Το Barchetta σίγουρα μεταβλητό.
Το Mini κανά ψυγείο ή ac.
Όλα βγάζουν κάτι αργά η γρήγορα. Το θέμα είναι να βγάλουν αργά και φθηνά.
saxon_747 έγραψε:Ε, το Aygo σίγουρα καεί λαδια. Πόσα χλμ έχει;Στο aygo ναι συμπληρώνω λάδι αλλά με τα 500 το μήνα δεν τρέχει κάτι.
Το Barchetta σίγουρα μεταβλητό.
Το Mini κανά ψυγείο ή ac.
Όλα βγάζουν κάτι αργά η γρήγορα. Το θέμα είναι να βγάλουν αργά και φθηνά.
kovathe έγραψε:Καλά, όλα δε βγάζουν.Τι συγκρίνεις τώρα;
Ένα Carina πχ που είχε ο φαδερ δεν έβγαλε τπτ και το είχαμε σκίσει.
Αυτό είχε όταν πήρα το δίπλωμα και πήγαινε μόνιμα κόφτες.
Το Rallye επίσης δεν είχε κάνει κιχ και αυτό αν έφαγε σκισιμο.
Και πολλά άλλα παραδείγματα.
kostis20 έγραψε:Δεν είναι έτσι ακριβώς .Το cx30 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που δε το έχω πάει αντιπροσωπεία στα πρώτα 15.000km. Τα προηγούμενα γερμανικά ΟΛΑ πήγαν αντιπροσωπεία για διόρθωση ατελειών .Πρωταθλητής το ΜΙΝΙ και η πεντάρα φυσικά.
< >
kostis20 έγραψε:Δεν είναι έτσι ακριβώς .Το cx30 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που δε το έχω πάει αντιπροσωπεία στα πρώτα 15.000km. Τα προηγούμενα γερμανικά ΟΛΑ πήγαν αντιπροσωπεία για διόρθωση ατελειών .Πρωταθλητής το ΜΙΝΙ και η πεντάρα φυσικά.Το Cx30 σου...γιατί άλλα https://www.cx30talk.com/forums/mazda-c ... oblems.41/
< >
και πάλι όχι και τα 4 αυτοκίνητα, το 1 είναι ακόμα μια χαρά κι έχει φτάσει αισίως τα 13 χρόνια ζωής και τα 100.000χλμ
dimik έγραψε:kostis20 έγραψε:Δεν είναι έτσι ακριβώς .Το cx30 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που δε το έχω πάει αντιπροσωπεία στα πρώτα 15.000km. Τα προηγούμενα γερμανικά ΟΛΑ πήγαν αντιπροσωπεία για διόρθωση ατελειών .Πρωταθλητής το ΜΙΝΙ και η πεντάρα φυσικά.Το Cx30 σου...γιατί άλλα https://www.cx30talk.com/forums/mazda-c ... oblems.41/
< >
ψάξε λίγο και για CX5 2.2 να δεις ακριβές βλάβες, κατανάλωση λαδιού κλπ, για RX8 που τα φανάρια πίσω γίνονται ενυδρείο και πάει λέγοντας.
Κι εγώ δεν χρειάστηκε να πάω αντιπροσωπεία κανένα από τα γερμανικά τον πρώτο χρόνο μερικά και περισσότερο και πέρασαν 4 από τα χέρια μου τα τελευταία 13 χρόνια τα 3 μτχ, μετά τα έβγαλαν όλακαι πάλι όχι και τα 4 αυτοκίνητα, το 1 είναι ακόμα μια χαρά κι έχει φτάσει αισίως τα 13 χρόνια ζωής και τα 100.000χλμ
Το προσωπικό μου παράδειγμα όπως και το δικό σου όμως δεν λέει κάτι ούτε είναι καμιά σοβαρή μονάδα μέτρησης.
Dimviii γράψε πρώτα 70-80000χλμ με τά φουλ έξτρα γεμάτα ηλεκτρονικά τούρμπο ντίζελ γαλλακια χωρίς να φέρνεις όμως άλλο κάθε χρόνο και μιλάμε
< >
Ασε που και αυτό το θέμα εχει λύθει και μάλιστα δεν εχει να κάνει δομικά με το κινητήρα αλλά με τη PCV....Δε χρειαζετε δηλαδή να κάνεις rebuild το κινητηρα κάθε 80.000km όπως στα audi πχ.
Χωρίς πλάκα τώρα πόσο δίκιο είχες....
dimik έγραψε:kostis20 έγραψε:Δεν είναι έτσι ακριβώς .Το cx30 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που δε το έχω πάει αντιπροσωπεία στα πρώτα 15.000km. Τα προηγούμενα γερμανικά ΟΛΑ πήγαν αντιπροσωπεία για διόρθωση ατελειών .Πρωταθλητής το ΜΙΝΙ και η πεντάρα φυσικά.Το Cx30 σου...γιατί άλλα https://www.cx30talk.com/forums/mazda-c ... oblems.41/
< >
ψάξε λίγο και για CX5 2.2 να δεις ακριβές βλάβες, κατανάλωση λαδιού κλπ, για RX8 που τα φανάρια πίσω γίνονται ενυδρείο και πάει λέγοντας.
Κι εγώ δεν χρειάστηκε να πάω αντιπροσωπεία κανένα από τα γερμανικά τον πρώτο χρόνο μερικά και περισσότερο και πέρασαν 4 από τα χέρια μου τα τελευταία 13 χρόνια τα 3 μτχ, μετά τα έβγαλαν όλακαι πάλι όχι και τα 4 αυτοκίνητα, το 1 είναι ακόμα μια χαρά κι έχει φτάσει αισίως τα 13 χρόνια ζωής και τα 100.000χλμ
Το προσωπικό μου παράδειγμα όπως και το δικό σου όμως δεν λέει κάτι ούτε είναι καμιά σοβαρή μονάδα μέτρησης.
Dimviii γράψε πρώτα 70-80000χλμ με τά φουλ έξτρα γεμάτα ηλεκτρονικά τούρμπο ντίζελ γαλλακια χωρίς να φέρνεις όμως άλλο κάθε χρόνο και μιλάμε
< >
edmond έγραψε:^^
Χοντρό, σκέφτηκα για ριπόρτ
[How many miles? Those cylinders look like crap, maybe nature of the beast with modern pcv systems. But potentially detonation? I won't assume I will leave it to the experts on here...
Only 74,000 kilometres

