Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#470041 Πάντως και το λινκ με τα Vogtland συμφωνούν με τα OEM. Ένας κωδικός για όλους τους κυβισμούς. Πολύ περίεργο πάντως. Δε μιλάμε για αυτοκίνητα 30ετίας. Δηλαδή αυτός με το 1.4 ξαφνικά θα αποκτήσει τραπέζι αν θέλει να βάλει ΟΕΜ, ενώ ο 2λιτρος θα το κάνει βάρκα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By TakisB
#470056 Κρίνω πολύ πιθανότερο το δεύτερο... τουλάχιστον με αυτά που ήξερα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#470075 Το ίδιο ισχύει και σε άλλα αυτοκίνητα. Τα Focus Mk1 Trend για παράδειγμα φορούσαν την "σπορ" ανάρτηση (Sachs κόκκινα) ενώ τα απλά φορούσαν Sachs μπλε. Τα κόκκινα όμως σταμάτησαν να βγαίνουν, οπότε αναγκαστικά ή μπλε ή άλλη μάρκα.
Άβαταρ μέλους
By TakisB
#470083 Ευχαριστώ REALZEUS. :roll: Συμβαίνει λοιπόν και σε άλλες "οικογένειες"...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#470102 βλεπωντας το αβαταρ του ΤακιςΒ θυμηθηκα αυτο πανεμορφο αυτοκινητο.
Ειχα παθει μεγαλη πλακα οταν το πρωτοειδα, στην παλια Λαιον.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By TakisB
#470106 Κι εγώ την ίδια πλάκα είχα πάθει, ιδιαίτερα όταν το οδήγησα για 7-8 χιλιόμετρα... Το έχω και σε λευκό στο desktop, στην έκδοση RCZ R. :superman: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#470109 Το έφαγε η μαρμάγκα όμως γιατί το πόπολο θέλει crossover και SUV! :tomato:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#470111 θα υπαρχουν αραγε τιποτα μεταχειρω στην Ελληνικη αγορα? ειναι και 1600αρι με χαμηλα τεκμηρια/τελη.
Άβαταρ μέλους
By TakisB
#470113 Πριν από λίγο καιρό είχε ένα λευκό ο Γκάλλο. Υπάρχουν λίγα, το ΤΤ στην κατηγορία ήταν πιο mainstream.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
TakisB έγραψε:Πριν από λίγο καιρό είχε ένα λευκό ο Γκάλλο. Υπάρχουν λίγα, το ΤΤ στην κατηγορία ήταν πιο mainstream.

υπαρχουν τελικα,απο 15-19κ ευρω.

https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs ... model=3135
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#470142 Ένα τέτοιο, ασημί με ξένες πινακίδες, με προσπέρασε προχθές στη Μουδανίων. Ωραίο.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#470151 Στην Κόρινθο υπάρχουν 3 rcz,ενα μαύρο και δυο λευκά,το ένα με βουλγάρικες...
Άβαταρ μέλους
By drdino
TakisB έγραψε:
drdino έγραψε:Το 308 κάνει έναν συντονισμό στις 3000 σαλ σε όλες τις σχέσεις. Κάποια θερμοασπίδα ή κάτι παρόμοιο υποψιάζομαι γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα (+ ούλτρεξ) στην καμπίνα και δεν φεύγει. :rant: :rant: Dimi, λες να στρώσει αν βάλω πρόγραμμα;

Είχα κάτι παρόμοιο στις ίδιες στροφές πριν καμιά 15αριά χρόνια . Ήταν η μόνωση χώρου κινητήρα-καμπίνας μαζί με τα σωληνάκια νερού για το πλύσιμο παρμπρίζ, αν θυμάμαι καλά. Ταινία διπλής όψης νομίζω ότι είχα βάλει...

Εικόνα

Μάλλον λύθηκε το πρόβλημα. Αφότου δοκίμασα αυτό που είπε ο Τάκης (ανεπιτυχώς) τσέκαρα όλο το εσωτερικό με την μέθοδο του τουκ-τουκ σε κάθε επιφάνεια με το δάχτυλο της βέρας (άκρως επιστημονική μέθοδος) αλλά και παίζοντας μπασα από τα ηχεία σε φουλ ένταση σε διάφορες συχνότητες αφότου έπαιξα λίγο με την εφαρμογή NVH της Bosch (λιγότερο επιστημονική), πέρασα ξανά στο μηχανοστάσιο.

Εικόνα

Η βέρα έπιασε παλι δουλειά κι αφότου δοκίμασα σωλήνες, βάσεις, κλπ επικεντρώθηκα σε αυτό που υποψιαζόμουν εδώ και καιρό, τις θερμοασπίδες.

Εικόνα

Εδώ:
Εικόνα

Γμτπσγ:

Ο Ντίνος λίγα δευτερόλεπτα μετά:
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Τόσα πολλά συναισθήματα μαζεμένα....

Anyway, βγήκαν τα διάφορα κοκοψοψορα:
Εικόνα

Και βιδώθηκε σωστά η |λογοκρισία|. Αν βρω καμία loctite εν καιρώ, θα βάλω λίγη σως για να μη γλιστράει, μέχρι τότε θα πηγαίνω μόνιμα με 3000rpm παντού για να χαίρομαι την έλλειψη του συντονισμού.

Σταδιάλα.

Υγ: dimi, καμία άκρη με etuners έχουμε;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:
Υγ: dimi, καμία άκρη με etuners έχουμε;

οχι δεν εχω.
Δεν το πουλας να παρεις κανενα που εχουμε ακρες για τα παντα? :x
Άβαταρ μέλους
By drdino
#478698 Δεν καταλαβαίνω ποιό μπορεί να εννοείς :lol: