Βιλούδ', το καλύτερο υλικό. Αν είναι και θερμαινόμενο/κλιματιζόμενο τότε
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Γενικώς, όπως βλέπεις, δεν έχει σκοπό να σταματήσει να βγάζει. Εγώ δεν έχω χρήματα για άλλο και σκοπεύω να την πάω όσο πάει, και ν'αγοράσω κάποιο ηλεκτρικό. Τα τελευταία χρόνια επίσης, έχει σταματήσει (χτυπάω ξύλο) να μου βγάζει θέματα (μάλλον τύχη, γιατί παραμένουν προβληματικά αυτοκίνητα από πλευράς αξιοπιστίας, όσο ωραία είναι στο δρόμο όταν δουλεύουν).
.
Ενδιαφερον. Για πες.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Ιδρωσες, έριξες καφέ, μπήκε σκόνη, μπήκες με τα ρούχα της δουλειάς; Παίρνεις ένα υγρό πανί και έγινε όπως ήταν καινούριο.
Οι άλλοι με τα υφασμάτινα παιδεύονται με καλύμματα, πετσέτες, σεντόνια.
Άσε που αν είσαι ιδρωμενος και μουσκεψεις το ύφασμα μετά θες βιολογικό.
Επειδή βάζω την καθαριότητα πάνω απ'όλα δέρμα και πάλι δέρμα ή δερμάτινη συνθετικά κλπ.
.
< >
panos2171 έγραψε:Δεν αλλάζω με τίποτα τα δέρματα. Και μόνο ότι πάντα μπορείς να κάθεσαι σε καθαρό κάθισμα για μένα παίζει τον μεγάλο ρόλο.
Ιδρωσες, έριξες καφέ, μπήκε σκόνη, μπήκες με τα ρούχα της δουλειάς; Παίρνεις ένα υγρό πανί και έγινε όπως ήταν καινούριο.
Οι άλλοι με τα υφασμάτινα παιδεύονται με καλύμματα, πετσέτες, σεντόνια.
Άσε που αν είσαι ιδρωμενος και μουσκεψεις το ύφασμα μετά θες βιολογικό.
Επειδή βάζω την καθαριότητα πάνω απ'όλα δέρμα και πάλι δέρμα ή δερμάτινη συνθετικά κλπ.
.
+1
ουτε καταλαβαινω τι λενε μερικοι αποπανω οτι το δερμα ειναι αρνητικο. ο λογος που βαζουν δερμα ειναι προφανως γιατι φαινεται χλιδατο αλλα και γιατι καθαριζει ευκολα.
Δερματινη εχει το μεγα μειον αν μπει καποιος καπνιστης ευκολα κανει τρυπες.
Το υφασμα ειναι ποιο σπορ αλλα και εγω το καλοκαιρι παντα σχεδον με πετσετα το εχω.

https://youtu.be/VpNovNbQGAU
Anonymous Founder έγραψε:Αεριζόμενο/Κλιματιζόμενο + θερμαινόμενο δέρμα είναι άλλα κόλπα και έχουν ελάχιστα αυτοκίνητα. Εκεί προφανώς και είναι ανώτερο από το ύφασμα, γιατί και σε ταξίδι σε βοηθάει να μην ιδρώσεις. Αλλά τα αυτοκίνητα των κοινών θνητών, είναι σαφώς καλύτερα στην Ελλάδα με ύφασμα: δεν καίγεσαι από την ήλιο και ακόμη και αν λερωθεί, με έναν βιολογικό γίνεται σαν καινούριο.Καλά μην το λες, η ΚΙΑ πχ τα βάζει σε αρκετά μοντέλα
https://www.thekeea.com/blog/kia-ventilated-seats/
Τώρα αν προσφέρονται στην Ελλάδα είναι άλλη κουβέντα
< >
Anonymous Founder έγραψε:Αεριζόμενο/Κλιματιζόμενο + θερμαινόμενο δέρμα είναι άλλα κόλπα και έχουν ελάχιστα αυτοκίνητα. Εκεί προφανώς και είναι ανώτερο από το ύφασμα, γιατί και σε ταξίδι σε βοηθάει να μην ιδρώσεις. Αλλά τα αυτοκίνητα των κοινών θνητών, είναι σαφώς καλύτερα στην Ελλάδα με ύφασμα: δεν καίγεσαι από την ήλιο και ακόμη και αν λερωθεί, με έναν βιολογικό γίνεται σαν καινούριο.Ναι ένα θετικό του υφάσματος είναι ότι αν το έχεις στον ήλιο θα μπορέσεις να κάτσεις ενώ στο δερμάτινο όχι.
Γούστα του καθενός πάντως, και τα δύο έχουν τα θετικά και αρνητικά τους.
.
panos2171 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Αεριζόμενο/Κλιματιζόμενο + θερμαινόμενο δέρμα είναι άλλα κόλπα και έχουν ελάχιστα αυτοκίνητα. Εκεί προφανώς και είναι ανώτερο από το ύφασμα, γιατί και σε ταξίδι σε βοηθάει να μην ιδρώσεις. Αλλά τα αυτοκίνητα των κοινών θνητών, είναι σαφώς καλύτερα στην Ελλάδα με ύφασμα: δεν καίγεσαι από την ήλιο και ακόμη και αν λερωθεί, με έναν βιολογικό γίνεται σαν καινούριο.Ναι ένα θετικό του υφάσματος είναι ότι αν το έχεις στον ήλιο θα μπορέσεις να κάτσεις ενώ στο δερμάτινο όχι.
Γούστα του καθενός πάντως, και τα δύο έχουν τα θετικά και αρνητικά τους.
.
Γιατι ρε παιδια τα υφασματινα δεν καινε αν μεινει στον ηλιο το αυτοκινητο?
Για μενα ηταν ευχαριστη εκπληξη παντως και το nubuck δερμα..δεν εχω αισθανθει να ζεσταινομαι/ιδρωνω, καθαριζει ευκολα και ειναι ακομη σε εξαιρετικη κατασταση! Τα υφασματινα στην 1 με ζεσταινουν περισσοτερο τωρα το καλοκαιρι.