kostis20 έγραψε:αλλά αμα αρχίσω να γράφω τι εχει γίνει με το Α5 & το Α4 θα γελάσει κάθε πικραμένος.

At 47,000 miles, I had the crankshaft pulley separate from the hub and throw the Serpentine belt.I was very fortunate; the pulley came off either as I was shutting the engine off or starting it up. I just don't understand how it could fail with so few miles on it.

The same just happened with my q7 tdi 2014 only while I was driving. Pulley snapped right off. Problem is most likely due to corrosion
Car at 89,000km so out of warranty period - took it to the dealer and hoping they will fix such a disaster for free

μπορούν να χαλάσουν κυριολεκτικά τα πάντα...
kostis20 έγραψε:Αντίθετα στις BMW εκτός απο τα γνωστά![]()
μπορούν να χαλάσουν κυριολεκτικά τα πάντα...
![]()

kostis20 έγραψε: Πάντως οτι χρειαζεται να μιλήσουμε για αμερικάνικων προδιαγραφών αυτοκίνητα για να βρούμε σοβαρο θέμα της Mαzda λεει πολλά...
Τέλος πάντων προσωπικά μιλώντας ,τα χάλια της BMW και του MINI τα ξέρετε ,αλλά αμα αρχίσω να γράφω τι εχει γίνει με το Α5 & το Α4 θα γελάσει κάθε πικραμένος...
100% απροβλημάτιστη αυτοκινητοβιομηχανία δεν υπάρχει. Το θέμα είναι να μην πιάνεις πάτο όπως οι Γερμανοί ,ενώ στην κορυφή είναι οι Ιάπωνες.
@dimvii ναι πολύ απλός είναι ο skyactive X![]()
Χωρίς πλάκα τώρα πόσο δίκιο είχες....
Θυμήθηκε η Φοράδα να προστατέψει τον Λούη Νίκο; Μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]