύ λιγότερο , η υλοποίηση ειναι πολύ πιο φιλική . Πολύ πιο εύκολο παιχνίδι , καθόλου απότομη , παλι ειχα θέματα με την έλλειψη μπλοκε στο παιχνίδι , αλλα κ παλι στη γρήγορη οδήγηση σε δημόσιο ελληνικό δρόμο πας πιο φυλαγμένα , μην τυχόν εχεις υποστροφή εκεί που δεν το περιμένεις ... αλλα η έλλειψη δύναμης στη συνέχεια κ κυρίως η έλλειψη μπλοκε φαίνεται , αφού πολλές φορές εκεί που περίμενες οτι θα βάλει τη δύναμη κάτω και θα φύγει , χαζοσπιναριζε τον ενα τροχό . Επαναλαμβάνω πιο grownup σε σχεςη με την Elise .
Η 911 παλι χωρίς μπλοκε , είναι αλλιώτικη ... ενώ πριν το παρω ειχα ψάξει όλες τις εναλλακτικές για μπλοκε στο pdk , τελικά δε μου έλειψε μεχρι τώρα . Έχω πει πολλές φορές κ έχω κοροϊδέψει οτι πισωκίνητο χωρίς μπλοκε ειναι ανουσιο . Κ άντε τα μποστομηχανα , την πάτησα κ με τα κεντρομηχανα ... όποτε προετοιμάστηκα. Χαχααχα κ όμως . Δε λέω οτι ειναι το τέλειο όχημα . Κ ναι σε δημόσιο δρόμο , εχεις πάντα την υποψία - φοβία υποστροφής , όποτε μπαίνεις φυλαγμένα , όμως μετα η δύναμη ειναι εκεί κ κυρίως η πρόσφυση ειναι εκεί , ακομα κ μεσα στη στροφή , κ με στριμμένους τροχούς , βρίσκει πρόσφυση αλλα κ όταν την χάνει τις πολλές φορές το κανει σα να έχει μπλοκε ... γλυστραει όλο μαζί κ παίζεις .
Στην πιστα δεν κατάλαβα πουθενά την έλλειψη μπλοκε , ούτε κάπου μου έβγαλε μούτρα , αλλα η φοβία απο τους δημόσιους δρόμους παραμένει κ μπαίνω πιο φυλαγμένα απο οτι ίσως μπορεί το αυτοκινητο .
Αν στο επόμενο event στις Σέρρες , ακούσετε οτι αγόρασα χωράφι , πάει να πει οτι νόμισα οτι ξεπερασα τις φοβίες μου χαχαχαχα